10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

canım dükandan memnunmusun??
evet tatlım memnunum yani ilk altı gün 2.5 kilo kadar verdim şimdi seyir evresindeyim 5gün sebze+protein sonraki 5gün sadece protein ben şimdi 2. kısımdayım sadece proteinle beslenicem bugünden itibaren 5 gün boyunca..2 kilo daha vermeyi ümit ediyorum.. valla canım hiç bi sıkıntım yok biraz ekmek yemeyi özledim sadece onuda yulaf kepeğinden kendime küçük krepler yapıyorum onlardan yiyorum günde 1 yada 2 tane.. zaten aslında sizede öneriyim günde 2 kaşık yulaf kepeği sizi öğlenden akşama kadar tok tutmaya yarıyor herkese TAVSİYEMDİR.. :KK66:

17.02.2013------58
23.02.2013------55.85
02.03.2013------???????:):)en azından 54ü hedefliyorum :)

Kizlar dunku menum
sabah 4 kasik nesfit 4 kasik yogurt

ara portakal

ogle 1 haslanmis yumurta az domates sekersiz cay peynir 1 dilim cavdar ekmegi

ara yok

aksam yarim kase hazir corba 3 ispanak kofte 2 kasik yogurt
Daha sonra bebek gormeye gittik yarim dilim muhallebi bi kucuk dilim borek 3 catal fellah kofte yedim.

Bugun sabah 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir 1 kucuk domates maydonoz sekersiz cay 2 tuzsuz etimek

kahvaltidan once 30 dk. eliptik 50 mekik ve 1 fincan limonlu sicak su

Sağlıklı olması adına bu hafta cumartesi kilo bildirimi yapacağım. Tartıya da bilerek çıkmıyorum zaten cumartesi kendime sürpriz yapacağım:KK70:DDD

ben dayanamadım valla kuzumm.ama cumartesi tekrar tartılıcammm :KK70:

bugün ki kahvaltım ;

1 dilim keçi peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 tane kırmızı meyveler çayı

öğlen;

2 kaşık zeytinyağlı bamya

akşam ;

3 yemek kasıgı kuru fasulye

kızlar benı de aranıza alırmsınız?:26:
baslangıc kılom 63.8 baslangıc tarıhı 20.02.2013
suan kı kılom 60.7:KK52:
boyum 1.68
hedefım 52 12 temmuza kadar.:18:

ben dayanamadım valla kuzumm.ama cumartesi tekrar tartılıcammm :KK70:

bugün ki kahvaltım ;

1 dilim keçi peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 tane kırmızı meyveler çayı

öğlen;

2 kaşık zeytinyağlı bamya

akşam ;

3 yemek kasıgı kuru fasulye

çok iyi kilo vermişsin ben çokmu yiyorum acaba ya neden kilo veremiyorum bu kadar:KK43:(

ben sporda yapıyorum ama sabah kalktım 30 dk. eliptik bisiklet yaptım sonra 10 dk. filan sürdü karın egzersizleri yaptım az öncede 25 dk. pilates yaptım sadece karın.akşam yne yaparım belki.ama yinede olmuyor.sanki inceldiğimi hissediyorum ölçülerime bakıyorum ordada tık yok göbek aynı bel aynı sadece göğüsten vermişim 1 cm.:))çok ilginç ya.

Bugünkü menüm
sabah:
aç karnına 1 kupa yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
5 çeri domates
1 salatalık
2 dilim uno
4 zetin,maydanoz
tek şekerli çay
ara:
3 küçük kayısı
2 tane eti form light kepekli bisküvi
bol su
Akşam:
1 kase terbiyeli sulu köfte
1 dilim uno denge light
buharda pişmiş havuç ve brokolinin üzerine çok az zeytin yağı ve limon sıkıp yiyeceğim.

ben sporda yapıyorum ama sabah kalktım 30 dk. eliptik bisiklet yaptım sonra 10 dk. filan sürdü karın egzersizleri yaptım az öncede 25 dk. pilates yaptım sadece karın.akşam yne yaparım belki.ama yinede olmuyor.sanki inceldiğimi hissediyorum ölçülerime bakıyorum ordada tık yok göbek aynı bel aynı sadece göğüsten vermişim 1 cm.:))çok ilginç ya.

bende kendmi zayflams hssetmiorm ama tartı 2 kg vermssn diyo :S ama hep oturuyorm hiçsporum yokk napcam bölee :KK43: şimdi bi kaçamak yaptım 3 dilim salçalı haslanmıs patates ve 2 köfte yedim :S aksam hiç bişey yemiycemm

selam kızlar

kahvaltı: 1 kase müsli
öğleye doğru: yeşil çay
öğle: ton balıklı salata + 1 paket ülker altınbaşak (ekmek almaya üşendim)
yarım elma
17:30 gibi yeşil çay içeceğim
akşama evde ne varsa artık (pirinç pilavı v.b hariç ), çorba yada sebze yemeği yoksa mecbur müsli yine.
yürüyüş yapamayacağım hava kötü kulağımda ağrıyor hafiften
1 saat kadar egzersiz yapacağım.

