10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

kızlarrrr sporda ilk günüm cok zor gecti hareketlerle basladık aletlere yarın gecicezz ama 70 dk anam agladıı:KK43: ayaklarm kalcam sırtm her yerm agrıyo eve zor geldm :KK43:

Verda, ben çok hızlı kilo veriyorum. Günde 45 dk kadar tempolu yürüyorum. Sabah ekmeksiz normal kahvaltı ediyorum, abartmamak kaydıyla...Çalıştığım için işyerinde fazla alternatifim olmuyor, bu yüzden de yemeklerden pilav hariç çok az miktarda yiyorum. Mesela çorba ve lahana dolması vardı bugün. Yarım kase yoğurt çorbası, 2 tane lahana sarması yedim. Midem baya bi küçüldü sanırım, artık fazla yiyemiyorum bu yüzden. Akşamda tavuk, et ızgara yiyorum, yanında da yarım kase salata (dün tavuk ızgara ile brokoli salatası yedim)... Ben normalde aşırı derecede fazla yiyorum o halde bile kolay kolay kilo almıyorum. İnan günde abartısız bi 7 öğün falan yiyordum ve her öğünde midemi tıka basa dolduruyordum:KK70:DDD Şimdi az yiyince o yüzden hızlı gidiyor. Böyle rahatım, çok yediğimde üzerime ağırlık çöküyordu. Şimdi daha dinç hissediyorum... Günlük kalori ihtiyacım da 2600 civarlarında, bunun büyük etkisi var. Benim günlük aldığım kalori ise 800 civarlarında olduğu için çabuk atıyorum kiloları. İdeal kilom 65. Ben 70 de duracağım, daha fazla verirsem çöpten kadın olurum çünkü:))))))
canım senin boyun kac?

selam blume90, bugün 1 saat kadar yürüyüş yaptım. havanın görüntüsüne aldandım ama soğuktu :KK43:( yani hiç terlemedim işe yarıyor mu terlemeden yürümek ?
tatlım ben hergün 1 saat dısarıda yürüyorum faydasını görüyorum tabi havaya aldanma günes var ama soguk yine. montumu ve şalımı alıyorum boynuma bu sekilde terliyorum ben hem üsütüp hastada olmuyorum :) bende sende öyle yap malum daha kış bitmedi. ama tabi kalori yakmısındır işe yarar spor sonucta ama terlersen daha iyi sonuc alırsın

bugünkü menüm
kahvaltı: 1 kase az yaglı sütle k flakes
ögle: 1 hurma ve 1 yeşil elma
aksam: 1 kase patates salatası yalnız içine 1 tanede haslanmıs yumurta dogradım yagsız yedim
1 saat yürüyüs yaptım
şimdi bitek 30 day shared 2. levelş yapıcam 3. günmdeym bugün :)

gününn özeti

*sabah 1 kase mısır gevregi+1 çay bardagı sütle

*sonra 70 dk spor

*1 saat sonrası 1 dilim peynir 2 yemek kasıgı bakla

*akşam 1 tabak salata çeyrek göğüs eti

verdacım ne kadar sıkı besleniyosun :) aç kalmıyomusun bu sekilde

cnm karnım acıkmıyo benm hiç bunları yemeden de durabilirim ama bas dönmesi oluyo 2-3 günden sonra o yüzden yasıycak kadar yiyorum :KK70:
ayrıca ben baska türlü diyet yapamıyorum bişeyin tadını aldım mı saldırıyorum az yiyim diye bi kavramım yok kendimi tutamıyorum elimde degil bende ac kalma yoluna gidiyorumm anlıycagın ya hep yerm ya da hiç:) cok yanlıs biliyorum hatta her sene 10kg verip sonra diyetince geri alıyorum saldırma huyum yüzünden :KK43::KK43::KK43:
ama artık saldırmıycam bıktım her sene aynı ızdırabı cekmektennn

canım bence sonra bırakınca kilo almanın nedeni vücudunu az yemeye alıstırıyosun aldıgın kalori miktarı fazlalasınca kilo yapıyordur. bence o yüzden yeme düzenini degistirmen daha kalıcı olur ben öyle yapmaya calsııyorum :)

canım bence sonra bırakınca kilo almanın nedeni vücudunu az yemeye alıstırıyosun aldıgın kalori miktarı fazlalasınca kilo yapıyordur. bence o yüzden yeme düzenini degistirmen daha kalıcı olur ben öyle yapmaya calsııyorum :)

evet cnm bende bunun farkındayım ama baska türlüde zayıflayamıorm:KK43: bu yüzden diyetm bitince yemeg saldrmıycam yavas yavas arttırıcam yemegii

kızlar bnm menüler çok kötü ah ah eski motivasyonuma dönmem gerek ama işte sınav stresi alısverise gidememek derken cok bozdummm... neyse düzene giricem söz söz. yarından itibaren spora geri döncem. önümüzdeki hfta cok gidemeyebilirim babam burda olcak ama ondan sona gidicem bol bol kosucam artk mazaret yok :)))

Doğru yerde değilim ama güncel bi konu olduğundan belki yardımcı olabilirsiniz diye burada yazdım. 3 gündür dukan yapıyorum ancak dukanın bana öngördüğü 1.1 kg ı veremedim, yalnızca 700 gram verebildim. Daha doğrusu dün 900 gramdayken bugün +200 olmuşum. Bilenlerden yardım istiyorum seyir e başlamalı mıyım yoksa 1.1 kg verene kadar atağa devam mı etmeliyim? Şimdiden sağolun.

