- 13 Ağustos 2011
- 380
- 0
-
- Konu Sahibi Mathildablue
En çok sevdiğim kısmı; Lesitinin yemeklerle beraber veya yemekten önce alınımı, vücuda giren yağların depolanmadan yok edilmesini sağlar.Süper dimi
Sinamekini bundan sonra içme ama, bak zaten az yemek yiyeceğiz, yediklerimizde heba olur, ACE Plus' ımızda, yapma öyle şeylerZaten bunları yaptığımızda bağırsak hareketlerimizde normale dönecek emin ol He bak bi de günde tempolu bir şekilde 45 dk yürüyelim, yarında 20 tane mekik çekelim, karın kaslarımız sıkılaşsın
Kullanımını eczaneye soralım tekrar, hatırlamıyorum şuan...
İsmim Buse, senin?
Kizlar kendimi bu ara yorgun ve mutsuz hissediyorum.siz yazinca soyle bir goz attim ace plus viton kullananlarin yorumlarina.istah actigini yazanlar olmus korktum.icindeki b vitaminimi kilo yapiyor acaba.umarim sizde boyle bir etkisi olmaz dikkat edin yinede
verdaa :) yahu diyete hazır her türlü bilgin madem vardı bu kadar neden daha bugün basladınnn
ben daha önce b vitaminikullandm yıllrca bende hiç yapmadı. sdece iştah acar belki aama bogazımızı tutcaz ya zatennn. sen niye mutsuzsunn
Memnun oldumDDD Valla bende bilmiyorum:S Yemek yemeyi seviyorum, aklıma gelince de yiyordum DD Çinko eksikliğimde var olabilir, o zamanda tat alma hissi azalıyor ve daha fazla yemek yeme ihtiyacı duyuyor insan DDD Bi de balık etli olmayı çok seviyorum, eşimde çok seviyor, etim çok sıkı benim şimdiye kdar en fazla tahmin 68 di DDDDDD Ama kendimi ağır hissettiğim için vermek istiyorum, bi de yememi kontrol altına almam gerek:)
İyi de B vitamini yokki ACE Plus Selenyum da:S O nerden çıktı:S
aramıza hos geldnn cnmm bizde bugn basladkk :)
aaa yapma erkekler begenr belkisever balık etli ama manken gibi birini görünce agızlarının suyu da akıyo yani :S bence her zaman zayıflık en güzeli. ama bi türlüistegm zayıflıgı yakalayamadmbi kez 54 kg oldum sonra 8 kg bu senede 3 kg aldım 4 kg verdim sonra bozdum diyeti simdi yine basladım hedefm 50 olmak. nişanlımda beni balık etli çok begeniyo ama şişman kadın diyince hemen diyoki öküz beslemk için mi evlencem sakın kg alma. ama bu gidişle alıp duruyorumm
Tamam relaxDDD Biz güzel ve sağlıklı bir şekilde kilo vereceğiz inşallah... İstediğimiz kiloya ulaşınca da yemek yememizi düzenleyip, standart kilomuzda kalacağız
demn biri yazmstı kg yapıyo içnde b vitamibivar diye. ona cvp verdm