bende kendmi zayflams hssetmiorm ama tartı 2 kg vermssn diyo :S ama hep oturuyorm hiçsporum yokk napcam bölee :KK43: şimdi bi kaçamak yaptım 3 dilim salçalı haslanmıs patates ve 2 köfte yedim :S aksam hiç bişey yemiycemm

ya yapma kendine bu kadar işkence etme.valla ben geçen sene hamur işide yedim kebapta yedim lahmacunda yedim pide yedim yinede 49 kiloya düştüm.haşlanmış patatesle 2 köfte yedin diye obez olmazsın.korkma bu kadar:)ben hep şunu düşünüyorum ben hayatım boyunca diyet yapabilirmiyim hayır(çünkü resmen yemekle aşk yaşıyorum:))ömür boyu haşlanmış şeyler yiyebilirmiyim hayır hamur işini yemeden durabiirmiyim hayır o zaman zayıflarkende yemem lazım ama işte azı karar çoğu zarar.ben başladığım zaman azla yetinmeyenlerdenim.birde sanırım metabolizmam çok yavaşladı.yani azda yesem çokta yesem aynı duruyorum.bir kırılma noktası var sanırım bünyem istemiyor resmen.şimdi öğlen nesfitle bi çay bardağı sütümü içtim.ama ne oldu ben doymadım sürekli gözüm yemeklerde kaldı benim.halbuki geçen sene hep bi öğünümü müsli yiyerek geçiştirirdim.portakal yedim kesmedi.bir dilimde kek yedim:)yani yinede suçlamıyorum kendimi.akşamada balığımı salatamı bir dilim ekmeğimi yicem.ne yapayım.aç kalınca resmen titriyorum ben.

ya yapma kendine bu kadar işkence etme.valla ben geçen sene hamur işide yedim kebapta yedim lahmacunda yedim pide yedim yinede 49 kiloya düştüm.haşlanmış patatesle 2 köfte yedin diye obez olmazsın.korkma bu kadar:)ben hep şunu düşünüyorum ben hayatım boyunca diyet yapabilirmiyim hayır(çünkü resmen yemekle aşk yaşıyorum:))ömür boyu haşlanmış şeyler yiyebilirmiyim hayır hamur işini yemeden durabiirmiyim hayır o zaman zayıflarkende yemem lazım ama işte azı karar çoğu zarar.ben başladığım zaman azla yetinmeyenlerdenim.birde sanırım metabolizmam çok yavaşladı.yani azda yesem çokta yesem aynı duruyorum.bir kırılma noktası var sanırım bünyem istemiyor resmen.şimdi öğlen nesfitle bi çay bardağı sütümü içtim.ama ne oldu ben doymadım sürekli gözüm yemeklerde kaldı benim.halbuki geçen sene hep bi öğünümü müsli yiyerek geçiştirirdim.portakal yedim kesmedi.bir dilimde kek yedim:)yani yinede suçlamıyorum kendimi.akşamada balığımı salatamı bir dilim ekmeğimi yicem.ne yapayım.aç kalınca resmen titriyorum ben.

offf bende börekler kebaplar hamburgerler özledim valla napcam ben yaa :KK43: uzun süre diyet yapamıyotum istediğim kiloya gelince hemen yemeklere saldırıyorm ve ben de azla yetinemem patlayana kadar yemem lazım

Son düzenleme:
kizlar bazilariniz sagliksiz besleniyor gibi geliyor ama dusununce bende kilo veremiyorum biturlu bendemi hata acaba, o kadar az yiyipte benim gibi cok spor yapinca ortada kas kalmaz ustune bide vucut butun ictigim sulari tutar, bilemiyorum.

sabah: 2 tavuk kofte 1 dilim salam 1 kibrit kutusu light peynir 1 yumurta
oglen: 1 tabak balik pane
6 gibi 1 kase yogurtlu brokoli, 1 dilim kepekli ekmek yiyecegim.
acikirsamda 1 elma yerim.

slm kızlar
sabah 1 dilim ekmek peynir yumurta
ara: 1 armut, sütlü kahve
öglen: kendim sandvic yaptım
ara: sütlü kahve, 1 meyveli yogurt
aksam: 2 parca balık+kuskonmaz+sogan

spor bugun yok cnkuu yarına önemli sınavım vr bana ii şanslar dileyin kızlar

X