10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

kızlarrrrr bennn geldimmmmm...
sabah kahvaltda 1 haslanms yumurta 1 dilim peynir yedimm

saat 12 den beri çarsıçarsı tempolu yürüdümölüyorummmm

dısarda oldugum içinn öğlen sezar salata yedim ama tavuksuzduuu sizce nasıl ? sezarı yememelimiydimm coookk azzz bimayonezi vardı cunkü cokkk az

kızlarrrrr bennn geldimmmmm...
sabah kahvaltda 1 haslanms yumurta 1 dilim peynir yedimm

saat 12 den beri çarsıçarsı tempolu yürüdümölüyorummmm

dısarda oldugum içinn öğlen sezar salata yedim ama tavuksuzduuu sizce nasıl ? sezarı yememelimiydimm coookk azzz bimayonezi vardı cunkü cokkk az

Yok yok az bile yemişsin:KK70:DDDHoşgeldin :KK70:DDD

Hosbuldum kizlar gercekten hava cok guzeldi bu gun.bizde piknige gittik ozlemisiz ama oyle pogacalar sarmalar filan yemedin sadece 3 minik kofte 1 parca tavuk ve ayran.aksamda bir sey yemem artij.meyve yeterli olur.birazdanda sporumu yapicam.bu arada regli donemimdeyim o yuzden bu ara engel olamiyorum tatli istegine

Hosbuldum kizlar gercekten hava cok guzeldi bu gun.bizde piknige gittik ozlemisiz ama oyle pogacalar sarmalar filan yemedin sadece 3 minik kofte 1 parca tavuk ve ayran.aksamda bir sey yemem artij.meyve yeterli olur.birazdanda sporumu yapicam.bu arada regli donemimdeyim o yuzden bu ara engel olamiyorum tatli istegine

cok zor yan. meyvelerle tatlı ihtiyacını gidermeye calıss:KK43: brn zaten hep regli dönemimde kg alırım :S

Regl döneminde kilo almıyorsun, vücudun ödem topluyor, korkma yani:KK70: En az 1-1,5 kilo fazlan olur... Bi de bana yazdığın sizin ne kız:KK70:DD

Ben bugün lahananın suyunu içtim ya, elma yiyecektim, sonra onun yerine 3 tane hurma yedim, şekerde ani düşüşler olmasın diye...Hurmadaki şeker kana çabuk karışır, bu yüzden elma yerine hurma yedim:)

Kirtasiyelerde sayacli ip satiliyor ben kirtasiyeden bulmustum.aslinda regli doneminde metabolizma daha hizli calisiyor diyete ve spora devam edince daha guzel kilo veriliyor.yalniz benim reglim cok cok az oluyor.bildiginiz bir kur cay filan varmi cogaltmak icin.ben 27 yasindayim.

X