- 6 Mart 2009
- 1.471
- 2
- 38
- Konu Sahibi Mathildablue
- #1.021
bende de adet düzensizliği var o yüzden soğan suyu kürüne başlıcam.hem zayıflatıyormuşta soğan suyu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e regli olmuşsun işte cnm şişkinliktir o iki kaçamakla 1 kg alıcaksan zaten ohoo:)
bende de adet düzensizliği var o yüzden soğan suyu kürüne başlıcam.hem zayıflatıyormuşta soğan suyu.
valla o misafirlikler günler yokmu yaa onlar beni mahvediyor işte.irademi kırıyor yemeden duramıyorum.bende bu hafta arkadaşlarımı davet edicem.menüm bile hazır bol kalori bol kilo:)
benim çok sevdiğim bir tarif var sizlede paylaşayım belki işinize yarar hem hafif hemde çok leziz.patatesi haşlıyoruz içine ince ince kıyılmış maydonozu ve dere otunu koyuyoruz birazda tuz tabiki.onu püre haline getirip borcama bastırarak yayıyoruz.havucu rendeleyip yağsız tavada öldürene kadar çeviriyoruz.onuda patatesimizin üstüne eşit yayıcaz.salatalık rendeliyoruz onuda üstüne yayıyoruz.buzdolabında bir kaç saat bekletiyoruz.servise yakın üstüne sarımsaklı yoğurt döküyoruz.süzme olursa daha güzel olur.hafif pul biberle süsleyip servis yapıyoruz.kolay ve leziz.
salatalık sevmiyormusun yoksa?
size bir tarif daha vericem hafif lezzetli :)) ay kendime güldüm valla çok bilirim ama yapmam:)
yarmayı bir gece önceden haşlayın ertesi gün açılıp yumuşayana dek pişirin üzerine bir tavuk göğsünü didikleyin sarımsaklı yoğurt hazırlayın üzerine dökün tuzla ve bir kaşık zeytin yağıyla tadlandırın.en üstünede nane ve pul biber dökebilirsiniz.
afiyet olsun :))