10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

bende 61 kilo olmusum ama bunada sükür cünkü haftanın dikkat etmedigim günleri olmustu artık büyük farkı haftaya bekliyorum kacamak yapmamaya calıscam

Günaydın kızlar kilom 60,8

Sabah sade şekersiz kahve içtim şimdi biraz plates karın egzersizi veya oryantal aerobik videosu takip edicem.

Sonra bol vitamin ve proteinli yağsız bir kahvaltı planlıyorum...

senide tebrik ederim canım bakalım digerleri ne kadar vermiş :) senin spor programın agır geldi bana biraz hergün yapabiliyomusun bunları

kahvaltım: 3 zeytin,1 haslanmıs yumurta,peynir ve şekersiz ıhlamur aksam yemegim çorba olcak genelde ama gune göre yaptıgım corbaya göre degişebilir. birde 30 day shared ve 30 dk yürüyüs bugünkü programım :)

arkadaslar bu arada bakıyorum herkes istediği gün bildirim giriyo programıyla alakalı hani o olabilir de musait olmadıgınız giremediginiz günler olur en azından haftanın bi kac günü yazın ve kilo bildirimi yapın. bugün kilo bildirimi yapanların degişimlerini ekliyorum tabloya bundan sonra kilo bildirimi yapmayanları tablodan cıkarıcam. bugün bakıyorum yarın da bakıcam hala yapmamıs olanı cıkarıcam. basarılar kızlar :)

ben verememişim hafiflemişim gibi hissediyodum hatta çevremdekiler süzülmüşsün demişlerdi ama sabah tartıldım aynıyım normal mi böyle birşey? ben de menü yazayım bari az yemişim gibi geliyor ama kalorili yiyorumdur belki bugünden itibaren yazayım deneyimli olanlar yönlendirsin beni

sabah kahvaltıda 3-4 tane köfte (marketlerdeki dondurulmuş köftelerden 1 dilim ekmek (tam buğday ekmeği olması lazım) biraz peynir çay... bu kadarcık her zaman böyle az yiyorum o yüzden de yazmaya gerek görmemiştim ama neyse bakalım geç olsun önemli değil eskisi kadar kötü değilim en azından :)

belki spor yapıyorsan onun sıkılasması vardır olsun takma kafana önemli olan görünüsüne yansıması :) bence de fazla degil yedigin yalnız atıstırmalarına dikkat et hazır gıda olup olmamasına birde spor yapıyor musun?

kızlar ben çok hastasıyım nete giremiyrm.
spora yazılmıştım inş pzrtsi gidersem tartılıp kilomu bildiricem

Son düzenleme:
Mrblar kızlar benide eklermisiniz listeye bende bugün itibaren başladım diyebilirim sabah tartıldım boyum 1.57 kilom 58 .. ama ben tek tip diyet uyguluyorum 15 günde en az 5 kilo vermeyi hedefliyorum.. bibirimize destek olarak bunu yapabiliriz sanırım şu diyet konusunda destek çok faydalı oluyor

tamam canım ekliyorum ama hergün yedikerimiz yaptıgımız sporları yazıyoruz ve cumartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz. hergün liste yazamadıgın zamanlar olabilir ama kilo bildirim günü yapmayı unutma :) basarılar

tmm öyle yapalım her cumartesi kilo bildirimi..
ama ben şöyle bi diyet yapıyorum forumda okuduğum bi diyet programı egeada lı diye bir arkadaş yapmış..
7 gün yapıyorsun 3 gün ara 5 gün yapıyosun yine ara ister bitirebilirsin istersen devam edebilirsin bu 15günde 9 kiloya kadar verilebiliyormuş..
ben 3 öğün tavuklu salata ve bir bardak ayranla günü bitiricem en geç 7 de yicem meyve dışında şekersiz çaylar veya bitki çayları içip sade soda içicem gün içinde aynı zamanda valla çok azimliyim şuan haftaya cumartesi görücez bakalım

senide tebrik ederim canım bakalım digerleri ne kadar vermiş :) senin spor programın agır geldi bana biraz hergün yapabiliyomusun bunları

az çok yapıyorum zaten başlayalı fazla olmadı 30 day share kadar ağır değiller en ağır küçük topu ağağın ortasına alıp aşağı indir kaldır hareketi ertesi gün heryanın tutulmuş yanmıyorsun

Bugün çok yedim eşim evde olunca kendime engel olamadım

sabah sade kahve
10 dklık bir plates karın egzersizi videosu takip ettim

Kıymalı yumurta bir çay tabağı
Yarım tas mercimek çorbası
Yarım havuç rendesi
1 domates
2 dilim esmer ekmek
1 dilim kaşar
1 dilim tuzsuz peynir
1 bardak şekersiz tarçınlı çay

Akşam
1 kase mercimek çorbası
4 dilim esmer ekmek
yarım havuç rendesi 1 domates

ara öğün akşam yatana doğru
1 elma
1 armut
yemeyi planlıyorum

4 dilim ekmek yemeyeydim ii di ama bi an kapıldım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…