• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kaptanım çok haklısın söylediklerinde, ben o cümlelerden üzerime alınmama gerekenleri aldım:(( bende gerçekten biraz rahatlama oldu, herzaman ki gibi, biraz kilo verince amannn yinede zayıf görünüyorum düşüncesi arada aklımı çeliyor, porsiyonlarımı sanki biraz çoğalttım gibi,, ama toparlanacağım, dün akşamdan itibaren spor yapmaya da yeniden başladım, yediklerime de daha dikkat edeceğim artık, hedefimi aklımdan çıkarmamam gerekiyor... arada bizi böyle silkele chentiqcimm:25:

kaptanım çok haklısın söylediklerinde, ben o cümlelerden üzerime alınmama gerekenleri aldım:(( bende gerçekten biraz rahatlama oldu, herzaman ki gibi, biraz kilo verince amannn yinede zayıf görünüyorum düşüncesi arada aklımı çeliyor, porsiyonlarımı sanki biraz çoğalttım gibi,, ama toparlanacağım, dün akşamdan itibaren spor yapmaya da yeniden başladım, yediklerime de daha dikkat edeceğim artık, hedefimi aklımdan çıkarmamam gerekiyor... arada bizi böyle silkele chentiqcimm:25:

bence sen çok iyi gidiyorsun kübra, ama silkelenmek iyidir..
bende bugün ve yarın silkeleyeceğim kendimi. 1 haftadır tartılmadım korkuyorum..

eski hayatımıza baktığımızda şuan elbette daha sağlıklı beslenmeye başlamış bulunuyoruz. ama ben dahil bunu hayat biçimi haline getirmek lazım. sebzeleri sevmiyorum diyorsun belkide yapamadığın için sevmiyorsundur..
fırsat buldukça yemek tarfilerine göz atsan.. pazardan sebze alıp denesen. et seviyorsan karbonhiratı azaltıp az yağlı proteinlerle beslensen..
tereyağlı yemek nasıl olur ben unuttum doğrusu.. çoğu yemeği yaparken hiç yaş kullanmıyorum. şunuda unutmayın zeytin yağ ile tereyağı arasında kalori farkı yok. ikiside diğer yağlara göre daha faydalı.. benim evde de doğal sıkılmış zeytinyağı bulunur hep. yemeklere koyduğum yağ zeytinyağıdır.
akşam makarna yemişsin yine karıştırmaysam, makarana değil önemli olan sosu. sade makarnamı yiyorsun soslarından hiç bahsetmiyorsun?
.

Dışarda yemedıgım sürece Sade oluyo peynir rendeliyorum bazen.memlekette annem yapıyor pişerken mutfaga bile giremiyorum kereviz tarzı seylerde.salata gibi şeyler tüketiyorum sebze yemek için.

kızlar ilginize teşekkür ederim.. genel olarak takımımdan memnunum. siz de benden memnunsanız ne ala.. benim demek istediğim, durumunuzun farkında olmanız. ki zaten yazdıklarınızdan farkında olduğunuz da görülüyor. şura için geçici bir dönem, maymun için de kendi kulvarında giderek ilerleyen bir dönem.. benim burada kastettiğim ardı ardına gelen kaçamaklar olduğunda ortaya çıkan bir durumdu. kimseyi rencide etmemek adına isim vermeden genel konuştum. yani bir gün cozutup, pişman olup, iki gün sonra gene aynı şeyle gelmeyin diye dedim.. o zaman samimiyetten şüphe duymaya başlarım.. ki dilerim bu başıma gelmez...

Pişman olup 2gün sonra aynı şeyle geliyosak onu buldugumuzdan ona firsat oldugundandır.başlama sen şüphe duymaya :)

bence sen çok iyi gidiyorsun kübra, ama silkelenmek iyidir..
bende bugün ve yarın silkeleyeceğim kendimi. 1 haftadır tartılmadım korkuyorum..

sabah bende aynı kararı verdim, bugün ve yarın sıkı tutacağım bakalım.. .. hiç korkma tatlım cuma günü inşallah hepimiz yien güzel rakamlarla karşılaşacağız..

Dışarda yemedıgım sürece Sade oluyo peynir rendeliyorum bazen.memlekette annem yapıyor pişerken mutfaga bile giremiyorum kereviz tarzı seylerde.salata gibi şeyler tüketiyorum sebze yemek için.

canım aslında sebzede bol çeşit var, kereviz herkesin sevdiği bir yiyecek değildir ama nebileyim, ben de sebzesiz yaşayamam heralde,
küçükken annem hep pırasa ıspanak yapardı kızardım yemezdim,, ama şimdi onlarsız bir hayatı düşünemiyorum, :))

kızlarr haftasonu için eşimle 1 günlük kaçamak yapma ihtimalimiz var, kesin değil daha ama ihtimali bile beni çok sevindirdi , içim kıpır kıpır oldu ya:52:

canım aslında sebzede bol çeşit var, kereviz herkesin sevdiği bir yiyecek değildir ama nebileyim, ben de sebzesiz yaşayamam heralde,
küçükken annem hep pırasa ıspanak yapardı kızardım yemezdim,, ama şimdi onlarsız bir hayatı düşünemiyorum, :))

