10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

kahvaltı
bı tane ufak ev yapımı poğaçalardan
1 tane kurabiye

öğlen
1 tane aynı poğaçadan
2 tane kurabiye

akşam
yarım kase ezogelın corba
yarım tabak bezelye
yarım tabak pilav

5-6 adt tuzlu bisküvi
3 tane dokuz kat
1 tane ulker cıkolatalı gofret ((((

1.5 litre su
yarım saat yuruyus
30 day shread yaptmm

photogram canim cekti vallahi iki uc lokmadan fazla kacamaga icim el vermiyor benim, bana gore asil olay yasam boyu saglikli beslenme, diyetten sonrada buna malesefki devam etmek zorundayiz yedikmi yine alacagiz cunki, dr. oz kitabinda demisti vucut ne kadar zararli yiyeceklerden uzak kalirsa o kadar uzun zaman onu unutur ve istemez, o yuzden kalorisi az bile olsa bu tur yiyecekleri sadece ozel gunlerde tuketme taraftariyim diyetten sonrada canimizin surekli cekmemesi icin

günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt 200 kadarda ip atladım.. bugün kalkıp sabah tartıldım ve çok mutlu oldum 60.5 olmuşum :)

merhaba :9 bugün kiloları bildirmiyor muyduk? gerçi ben hiç söylemesem yeri var hafta boyunca hastalıktan ne doğru düzgün spor yapabildim ne de yediklerime dikkat ettim gerçi ben çok yiyen biri değilim ama çok az hareket ediyorum neyse şimdilik yaptığım tek şey 1,5 lt lik su şişeme yarım limon sıkıp onu içmek. 3 lt tüketebilirim sanmıştım ama 1,5 lt lik ancak bitiyor buna da şükür :) bugün 3. günüm ferahlık veriyor enerjik hissettiriyor bu bile yeter ben asıl kilo bildirimini haftaya yapacağım çünkü pek değişiklik yok 54 buçuk falan çıkıyoken 53.7 çıkıyor ama bu tokluğuma vs. durumlara göre değişiyor kilo verdim diyemem hele bi haftaya ctesi olsun o zaman belli olur ne, ne kadar işe yarayacak

benimde tartim bozuk ama haftaya kadar alirim, bildirimi haftaya yaparim.
oglen: 1 kucuk karniyarik 1 biber dolmasi yarim simit
ara ogun: iki kasik bal 5-6 kepekli grissini
aksam: uc-dort albeni biskuvisi 1 kucuk paket eti hosbes
kizlar aksam yemegi biraz olmadi ama baska yemek yoktu aciktim hosbesin paketi 200 kaloriymis kosu bandinda hepsini yakip sonra shred yapicam. yarinda shredden once kosucam bugunlerde zamanim varken yapiyim sporumu

denızko :)) valla cok abarttım ıkı gun o kadar zor oluokı odada 6 kızız hepsı bı baska abur cubur alıp gelıo odaya bu 10 gundur bozmadan yapmamın nedenı tek olmamdı.Ama bı arkadasımın gelmesı bıle yettı :)) bugun kacamak yok ama

kahvaltı
1 dilim reçelli kepek ekmeği
1 dilim kepek ekmek
2 ufak sosis
1 yarım kibrit kutusu peynir

öğlen
kahve

akşam 18.00
yarım kase domates corba
yarım tabak ıspanak
yarım tabak musakka
1 tane yogurt

1 tane portakal
1.5 litre su
saat 1'den aksam 6 ya kadar yuruyerek gezdik bi kahve içmek için oturduk 15 dakıka
30 shread yaptım

o poğaçalar yakılacakkk

kızlarr son dönemde ben 2 kilo aldım:s zaten 5 kilo vermem gerekiodu üstüne kloo aldım yaa...nöbet usülü çalışmaya başladım ve aşırı hantallaştımm...kilo vermem lazıım..aranıza benide alın:)
59 kilo oldum hedefim 50..

annem elli cesit peynir almis bende cok severim grisiniyle birlikte biraz sundan birazda sundan derken yedim baya saat 11de hic olmadi bu. protein diye kendimi avutuyorum sabah kahvaltidan once kosu yapmayi planliyorum

olur arada ya sonucta 10 gunlk bısı deıl bız omur boyu yedıklerımıze dıkkat etcez omur boyu 6 dan sonra bısey yemeyerek gecıremem ben

hosgeldin canım ekledim :)

cumartesileri kilo bildirimi yapıyoruz bu arada :)

Son düzenleme:
arkadaslar tatilden yeni döndüm ewde degildim bu yüzden bende kilo bildirimi yapamadım. baktımki cogu kişide kilo bildirmemiş zaten , bende birazcık sikkat edemedim misafirlikte o yüzden haftaya cumartesi degişimleri eklerim sizede uyarsa ?

bugun hava cok soguk istahim acildi vallahi hepsi soguk yuzunden
sabah: 4-5 kepekli grissini (almiycam bidaha gunde bi paket bitiyor resmen) 2 dilim tutsulenmis balik 1 domates 2 kibrit kutusu peynir
ogleden sonra: 1 kucuk tabak tavuklu pilav 1 dana bonfile
aksam shreddi kosuydu derken hem yemegi unutturuyo hemde istahi kapiyo iki meyve yer yatarim
ayrica kizlar shred basit kaldi demistim ama hem spora verdigim aradan hem egzersiz degisiminden dolayi hissediyorum etki ettigini, o kadar ziplamaya bi zahmet etsin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…