10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

madem oran bozulmiycak o zaman bende gobegim icine gocene kadar zayiflarim o zaman normal boyutlara iner bence dedigim gibi 1 aydir hic gelisme yok

burada bazı yağ karışımları sürüp vücutlarını steç film ile sarıp spor yaparak incelenlerin konusunu görmüştüm. bölgesel zayıflamada etkisi olur gibi geliyor bana. ayrıca az önce trambolinde zıpladım aslında trambolinde yapılan egzersiz videoları var ama açmaya üşeniyorum bacaklarımı yukarı çeke çeke yürür gibi yaptım ( o nasıl bi anlatımsa ) bacaklarım baya yoruldu bence faydası olabilir böyle şeylerin yüzmeye gitme imkanın varsa o da güzel çalıştırır tabi suda debelenmekten bahsetmiyorum :)

bu arada ben menü falan yazmıyorum çünkü menü falan yok annem ne yaptıysa ne getirdiyse ondan yiyorum ayrıca yemek hazırlamıyorum dolayısıyla diyet yemekleri değil :) ama çok yiyen bi insan değilim sadece harekette problem var arada gelip gidip zıplıyorum bakalım limonlu suya da devam hafiflediğimi hissediyorum dün teyzem de süzülüp gitmişsin dedi :) inşallah güzel güzel veririz kilolarımızı

KAHVALTIDA ALLAHne verdiyse yiyorum herhangi bir limitim yok çünkü bütün gün ayaktayım çünkü.
öğle:kereviz yemeği ve bulgur.
akşamda horonum var.
ablam sen bu konuda baya istikrarlısın diyor

ah canim denemezmiyim folyo sardim bacagima batti yara bere oldu heryerim strec sardim yururken kaydi hep, sauna sortlarda hep battal boy, buyuk geliyor, napsamki :18:
kahvalti: 2 domates 2 dilim dana dil 1 kasik labne 3 yumurta beyazi
ara ogun: 2 fistikli muska
oglen: 1 kofte 3-4 kasik yogurtlu sebze 3-4 kasik corba
ara ogun: (yine arkadasimin dogum gunu vardi bitmiyor valla) ince dilim pasta
aksam: 6-7 kasik bulgur el kadar hindi
shrede ara vericektim fakat bugunki ince dilim pasta yuzunden hem bi yarim saat kosucam hemde level 2ye gecicem, her kacamagin cezasi var

bugün başladım 62 kiloyum hedefim 52
geçen sene 62,800 le şubat başında başlamış 56 da bırakmıştım bir senede ufak ufak ala ala yine başa döndüm
ben rejimi elmayla rahat geçirebiliyorum bol su içiyorum
sabah 1 fincan şekersiz kahve peşine 1 elma
saat 2 gibi 1 lahmacun (ne diyet ama :)
2 bardak 1 şekerli çay
arda bi portakal
akşam 1 tas sebze çorbası 3 dilim ekmek

bugün spor egzersiz yapmadım yarın gzüel bi program çıkarıcam inş.

ilk gün zorlamak sitemedim kendimi

bugün kahvaltıda 1 kase special k yedim. lahana suyu kürümü istanbula gidince bırakmıstım ama tekrar baslıcamm. 30 day shared e baslıcam bir başlı

kizlar cok az yiyosunuz ya :18:
kahvalti: 1 domates 3 yumurta beyazi 3 dilim dana dil 3 kasik bulgur
oglen: 1 tabak yogurtlu et sote yarim kase yayla corbasi
aksam: 4 dilim dana jambon el kadar hindi eti 6 kasik bulgur (suan yiyorum)
aksami cok erken yedim bi meyve yemem lazim 7 gibi sonrada karin ve agirlik calisicam

kizlar moralim cok bozuk 1 aydir deli gibi ugrasmama ragmen hic gelisme yok ayrica arkadaslarim surekli yine yanaklarin sismis diye yanaklarimi sikiyor hepsine vurmak istiyorum bitane acaba ben surekli gelisme yok diye diye evrene yanlis mesajmi yolluyorum

ödem felan olmasın bir ayda azda olsa sonuç alman lazımdı sanki?

Sabah 2 dilim muz (kızın yemedi artmasın diye yedim yoksa rejimdeyken muz hayatta yemem günü mahvediyor)
yarım elma bir kupa şekersiz sade kahve

öğlen bir dilim börek (eşim börek istedi ben salata yemeyi planlıyodum ama)

akşam yarım kase mercimek çorbası yarım dilim börek. Bir salatalık tuzlu

şuan 3. fincan şekersiz çayımı içiyorum umarım şekerimi tansiyonumu düşürmez.

egzersiz olarak iki plates videosunu takip ettim.

