- 6 Mart 2009
- 1.471
- 2
- 38
-
- Konu Sahibi Mathildablue
Tmm cnm.ama kafama takilan bir sey var simdi ekmek filan yemicez ya yemeye baslayinca verdiklerimizi geri almazmiyiz.valla benim tam olarak 9 kilom var vermem lazim.
bol su ve meyve cayı içtim ama kesmedi sanki sekerm düşüyo kesin regli olucam regli olucagm zaman sekerm düşüyo ve deli gibi ac oluyorum. halbuki bugün cok yedm tok olmam gerekrken ben acmmm hemde deli gibi
ben corbasını yapmıstım su kereviz taze sogan sivri biber falan olan içinde :Ssenin ki nasıll 10günde 7 kg cok ciddi ve cezbedicibir rakamseve seve alırım o taraifi
İnsallah ya verdikten sonra o kilolari almak cok kotu oluyor.bide ben senin kadar az yemek yiyen bir insan degilim.ondan alirim diye korktum:)
Yazon bikinileri mini sortlari nasil giyicez geri almayalim ya.ben sanki verdimde almasi kusur kaldi:)boyum kac cm cnm
lahanayı doğradım kasede 2 gündür yemek olmayı bekliyor:))
çorba tarifi: 1 adet soğan, 2 tane domates,1 havuç, lahana, bulyon(isteğe göre) tuz, salça
soğanı yağda kavurup üzerine salçayı ekliceksin biraz kavurup lahanayı suyunu salıncaya kadar kavurucaksın sonra havuç tuz bulyonu katıcaksın ve en son sıcak su ekliceksin pişmeye bırakıcaksın. servis sırasında limonla güzel oluyor birde suyunu çok koyma çorba gibi olmasın.
1 haftalık bir diyettir .
diyetin birinci günü lahana yemeği ve istediğin kadar meyve ve bol su içiceksin . yapmaya kararlıysan birlikte başlaya biliriz hatta çizelge yapsan süper olur:))):::::::::::::::::::.D 2. günü unuttum defterime bakmam lazım:))
bu güzel teklfn için sagol tatlm ama biz bu hafta tavuk diyetne baslıycaz eger iyi bisonuc alamzsam lahanaya gecicem:)
senin yaptgn tarf taha güzele benziyo salça falan var:)
istersen sen bize katıl cnm 15 günde 9 kg veriliyormuss
bu güzel teklfn için sagol tatlm ama biz bu hafta tavuk diyetne baslıycaz eger iyi bisonuc alamzsam lahanaya gecicem:)
senin yaptgn tarf taha güzele benziyo salça falan var:)
istersen sen bize katıl cnm 15 günde 9 kg veriliyormuss
canım bilgi alabilrmiyim tavuk diyeti hakkında bide onu balıkla uygulayabilrmiyim
Canım gerçekten mi ? :) Bende denemek istiyorum ama nasıl oluyor ki bu diyet biraz bilgi verirsen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)
kizlar aksanaa yok sanirim onun adina ben cvp vereyim.sabah ögle aksam sadece haslanmis tavuk salata(tuzlu ve limonlu)ve tuzduz ayran iciyorsun.7 gun bu sekilde devam edip 3 gun ara veriyorsun.sonra 5 gun daha yapiyorsun bitiyor.bence balikta olabilir yagda kizartmazsan.sonucta oda protein.biz sabahlari yumurta sut filanda icicez.olur yani bence her turlu protein.bu arada benim yasim 26 boy 155-156 kilo 57.5 ac tarrilinca