10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

bende giremedim diye vicdan azabu çekiyordum ama neyseki kimse yapmamış:))

evet bende evde olmadıgım için fırsat bulamadm ama artık ewde oldugum için sıkı sekilde dewam edebilirm bi engel kalmadı :)

kahvaltı
1 sımıt
1 ucgen peynır
8 adet zeytin
1 vişne suyu

öğlen
4-5 adt bisküvi

akşam 18.00
yarım tabak musakka
yarım tabak şakşuka
yarım tabak pilav
yogurt

1.5 litre su
oglen 1 den aksam 5.30 a kadar yurudum yıne
30day shread yapıcam sımdı
bu kadar :)

2 gündür yoğun bir şekilde koşturuyorum aöf sınavlarım vardı hiç giremedim buraya ama öldüm bittim resmen sınavlara koşturmaktan.
3 gündür doğru düzgün bişi yemiyorum sürekli sulu şeyler türketiyorum çorba gibi adım yakında çorbacı kıza çıkacak.
bugün işe geldiğimde artık çok fena acıktığımı hissettim.hamur kızarttım banane DD birde akşam eve gidince yine çorba içerim
bu arada bir buçuk kilo vermişim oleyyy

mrb kızlar bende sizinle başlamak istiyorum tartıda 74 görnce şaştım kendime kabul ederseniz süper olur

29 yaşındayım 5,5 yaşında bi oğlum var ev hanımıyım boyum 1.70 kilom bu sabah itibariyle 74

tebrik ederm canım :)

kahvalti: 2 kibrit kutusu peynir 2 grissini 2 kasik labne 1 domates 1 salatalik (sabah karnima cok feci kramp girdi uyuyamadim 7de ettim)
ara ogun: bi dilim beyaz peynirli kucuk kepekli sandvic
ogleden sonra: 1 kofte 1 kofte buyuklugunde tavuk 1 yarim patates uc kasik corba(midem icin) dort kasik yogurtlu kabak kizartma

bugun 2 arkadasimin ortak dogum gunu vardi bitanesi cok yakinimdi yemekten yemedim orda acikmiyim diye ogleden sonra baya yemistim ama israr etti bi dilim pasta yedim, aksam yemek yok bana. eve gelir gelmez 500 ip atladim 200 kalori yaktim kosu bandinda aksamda biraz kosup shred yapicam ortada pasta masta kalmiycak

sabah 2 yumurta 3 dilim ekmek zeytin peynir turp biraz patlıcan yemeği
öğlen 1 kase çorba tavuk fasulye
ara 1 meyve
akşam fasulye bir meyve
ara ara ceviz yedim su ne kadar oldu bilmiyorum sporda inş yaparım

günaydıın kızlarr :) kahvaltım: beyaz peynir, 5 zeytin, 1 dilim kurutulmus ekmek ve süt. ee kızlar napıyosunuz hep listeleri yazıyorum ama arada muhabbet de edelim burda olan varsa :)

son 1 aydir hergun spor yapip en fazla 3-4 kere kacamak yaptim yinede gelisme yok! omuzlarim ve koprucuk kemigim belirginlestigini hissediyorum ama ust tarafim hep zayifti zaten, 1 senedir diyeti cok bozdum ama sporumu birakmadim, sortla insan icine cikabilir hale geldim ama tam zayif degilim hala, acaba metabolizmamdan filanmi oluyor ya da dedikleri gibi bacaktan illa yagmi aldirmak gerekiyor kizlar

benim vücut tipimde öle canım alt tarafım üstüme göre daha kilolu. bu vücut tipiyle alakalı sen ne kadar zayıflarsan zayıfla orantısı degişmez bacaklarım incelir ama üstünde zayıflar o oranda

madem oran bozulmiycak o zaman bende gobegim icine gocene kadar zayiflarim o zaman normal boyutlara iner bence dedigim gibi 1 aydir hic gelisme yok

bugun sabah yine mide kramplariyla uyandim aciktigimida anlamiyorum acidan
kahvalti: 1 grissini 2 kasik labne 1 salatalik 1 domates 3 kibrit kutusu peynir
ara ogun: elma
oglendisarida yememe ragmen atlattim) 3-4 kasik nohutlu pilav, 1 kase cacik, 3-4 catal tursu
ara ogun: armut
aksam: 1 buyuk kase karnibahar 1 dilim dana dil 1 muz 2 avuc cilek
aksam 200 kalori kostum ama bacaklarim sisti gibi geldi o yuzden bi 3 gun sadece agirlik ve karin calisicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…