10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

bende de adet düzensizliği var o yüzden soğan suyu kürüne başlıcam.hem zayıflatıyormuşta soğan suyu.

e regli olmuşsun işte cnm şişkinliktir o iki kaçamakla 1 kg alıcaksan zaten ohoo:)

ohh rahatlattn beni:) midem bombos cünkü arkadsm hiç bi yemek toklugum yok bagırsaklrmda düzenli calısıyorr ee 1 kilo fazla görünce soka girdimmmm. aksam misafrliğe gitcez pff

valla o misafirlikler günler yokmu yaa onlar beni mahvediyor işte.irademi kırıyor yemeden duramıyorum.bende bu hafta arkadaşlarımı davet edicem.menüm bile hazır bol kalori bol kilo:)

okudm cok iyims ya iltihabm var benmde onada iyi geliyormus. :) ama en erken adetten 7 gün önce baslanyo:)

bir tane kuru soğanı sadece dış kabuğunu soyup 4 e bölüyorsun ama mor ve kırmızı soğan olmucak beyaz soğan normal yemeklik soğan.1.5 bardak klorsuz suyu kaynatıyorsun soğanlarıda kaynatıp sabah ve akşam yada öğlen aç karınla içiyorsun cnm.böyle.

valla o misafirlikler günler yokmu yaa onlar beni mahvediyor işte.irademi kırıyor yemeden duramıyorum.bende bu hafta arkadaşlarımı davet edicem.menüm bile hazır bol kalori bol kilo:)

patates salatasıda yap cnm sen ondan yersn ya da kısır:)

benim çok sevdiğim bir tarif var sizlede paylaşayım belki işinize yarar hem hafif hemde çok leziz.patatesi haşlıyoruz içine ince ince kıyılmış maydonozu ve dere otunu koyuyoruz birazda tuz tabiki.onu püre haline getirip borcama bastırarak yayıyoruz.havucu rendeleyip yağsız tavada öldürene kadar çeviriyoruz.onuda patatesimizin üstüne eşit yayıcaz.salatalık rendeliyoruz onuda üstüne yayıyoruz.buzdolabında bir kaç saat bekletiyoruz.servise yakın üstüne sarımsaklı yoğurt döküyoruz.süzme olursa daha güzel olur.hafif pul biberle süsleyip servis yapıyoruz.kolay ve leziz.

benim çok sevdiğim bir tarif var sizlede paylaşayım belki işinize yarar hem hafif hemde çok leziz.patatesi haşlıyoruz içine ince ince kıyılmış maydonozu ve dere otunu koyuyoruz birazda tuz tabiki.onu püre haline getirip borcama bastırarak yayıyoruz.havucu rendeleyip yağsız tavada öldürene kadar çeviriyoruz.onuda patatesimizin üstüne eşit yayıcaz.salatalık rendeliyoruz onuda üstüne yayıyoruz.buzdolabında bir kaç saat bekletiyoruz.servise yakın üstüne sarımsaklı yoğurt döküyoruz.süzme olursa daha güzel olur.hafif pul biberle süsleyip servis yapıyoruz.kolay ve leziz.

aa cok iyiymiş deniyim barii yagsızz bişey cok güzel en yakın zamanda yapıcam:)

hemde nasıl güzel oluyor sen sarımsaklı yoğurtla salatalığı bir düşün cacık gibi tadı oluyo alttada havuçla patatess ohh miss.sen tarifi benim dediğim gibi yap daha güzel olucak.

size bir tarif daha vericem hafif lezzetli :)) ay kendime güldüm valla çok bilirim ama yapmam:)

yarmayı bir gece önceden haşlayın ertesi gün açılıp yumuşayana dek pişirin üzerine bir tavuk göğsünü didikleyin sarımsaklı yoğurt hazırlayın üzerine dökün tuzla ve bir kaşık zeytin yağıyla tadlandırın.en üstünede nane ve pul biber dökebilirsiniz.

afiyet olsun :))

kizlarrrrrrr girmeyeli baya oldu. kilo bildirimi yapamayacagim cunki ben agirlik calistigimdan kilom azalmadan ya da cok az azalarak zayifliyorum, dukana basladim bu arada, cunki karbonhidrata basladimmi duramiyorum, meyvesiz duramadigimdan gunde 1 tane yiyorum.
sabah: 1 dilim somon fume, 1 dilim light peynir, omlet
oglen: 1 elma 1 sutlu kahve
aksam: 3-4 parca yagsiz hindi gogsu, 2 avuc lor peyniri, 1 avuc cherry domates.
(protein diyeti oldugundan domatesle kacamak yapan ilk insan oldum sanirim keske butun kacamaklarimiz boyle olsa)
shrede 2 gun ara vermistim simdi level 3un 2. gununu yapicam 8 gunu kaldi :KK52:

Komşum evde yoktu tartılamadım
Sanırım vermemişimdir çünkü
vitamin ve pastil kullanıyorum

Sabah 1 sade kahve

bir tabak pırasa yemeği bir dilim ekmek + vitamin (bu vitamin çok fena iştah açıyo )

ara
bir tabak ekşili köfte

akşam
bi tabak pırasa yemeği bir dilim ekmek yarım kase yoğurt

1 şekerli çay

bunu henüz yemedim ama sanırım bir elma ve bir bardak yeşil çayla günü sonlandırırım

size bir tarif daha vericem hafif lezzetli :)) ay kendime güldüm valla çok bilirim ama yapmam:)

yarmayı bir gece önceden haşlayın ertesi gün açılıp yumuşayana dek pişirin üzerine bir tavuk göğsünü didikleyin sarımsaklı yoğurt hazırlayın üzerine dökün tuzla ve bir kaşık zeytin yağıyla tadlandırın.en üstünede nane ve pul biber dökebilirsiniz.

afiyet olsun :))

tamam cnm hepsini denycem böle hafif seyler yiyelm hafif olalm:KK70:

bugün beni gören herkes cok sasırdı :KK70:
11 subatta diyete basladm 64 kilo ile su an 56 kiloyumm :)
6 daha vermem lazım... 4 kilomu bu topik sayesnde verdm herkese cok tesekkr ederm basta kurucusuna:) 4 kiloyuda burayla tansmdn kilomuda burayla tansmadn önce kendm verdm:)
cok mutlu oldum bugun dahada hırslandm 6 kg daha vercmmm:):):KK54:

Son düzenleme:
günün özeti :)

sabah
1 bardak süt+mısır gevregi

öğlen
2 kasık kuru fasulye

aksam
1 avuc kadar haslanmıs kırmıızı et 1 kasık fasulye

arada
yarım ceviz 1 dilim ayva :KK56:

dünkü yediklerimi yazmıyorum epey abarttım çünkü, egzersizde yapmadım yürüyüşte :KK50:

bugün:
sabah :30 dk yürüyüş
kahvaltı: 1 kase k-flakes
öğle: 1 ad biraz irice bir patatesi püre yaptım yedim(yağsız) + 1 ad. poğaça
akşam eve giderken 30 dk yürüyüş
akşam yemeğimi bilemiyorum şuan için.
yemekten sonrada 45 dk kadar egzersiz

X