10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

oooo ne 4 ü ne 5i ben acıya bayılırım çok daha fazlasını yiyorum valla.bu arada benim dolapta göğüs yok but var olmazmı kız.

göğüs daha yagsız cnm but yaglı. bence bir yola girdk madem tam yapalım 15 gün sonra hüsrana kapılmayalımm:KK43:

kizlar bugun cok yurudum cok yorgunum ama level 2nin son gunundeyim yapiyim bitsin bir an once :)
sabah: 1 dilim light peynir 5 dilim dana jambon 2 grissini
oglen: 1 elma 1 portakal
aksam: yarim tabak hindi sote yarim tabak havuclu pilav
bide midem pilavi kaldirmadi yapisti valla hazmetmiyor biturlu :KK53:

akşam 1 dilim lazanya yiyp kendime ödül vericem tok karna 58 cıktım 1 haftada 2 kg gitti cok mutluyum ac karna demek 57.5 flan cıkarım :) aksam 1 dilim lazanyamı yiyip yarın sıkı bir diyete baslıyorumm:):)

Pembenotcum nasil dayanabiliyorsun?Allah korusun sagligini kaybetme sonra.gerci bizim yaptigimizda dogru degil ama sen baya aclik orucunda gibisin.dikkat et sagligina cnm aman en onemlisi o.

Kızlar okuyamıyorum hepinizinkini kusuruma bakmayın... Ama gördüğüm kadarıyla herkeste bir düşüş var kiloda maşallah....
Ben bugün kahvaltıda 4-5 çatal sucuklu yumurta :KK17: ve birer çatal sofrada kahvaltılık ne varsa bolcaaaa maydonoz yedim :)
Öğlen ıspanak yemeği bir porsiyondan biraz fazla
Akşam 3 kuru dolma ama minik miniklerdi 3 kaşık mantı sınırsız salata yedim tartıldım şok bir rakam gördüm az evvel 56.1 ya ben çok fena su kaybettim ya da tartı mutlu olayım diye 56.1 gösterdi çünkü dün 57 göstermişti :KK1:

Hayirli olsun spor salonlari bana cok eglenceli geliyor toplu halde sporu seviyorum beni motive eder hep

Hayirli olsun spor salonlari bana cok eglenceli geliyor toplu halde sporu seviyorum beni motive eder hep

evde hiç hareket imkanm yok hep oturuyorum görüyorum burdaki kızlar hep spor yapıyo ama kilo az veriyolar:S ben hem spor hem diet yapsam erirmmm:)

ah ah kızlar son hafta rezaletti benim için yarından itibaren herşey cok ii olcak vallahi kendime söz verdim artk sınav fln dinlemiycem geri döncem sporada yani.. bi tek perşembe günü bi arkadasm bna dondurma ısmarlıycak onun dısındada bi kacamak yok. dondurmayıda kacamaktan saymak istemiorm çünkü reglime 1 hafta kaldı ve o bni motivasyon edicek diye düşünüorm

kızlar ben 2haftadır yerimde sayıyorum acaba nedne bu haftada 100gr fazla çıktım adet haftam ondan olabilirmiii.adet günüm yakın yani

Sikma canini cnm ben bu sabah tam 1 kilo fazla ciktim:)muhtemelen siskinligin vardir adet haftasindaysan.bitince patir patir gider kilolar.

X