- 10 Eylül 2011
- 533
- 1
-
- Konu Sahibi Mathildablue
madem oran bozulmiycak o zaman bende gobegim icine gocene kadar zayiflarim o zaman normal boyutlara iner bencededigim gibi 1 aydir hic gelisme yok
kizlar moralim cok bozuk 1 aydir deli gibi ugrasmama ragmen hic gelisme yok ayrica arkadaslarim surekli yine yanaklarin sismis diye yanaklarimi sikiyor hepsine vurmak istiyorum bitaneacaba ben surekli gelisme yok diye diye evrene yanlis mesajmi yolluyorum
canim sen nasil duruyorsun bu menuyle butun gun sirrini bizede anlat nolurbenim bacaklar artik kilo vermiycez yeter demis durumda, bu haftasonu termal sort ve yag karisimi alicam, zaten evde masaj aleti var once sortla spor sonra masaj insallah olucak bana dua edin kizlar artik etekle rahat rahat dolasmak istiyorum.
Duramıyorumki :) gece açlıktan yatamadım az bişiler okiim kafam dağılsın dedim 10 dk dalmışım ki kızım uyandırdı çocuk 2,30 a kadar beni 4 5 kere uyandırdı en son fırça yedi yattı bende 2 tane bebe biskiüsi yedim az su içtim uyudum :)
yaramaz çocukla rejim spor çok zorr normalin 3 4 katı zorluyo insanı
tabi bide sürekli hamur işi siparişi veren eş resmen savaş veriyorum dün börek bugün pizza istedi yapınca mecburen insan bi iki dilim yiyo
Sabah bi kupa sade şekersiz kahve , bir kase mercimek çorbası içtim
öğlende bir dilim pizza yedim
Ara öğün havuç salatası
akşamda meyve salatası yemeyi planlıyorum etten yana çok eksik kaldım