- 10 Eylül 2011
- 533
- 1
- Konu Sahibi Mathildablue
madem oran bozulmiycak o zaman bende gobegim icine gocene kadar zayiflarim o zaman normal boyutlara iner bence dedigim gibi 1 aydir hic gelisme yok
burada bazı yağ karışımları sürüp vücutlarını steç film ile sarıp spor yaparak incelenlerin konusunu görmüştüm. bölgesel zayıflamada etkisi olur gibi geliyor bana. ayrıca az önce trambolinde zıpladım aslında trambolinde yapılan egzersiz videoları var ama açmaya üşeniyorum bacaklarımı yukarı çeke çeke yürür gibi yaptım ( o nasıl bi anlatımsa ) bacaklarım baya yoruldu bence faydası olabilir böyle şeylerin yüzmeye gitme imkanın varsa o da güzel çalıştırır tabi suda debelenmekten bahsetmiyorum :)
bu arada ben menü falan yazmıyorum çünkü menü falan yok annem ne yaptıysa ne getirdiyse ondan yiyorum ayrıca yemek hazırlamıyorum dolayısıyla diyet yemekleri değil :) ama çok yiyen bi insan değilim sadece harekette problem var arada gelip gidip zıplıyorum bakalım limonlu suya da devam hafiflediğimi hissediyorum dün teyzem de süzülüp gitmişsin dedi :) inşallah güzel güzel veririz kilolarımızı