10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

1.5 litrelik suyuma yarım limon sıktım onu içiyorum bakalım :) 3 litreyi tamamlayabilirmiyim bilmiyorm :18: sabah az bişey ekmek kızatması yedim maydonoz peynir ve yeşil çayla azıcık da trambolinde egzersiz yaptım ama küçük kardeşimden pek sıra gelmedi bu bile yetti ilk gün için iyidir sizin nasıl gidiyor :)

Sabah simitle kahvaltı birde greyfurt suyu
öğlen iş yerinde börek yapmıştım 3 dilimcik yedim akşam birşey yemyeyi dşünmüyorum bu börekten sonra
:26:

kahvaltı
sabah kalktıgımda cok acıkmıstım o yuzden
1 tane soguk sandviç
1 bardak portakal suyu

akşam 18.00
yarım kase ezogelın corba
6-7 çatal türlü
yarım tabak makarna
1 bardak portakal suyu

bugun su ıcmek ıstemedı cnm 500 ml su
30 day shread yaptım
ara olarak yogurt yıcem
bıde cok acıkırsam bı tanede portakal

7

sabahları aç karna tartıl cnm ıctıgın su yemekler hatta sadece tuvaletının olması bıle 1-2 kılo fazlalık yapıyormus dıye duydum ben moralınıde bozma :)

ben hep akşam tartılıyorum canım.bide bizim tartı bozuk.bi 68 çıkıyorum bi 66 bi 64.kafasına göre takılıyo kendisi:))

tatilde o kadar çok yemek yemişim ki okulda doymuyorum bi türlü.sürekli ara öğün yiyorum.ama bugün daha az acıktım.bi de okul çok yorucu ve ödevler falan olduğu için spor yapmyorum yapmaya da halim kalmıyo açıkçası

bugun cok stresli bigundu istahim kapaliydi boyle gunlerde vucut yag yakmiyormus aksam shred yaptim umarim yardimci olur
sabah: bi avuc kepekli grisini iki salatalik uc kalin dilim tutsulenmis tutsulenmis balik
ogleden sonra: 1 tabak etli kabak, 1 avuc kepekli grissini, bi kalin dilim tutsulenmis balik (bozulmadan bitsin diye ugrasiyoruz)
simdide yesil cay iciyim biraz

kızllarrrrr bugun diyetimin 10. günü ve ilk kaçamağımı yaptım ama fena bi kaçamak oldu
şimdi bn yurttayımmm ya burda yemekler kötü ev özlemi var bugun arkadasım geldi annesi tabi bir sürü poğaça börek biskivü çikolata doldurmuşşş
bizdeee şeyyy :/
1 ufak poğaçalardan (küçücük oluo ya)
2 kurabiye
4-5 tane tuzlu kraker

gece 11 biliyorum ama yarın daha fazla spor yapcam...Arkdasımda baya zayıflamıssın dıyınce gaza geldım :)

slm kızlarr.

bend e10 kilo vermek istiyorum.şuanda 75im.65olmak istiyorum.
pzrtsi spora başlayacağım.
bugün kahvaltıda 6zeytin 1dilim ekmek yedim

kahvaltı: peynir, köy ekmeği, maydonoz marul, haslanmıs yumurta ve sekersiz çay. arkadaslar ben misafirlikte oldugum için pek dikkat edemicem gibi gelyo insallah kacamak yapmadan durablırm

öğlen yarım bardak sıcak çikolata 5 tane cips kaçırdığım için yemek yemedim 200 kadarda ip atladım 150 basamak merdiven indim çıktım

ben günde 2 öğün yapıyrm.

biri sabah biride 4 5 gibi.

birde ben guatır hastasıyım çok zor kilo veriyrm

bugun sabah uyuyakalmisim biyere yetismem gerekiyordu kahvaltiyi atladim
sabah: yarim elma
oglen: 4 biber dolma bi kasik yogurt yarim elma
ara ogun: 1 kucuk karniyarik
aksamda yine bi dolma bi karniyarik yer kaparim gunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…