Bende öyle olurum umarım ıspanak tarzı otların hepsini yiyorum ama kavurmasını sadece.ya da gözlemenin böregn içinde.çig de yiyorum salatanın içinde.sanırım ben yemek olarak pejt sevmiyorum.bişeye tıksındim belkide küçükken.annem küçükken her sebzeyi yedigimi büyüdükçe babama çektıgımi söylüyo :1:

kızlarr haftasonu için eşimle 1 günlük kaçamak yapma ihtimalimiz var, kesin değil daha ama ihtimali bile beni çok sevindirdi , içim kıpır kıpır oldu ya:52:

Ayy negüzel.umarım güzel geçer umarım gıdebilirsiniz.çok heyecana kapılıp da olmazsa üzülme ama :)

Son düzenleme:
Ayy negüzel.umarım güzel geçer umarım gıdebilirsiniz.çok heyecana kapılıp da olmazsa üzülme ama :)

inşallah canım ya evlendiğimizden beri böyle birşey hiç yapmamıştık, heyecana kapılmamak elde mi ki, kafamda şuan acaba ne giysem düşüncesi dolaşmaya başladı :))

Pişman olup 2gün sonra aynı şeyle geliyosak onu buldugumuzdan ona firsat oldugundandır.başlama sen şüphe duymaya :)

ben de sebzeye bayılıyorum. eşim de sevse keşke. o tam bir et sever.. maymuş sen menülerini düzelttin. hala beni anlamadığını düşünüyorum yazdıklarından. bu yazıyı yazdım çünkü innuk hem dondurma hem tatlı yemiş. bengi zaten gerekli uyarıyı yaptığı için ben de isim vermeyerek yaptım uyarımı.. ama sen hemen savunmaya geçtin canım ya.. her hafta zaten kaçamak hakkınız var 200 kalorilik. ama abartmayın arada diye diyorum.. ya bazen ne zor durumda bırakıyorsunuz inanın beni :53::53::53:

inşallah canım ya evlendiğimizden beri böyle birşey hiç yapmamıştık, heyecana kapılmamak elde mi ki, kafamda şuan acaba ne giysem düşüncesi dolaşmaya başladı :))

ay ne güzel canım.. seninkinin kafasına düşen saksıdan bu tarafa yollasana.. ayın 21 in de de bizim yıldönümümüz.. ama hiç umudum yok :51::51::51:

ben de sebzeye bayılıyorum. eşim de sevse keşke. o tam bir et sever.. maymuş sen menülerini düzelttin. hala beni anlamadığını düşünüyorum yazdıklarından. bu yazıyı yazdım çünkü innuk hem dondurma hem tatlı yemiş. bengi zaten gerekli uyarıyı yaptığı için ben de isim vermeyerek yaptım uyarımı.. ama sen hemen savunmaya geçtin canım ya.. her hafta zaten kaçamak hakkınız var 200 kalorilik. ama abartmayın arada diye diyorum.. ya bazen ne zor durumda bırakıyorsunuz inanın beni :53::53::53:

ay ne güzel canım.. seninkinin kafasına düşen saksıdan bu tarafa yollasana.. ayın 21 in de de bizim yıldönümümüz.. ama hiç umudum yok :51::51::51:

onun kafasına düşen saksı benim canım ya, gurursuzluk yapıp istiyorum napim, yoksa aklına gelmez böyle şeyler:14: gidebilirsek tabi oda ,, bakıcaz artık

kızlar bu arada bugün mevlid kandili, hepinizin kandili mübarek olsun,,, tereyağlı kandil simitlerinden götürmek yok ama:20:

kızlar bu arada bugün mevlid kandili, hepinizin kandili mübarek olsun,,, tereyağlı kandil simitlerinden götürmek yok ama:20:

çayla yada ıhlamurla beraber yarım simite izin veriyoruuuuuummm :62::62::62::62::62::62::62::62::62:

kandiliniz mübarek olsunn

Kuzucuklar kilo çizelgelerinizi yeni baştan yapıp yapıştırıyorsunuz.. Haberiniz olsun. Aynı şekilde.. Akşama geliyorum cozutmayıınn.. Vee sporunuzu yapın.... Herkes 45 dk spor yapsın en az.. :46::46::46:

Bu cuma bomba olacağız bomba :32::32::32:

yok canım savunmaya geçmiyorum ben de hatalarımın farkındayım durumu anlatıyorum böyle böyle diye bilin istedim sadece :16:

Buyrun size Pin ve Pon

$7201_467539186664789_1042293098_n.jpg $971954_468088956609812_1598517016_n.jpg $945355_467539099998131_1888712294_n.jpg

Son düzenleme:
Back