Herşey bir Merhaba ile başlar..

Her insanın kendisiyle ilgili sorunları vardır. Sorunlarla yaşamak yerine çözüm yolları aramak,
en doğru yeri seçmek ve güven duymak önemlidir. Birçok yeri araştırdıktan, bazı gittiğim yerlerden
aldığım başarısız sonuçlar ve yüksek maliyetlerden sonra seçimimi doğru yapıp Estetik İnternational
ı seçtim. Arkadaşım vasıtasıyla tanıştığım Estetik İnternatonal ailesi, personelinin samimi ve güler
yüzlü hallerine dayanaraktan aile kavramını kullanabiliyorum harika insanlar. J

Estetik İnternational Korupark şubesinde Saç Mezoterapisi, Lüx Cilt Bakımı ve Pressoterapi ile Ozon
Sauna uygulamalarına geldim.
Pressoterapi ve Ozan Sauna için geldiğimde uygulama esnasında bana yardımcı olan
çalışanların sık sık yanıma gelip ilgilenmeleri ve dostça yaklaşımları çok güzeldi.
Uygulamalar sonrasında kendimi iyi hissetmem, uygulamaların iyi sonuç vermesinden ve uygulama
esnasında çalan güzel müziklerin ruhumu dinlendirmesinden kaynaklanıyor.
Saçım ile yaşadığım sorunların da çözümünü yine tercih ettiğim bu ailede giderilebileceğimi
öğrenmem de benim için bir şanstı. Saç Mezoterapisi uygulamasıyla bu sorunumdan
kurtulabileceğimi öğrendim.
Ayfer Pancar ile tanışmamda bu vesile ile oldu. Uygulama süresince benimle ilgilenen Ayfer Hanım
işinde başarılı olmasıyla kişi üzerinde iyi etki yaratan, saç mezoterapisinin iğneli bir işlem olmasına
rağmen tatlı sohbeti ve güler yüzüyle seanslarımın rahat geçmesini sağladı.
Lüx Cilt Bakımı uygulaması insanın kendisini prenses gibi hissetmesine ve bir o kadar da
huzura kavuşmasını sağlayan bir bakımdır. Birçok yerde yapılan bakım haricinde kapsamlı ve
kişiye özel ürünlerin kullanılması cildinizdeki değişikliği kısa sürede farketmenizi sağlayacaktır.
Cilt Bakımında uzman kişilerle karşılaşınca insanın o firmaya güvenide geliyor. Elif Tunç un sihirli elleri
ve benim cildim için tercih ettiği ürünler yüzümdeki olumlu etkileri en kısa sürede görmemi sağladı.
Güzel sohbeti ve güler yüzü de bir o kadar samimiydi.

Uygulamalar öncesinde hatırlatma amacıyla aranmak ve sonrasında aranıp memnuniyetin
sorulması, yaptıkları işte ne kadar başarılı olduklarını ve hastalarına olan ilgilerini gösterir.

Estetik İnternational insanın kendisini iyi hissedebileceği ve bir o kadar mutlu olarak
uygulamalardan memnun kalacağı bir ortam. Bu güzel yaklaşımlarından ve başarılı bir ekiple
çalıştıklarına tanık olduktan sonra farklı bir yeri düşünebileceğimi sanmıyorum. Cerrahi ve Güzellik
uygulamaları nın doğru seçiminin Estetik İnternational olduğunu anladım.

Doğru bir tercih neresidir? Diye sorarsanız ‘Estetik İnternational’ derim..

dün akşam: 2 kaşık patates yemeği + 2 kaşık pilav

bu sabah yürümedim.
kahvaltı: 1 kase k-flakes
ara: 1 dilim ayva
öğle: roka ağırlıklı salata + 2 kaşık barbunya + 2 dilim çavdar ekmeği
16:30 gibi sütlü nescafe içeceğim ( tok tutsun diye, bugün doymadım hiç niyeyse )
akşam 30 dk yürüyüş
30 dk egzersiz

kizlar benide araniza alinnn lutfennnn .. bende 7 kilo vermem gerekiyo ama bi turlu baslayamiyorum ... strestende ve reglm den dolayi da surekli yiyiyorum... yarindan itibaren basliycam inslh:S

Son düzenleme:
X