10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

kizlar dunki menumu yaziyorum eger menuyu bigun bile yazmazsam aman yazmiyimda yiyim moduna giriyorum
sabah: 1 kibrit kutusu peynir 1 yumurta 1 elma
oglen: 1 bardak portakal suyu 1 grissini 2 dilim peynir
aksam: (onemli bi yemekteydim kizlar) 2 kadeh sarap 2 dilim ekmek 1 guvec et 1 kucuk brownie
bugun butun gun yurudum aksam eve gelincede spor yaptim bence aksam yemegini kurtardim biraz

kahvaltım bir avuç mısır gevregi yarım çay bardağı süt ile

kilom 58.00 :KK43:

Son düzenleme:
kahvaltım:1 yumurta yarım domates 1 dilim peynir maydonoz şekersiz çay ve 1 dilim çavdar ekmeği

ara :4 petibör bisküvi

kilom:57.5

ara: türk kahvesi öğlen 5 tane lahana sarması 1 kaşık yoğurt 50 mekik 20 dkkoşu bandında ürüdüm 150 basamak merdien indim çıktım 300 kadar ip atladım

dün akşamki öğünümü yazmamıştım : 1 kase müsli

bu sabah kahvaltı: 1 kase müsli
35 dk egzersiz
ara: yeşilçay
öğle: nohut yemeği + 4 kaşık yoğurt + 1 dilim çavdarlı ekmek.
birazdan da tatlı niyetine eti form limonlu bisküvi yiyeceğim
eve giderken 30 dk yürüyüş
akşam : varsa çorba yoksa müsli.
yemekten sonrada 1 saat egzersiz.

bu arada kilomda pek bir değişme yok dijital makine bozuldu gramı gramına yazamayacağım. normal tartı 58 ile 59 arasında kalıyor :18:
yani bu hafta ancak 200 gr vermişim tahminimce.

kilom: 58.5

59,3

Geçen hafta hastalıkla geçti inş. bu hafta düzelirim

Sabah
bir fincan kahve
bir tabak karnıbahar haşlaması
1 adet mücver (fırında yağsız pişirdim)

öğlen ton balılklı yeşil salata (italyan soslu)
1 tane büyülü bahçe chai çayı

akşamda 2 tane ızgara köfte yiycem:)

Son düzenleme:
kilo : 65.5
Sabah : 1 yumurta , 1 dilim ekmek , 1 dilim peynir(light) ,1 bardak süt(light)
Öğlen : 2 y.kaşığı menemen
akşam : Büyük ihtimal 1 kase mercimek çorbası
1 saat yürüyüş

Sabah yarım tost kahvatılıklardan biraz biraz bolca marul domates salatalık ve çay
Öğlen annem çekirdek getirdi ondan yedim ama pişmanım sivilce olarak ve kilo olarak dönecek :KK43:
Akşam da babam kahvaltı yapmayı özlediği için menemen yedim abartmadan ekmekle beraber..
Biberiyemi içtim sabah şimdi de bir çaydanlık biberiye ile yeşil çay yanımda duruyor ballı sirkeli suyu da az evvel içtim ama gün içi idrar çıkışım çok fazla oluyor bir hoş oldum vallaha :KK37:
KİLO:57.1 yeni tartıldım ve tok karnına ona da dikkat çekeyim :KK1:

kizlar 1 kilo vermisim yeni kilom 58, shrede cok sey borcluyum.
sabah: kiymali omlet 3 dilim peynir 1 havuc
oglen: 1 elma 1 portakal 4-5 grissini
aksam: 2 parca ciger 2 dilim salam 1 elma

kahvaltım bir avuç mısır gevregi yarım çay bardağı süt ile

kilom 58.00 :KK43:

Aksanaa tavuk diyetine yazdiklarini yeni gordum.bu diyete birlikte baslayalim mi ne dersin.zaten kilolarimizda yakin.yarisalim senle:)) ama ben sabahlari light sut musli yada light sut yumurta peynir filan yicem.pazartesi baslayalim sanada uyarsa

Aksanaa tavuk diyetine yazdiklarini yeni gordum.bu diyete birlikte baslayalim mi ne dersin.zaten kilolarimizda yakin.yarisalim senle:)) ama ben sabahlari light sut musli yada light sut yumurta peynir filan yicem.pazartesi baslayalim sanada uyarsa

ahhh ahhh cokkk iyi olurr sagol işte buna ihtiyacım varrrrr :KK70:
aynen tatlım bende sabah 1 yumurta 1 parca peynşr yemem lazım:KK70:
ya da süt + mısır gevregi :)

onun dısında sabah öğle aksamhaslanmıs göğüs eti ve salataa :)

aksam 2 ızgara köfte yiycektim ama 4 tane yedim :KK43: kıyma yagsızdı içine ekmek koymadım. Ayrıca yağda değilz ızgarada yağsız kızarttım

Tmm o zaman pazartesi basliyoruz o zaman bakalim ne olucqk.7 gun yapicaz 3 gun ara 5 gun daha yani bir nevi 15 gun atak yapmis gibi olucaz.

Tmm o zaman pazartesi basliyoruz o zaman bakalim ne olucqk.7 gun yapicaz 3 gun ara 5 gun daha yani bir nevi 15 gun atak yapmis gibi olucaz.

ayyy in verirz cnm 9 da gözüm yok valla 5 versem yeterrr :)
sıkıldm valla artk su kilolar gtsnnnn
ama bak ekmek bozmak yokk hergün aksam düzenli olarak seni burda bekliorm :KK70::KK70:

X