Yarın sabah ölçülerimi ve kilomu yazıcam special k alayımmı işe yarıyormu

canim sen nasil duruyorsun bu menuyle butun gun sirrini bizede anlat nolur benim bacaklar artik kilo vermiycez yeter demis durumda, bu haftasonu termal sort ve yag karisimi alicam, zaten evde masaj aleti var once sortla spor sonra masaj insallah olucak bana dua edin kizlar artik etekle rahat rahat dolasmak istiyorum.

Duramıyorumki :) gece açlıktan yatamadım az bişiler okiim kafam dağılsın dedim 10 dk dalmışım ki kızım uyandırdı çocuk 2,30 a kadar beni 4 5 kere uyandırdı en son fırça yedi yattı bende 2 tane bebe biskiüsi yedim az su içtim uyudum :)

yaramaz çocukla rejim spor çok zorr normalin 3 4 katı zorluyo insanı
tabi bide sürekli hamur işi siparişi veren eş resmen savaş veriyorum dün börek bugün pizza istedi yapınca mecburen insan bi iki dilim yiyo

Sabah bi kupa sade şekersiz kahve , bir kase mercimek çorbası içtim
öğlende bir dilim pizza yedim

Ara öğün havuç salatası
akşamda meyve salatası yemeyi planlıyorum etten yana çok eksik kaldım

kahvaltım: mısır gevreği 1 bardak süt öğlen: patates haşlaması 500 kadar ip atladım 50 mekik çektim 20 dk koşu bandında yürüdüm bugün tartıldım kızlar 60.2 olmuşum :)

canım benim çok sağlıksız besleniyoson ya benimde 2 tane oğlum var hiparaktif hiç uyku yok hatta gece yemek isterler yaparım biliyorum dayanmak zor ama anlıyorum ama ben diyorumki yisem neolcak yemesem ve yemiyorum yani benim eşim çok zayıf gece bile mantı yaptırır bana kilo alsın diye ama asla yimem önceden bende yerdim ama artık dikkat ediyorum yani

sabah: 1 domates 2 kasik bulgur 3 dilim dana jambon
oglen: 3 kasik doner 5 kasik pilav 1 kase corba
aksam: 6 kasik kapuska yemegi, 1 kucuk parca ciger, 1 portakal
bugun cok yorgunum spora hic halim yok

Sabah bi kupa sade şekersiz kahve , bir kase mercimek çorbası içtim

öğlende bir dilim pizza yedim
-portakal (yanlış hatırlamıyosam 60 kaloriydi)

Ara öğün tuzsuz salata(1 havuç , 2 dometes, yarım soğan. yarım demet maydanos, bi avuç tuzsuz peynir kaşık sirke yarım limon)

elmalı soda (büyük hata bi kase çorbadan daha kalorili)

10 dklık bi plates videosunu takip ettim

akşam yarım dilim pizza yarım kase yayla çorbası

şimdi tarçınlı çayımı içiyorum.

Bugün yediklerim az ama kalorisi çok bide demir ve çinkodan yana çok eksik bi düzene sokamadım

Kahvaltı 470 kalori
prtakl 60
salata 450
akşam 490
soda-------------

30day sharet izledim de bunu yapmak için çok hamlamış durumdayım yapan arkadaşlar ertesi gün hakkında bilgi verebilirmi?

merhaba kızlarr kahvaltı: 1 haslanmıs yumurta, peynir,3 zeytin ve 1 dilim kurutulmus ekmek
aksam yemegi: yesil mercimekli tutmaç corbası bir kase
yalnız birazcıcık cikolata yedim arada :S umarım cok etkisi olmaz.
bugün 30 day sharedi 2. kez yaptım dün ilkti ve bacaklarım baya hamlanmıs sekilde agrıdı ama yaptım yine bugün. 3 günden sonra geciyomus diye duydum :) birde yarım saat yürüyüs yaptım. bakalım kızlar yarım kilo bildirimi var ne durumlardayız görcezz :)

Günaydın kızlar kilom 60,8

Sabah sade şekersiz kahve içtim şimdi biraz plates karın egzersizi veya oryantal aerobik videosu takip edicem.

Sonra bol vitamin ve proteinli yağsız bir kahvaltı planlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…