- Konu Sahibi Mathildablue
- #1.081
bende bugün cok cirkin olmussn tepkisi aldm erkek arkdsmdan ama umrumda bile degl cok kızdı bana
Umrumda değil olur mu yaw :S Bence görüşlerini dikkate almalısın, benden sana tavsiye :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bugün cok cirkin olmussn tepkisi aldm erkek arkdsmdan ama umrumda bile degl cok kızdı bana
Umrumda değil olur mu yaw :S Bence görüşlerini dikkate almalısın, benden sana tavsiye :)
kilo alıncada sisko diyo biliyorum ben huyunu sisman sevmez. kıskandıgı için çirkin olmssn diyo ve yüzüm cöktü hızlı verdm diye toparlanr yüzüm :) fizige cok önem veriyo kilolu hiç sevmyo zatenn
Sen tanırsın onu Zayıflayınca güzel olduğunu düşünerek kıskanması gibi bir durum var ise zayıflamaya devam et Erkekler tuhaf varlıklar
hemde cok tuhaff bana cirkin olmussn dedkce hosuma gitti yaaD:
Amacını bildiğin içindir DDDDDDDDDDDDDDDD
canım senin suanki kilon neki bide boyun merak ettim :) banada incelmişin diyorlar ama daha kilo verme diyen yok demekki ihtiyacım var dahaslm kızlarr :)
sabah kahvaltı yapamdım vaktim yoktu
öğlen arkadasımla dısardaydıkk balık ekmek ve 1 tane ekler yedim :/ ve cok zayıfladıgımı hiç yakısmadıgını söyledi ve bana cok kızdı zorla yedirdi
akşam bu yüzden bişey yemiycem az buz degil yarım ekmek balıkk:) ve 1 ekler:)
Kızlar ben 74 kilo oldum. Diyeti bu hafta bırakmıştım. Zira eşim artık zayıflamamı istemiyor. Daha fazla zayıflamanı istemiyorum yeter, böyle iyi, daha fazla verirsen çirkinleşeceksin dedi. Bende durdum. Hepinizin bilgisine...
canım senin suanki kilon neki bide boyun merak ettim :) banada incelmişin diyorlar ama daha kilo verme diyen yok demekki ihtiyacım var daha
tamamm canım inşallah dilediğin kiloya ulasırsın ama motivasyonunu kaybetme hiç kacamak yaptıgın olsa bile :) boyun kacki bu arada
çok iyi vermişin ya :) seninle aynı boydayız demekki 55 bende de iyi durabilir :)