10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

canım kusura bakma bn dier arkadasa yazıcaktım karıstı bu arada şimdidden nişanın için tebrik ederim :))))

canım yanlış anlama oldu sanırsam dukan diyeti yapmıyorum ben, pek bilgimde yok açıkçası o diyetle ilgili, burada yapan arkadaşlar var onlara sor istersen. bir ara bende düşünmüştm ama sıkıcı geldi bana göre değil ama deneyenler iyi sonuç alıyor forumda gördüğüm kadarıyla, arkadaşlardan bilgi almanı öneririm.

akşam: 1 bardak süt mısır gevreği yeşil elma biberiye yeşil çay karışımı 300 kadar ip 50 mekik 150 basamak merdiven inip çıktım

Midem çok bulanıyor kızlar bugün niyeyse o yüzden hiç birşey yiyemedim zaten geçte uyandım hiç halim yoktu birşeyler yemeye :)

ben sporda yapıyorum ama sabah kalktım 30 dk. eliptik bisiklet yaptım sonra 10 dk. filan sürdü karın egzersizleri yaptım az öncede 25 dk. pilates yaptım sadece karın.akşam yne yaparım belki.ama yinede olmuyor.sanki inceldiğimi hissediyorum ölçülerime bakıyorum ordada tık yok göbek aynı bel aynı sadece göğüsten vermişim 1 cm.:))çok ilginç ya.[/QU

sabırlı ol birazcık tatlım yavaş yavaş vericeksin bak kendinde hissediyosun vücudundaki incelmeyi tartıdan biraz uzaklaş bence:KK66: hevesini kırmasın..

Cnm sen guzel veriyorsun zaten dukanla.calisan insanlar icin kolay olabilir ama benim gibi gunlerdr gezen ev hanimi icin zor.illa kaciririm ben.yarindan sonra 1 ay hic tartilmicam ben.sogan suyu icicem bakalim ne olucak

arada olur öle :)))

bugünn misafirlkteydm diyetmi bozdum cok vicdan azabı cekiyorummm :KK43:

sabah 2 tane haslanmıs patates 2 dilim peynir 1 cay kasıgı recel 2 sekersiz cay

öğlen 2 micik parca şinitzel yarım tabak mantı , bir fincan sütlükahve ( 2 sekerli )

aksam hiç yemiycemmmm:)

Verdim kilolarımı sonra annem böreklerle mantıklarla saldırdı geri aldım 1-2 geri gitti gene annem saldırdı gene aldım...
gene vermeye çalışmalardayım..
Yapacaklarım;
1. Sirkeli ballı ılık su
2. her gün en az 2 bardak yeşil çay
3. biberiye ve zeytin yaprağı
4. tabiki de boğazdan kısmak yemeği azaltmak hadi bakalım hayırlısı daha önce denedim oldu bundan sonra hep korurum inşallah hedeh 49-48 :)

Cnm boyun ve kilon kac.hedefimiz aynida merak ettim

bugünn misafirlkteydm diyetmi bozdum cok vicdan azabı cekiyorummm :KK43:

sabah 2 tane haslanmıs patates 2 dilim peynir 1 cay kasıgı recel 2 sekersiz cay

öğlen 2 micik parca şinitzel yarım tabak mantı , bir fincan sütlükahve ( 2 sekerli )

aksam hiç yemiycemmmm:)

Senin yediklerinle kiyaslayinca ben her aksam kaciriyorum yahu:))

kızlar okulum açıldığı ben pek giremiyorum internete.ayrıca 2 haftadır kilo vermem durdu aksine mens döneminde olduğum için kilo aldım.sinir oluyorum kendime.bugün bi elbise denedim aynada kendimden tiksindim yani o derece.önümüzdeki ay diyetisyene gitmeye karar verrdik bi arkadaşla birlikte.artık son çare bu.

off öğlen cok yediğim için aksam kendime ceza verdim ve aksam yemegi yemedim kızlarr ama midem nasıl kazınmaya basladı satte 11 oldu:S ne yememi önerirsinizz:KK43::KK43:

slmmmm:))
ben halahana çorbası diyeti yaptım 10 günde 7 kilo verdim ama şimdi yapasım gelmiyor yanlızlıktan homini gırtlak oldum yol arkadaşı olursa bir kaç tane hırs edip vericem:))))

nasıl içtin onu yahu 3 kez yaptm hepsnde içmeden döktümmmm :s

slmmmm:))
ben halahana çorbası diyeti yaptım 10 günde 7 kilo verdim ama şimdi yapasım gelmiyor yanlızlıktan homini gırtlak oldum yol arkadaşı olursa bir kaç tane hırs edip vericem:))))

hoş buldum cnm:)68 kilodayım hedefim 55 evlenmeden önce manken gibiydim yawww:KK43:(

çok güzel yaaa yemeğini yaptım kötü koku yok tadı güzel istersen tarifinide verebilirim :)

ben corbasını yapmıstım su kereviz taze sogan sivri biber falan olan içinde :Ssenin ki nasıll 10günde 7 kg cok ciddi ve cezbedicibir rakam:KK70: seve seve alırım o taraifi :KK70:

canım 1 tane elma 1 bardak su çok işe yarıyor :))

bol su ve meyve cayı içtim ama kesmedi sanki sekerm düşüyo kesin regli olucam regli olucagm zaman sekerm düşüyo ve deli gibi ac oluyorum. halbuki bugün cok yedm tok olmam gerekrken ben acmmm hemde deli gibi :KK43:

X