- 28 Ocak 2013
- 66
- 0
- 35
-
- Konu Sahibi Mathildablue
bende giremedim diye vicdan azabu çekiyordum ama neyseki kimse yapmamış:))arkadaslar tatilden yeni döndüm ewde degildim bu yüzden bende kilo bildirimi yapamadım. baktımki cogu kişide kilo bildirmemiş zaten , bende birazcık sikkat edemedim misafirlikteo yüzden haftaya cumartesi degişimleri eklerim sizede uyarsa ?
mrb kızlar bende sizinle başlamak istiyorum tartıda 74 görnceşaştım kendime kabul ederseniz süper olur
29 yaşındayım 5,5 yaşında bi oğlum var ev hanımıyım boyum 1.70 kilom bu sabah itibariyle 74
tabiki canım :) hosgeldin aramıza ekliyorum hemen
2 gündür yoğun bir şekilde koşturuyorum aöf sınavlarım vardı hiç giremedim buraya ama öldüm bittim resmen sınavlara koşturmaktan.
3 gündür doğru düzgün bişi yemiyorum sürekli sulu şeyler türketiyorum çorba gibi adım yakında çorbacı kıza çıkacak.
bugün işe geldiğimde artık çok fena acıktığımı hissettim.hamur kızarttım bananeDD birde akşam eve gidince yine çorba içerim
bu arada bir buçuk kilo vermişim oleyyy
son 1 aydir hergun spor yapip en fazla 3-4 kere kacamak yaptim yinede gelisme yok! omuzlarim ve koprucuk kemigim belirginlestigini hissediyorum ama ust tarafim hep zayifti zaten, 1 senedir diyeti cok bozdum ama sporumu birakmadim, sortla insan icine cikabilir hale geldim ama tam zayif degilim hala, acaba metabolizmamdan filanmi oluyor ya da dedikleri gibi bacaktan illa yagmi aldirmak gerekiyor kizlar