10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

59.6 bacılar

eşimin uyanmasını bekliyom kahvaltı etmedim henüz kahve yudumlayıp sinir krizi geçiriyorum
Sabah bi kalktım kızım uyku tulumunu çıkarmış öylece üstü açık uyumuş eli ayağı buz kışın başından beri hastanelerde sürünüyoz bize yine bi doktor yolu gözüktü

30 day shared de kacıncı günündesin canım bende yapıyorum düzenli gercekten görübtüde gözle görülür fark yaratıyo :) ben 9. günümdeyim yarından sonra level 2 ye gecicem

level 2nin 3. gunundeyim bugun ve ilk defa bacaklarimdaki sislik insin diye spora ara vermeme gerek kalmiyo gun gectikce inceliyolar zaten daha cok yolum var bu bitince insanity yapicam 60 gunde heryerin tas gibi kas oluyormus baklavalar cikiyormus, kemiklerim cok ince o yuzden bacaklarim asiri kalin olmasa bile boyle vucudumun ayri bi parcasi gibi dalga dalga yag var ustunde. :KK43:

level 2nin 3. gunundeyim bugun ve ilk defa bacaklarimdaki sislik insin diye spora ara vermeme gerek kalmiyo gun gectikce inceliyolar zaten daha cok yolum var bu bitince insanity yapicam 60 gunde heryerin tas gibi kas oluyormus baklavalar cikiyormus, kemiklerim cok ince o yuzden bacaklarim asiri kalin olmasa bile boyle vucudumun ayri bi parcasi gibi dalga dalga yag var ustunde. :KK43:

canım benim bacaklarım cok kalın incelsin sıkılassın diye yapıyorum incelme oldumu gözle görülür bacaklarında ama ben kas olmasını istemiyorum. sadece incelsin yeter

Bu arada bayanlar bende spor yapmak istiyorum mesela koşu ve yürüyüş. Ama bacak kasi yapar dediler ki ben hiç sevmem kadında belirgin kasi. Sizce yapmalıyım?

canım benim bacaklarım cok kalın incelsin sıkılassın diye yapıyorum incelme oldumu gözle görülür bacaklarında ama ben kas olmasını istemiyorum. sadece incelsin yeter

evet incelme oldu ama simdilik cok az. benim ust bacakta on kaslarim pek calismazdi oralar bile sertlesiyor simdi. canim eger body buildingciler gibi gunde kilo kilo et yemezsen kas yapamazsin sadece kaslarin sertlesir kaslarin arasinki birikmis yaglarda kaslara eklenir yani kaslarin artmaz sadece dokundunmu tas gibi olur aralarinda bosluk kalmaz kas cok zorlandiginda su tutuyo ondan sisiyo ara verince iniyor insanlarda onu hep kas diye anliyor nedense, o yuzden ne spor yaparsan yap cok agirlik kaldirmazsan cok fazla yemezsen yapmazsin canim icin rahat olsun. :KK16:

Bu arada bayanlar bende spor yapmak istiyorum mesela koşu ve yürüyüş. Ama bacak kasi yapar dediler ki ben hiç sevmem kadında belirgin kasi. Sizce yapmalıyım?

canim bikere diyet yaparken asla kas yapmazsin ama kaslarin sertlesir belirginlesir ama bana gore yururken sallanan oturunca yayilan bacaklardan cok daha iyi. shred gibi agir bi program yapiyoruz bende belirginlesmedi. hele 1 saatlik kosu ve yuruyusten hic korkmana gerek yok. diyet ince spor ise bicimli bacaklar yapar ikisi birlesince tadindan yenmez :)

kızlar beim bu hafta sınavım vardı buraya giremedim pek. ayrıca şuan mensturasyon dönemindeyim.o yüzden kilom 66.9 şuan.
ii

30 day shared de kacıncı günündesin canım bende yapıyorum düzenli gercekten görübtüde gözle görülür fark yaratıyo :) ben 9. günümdeyim yarından sonra level 2 ye gecicem

bu programı bende duymuştum öncelerden hatta indirip flashdiskime atmışım ama yapamıyorum ne yazıkki ya evdeki dvd oynatıcı açmıyor böyle videoları, pc'de bozuk yaptırmayıda düşünmüyorum. bir yolunu bulur da başlayabilirim inşallah. bacaklarım kalın, incelsin istiyorum göbeği bir kaç egzersizle hallediyorum ama bacaklarım kütük gibi olmaktan çıksın artık yaa :KK43: ben 45 kiloyken bile bacaklarım kalındı zaten kilo aldıkça daha da kalınlaştı tabi, gerçi genetik ama tüm yağda bacaklarım da toplanıyor sanki. bu sporla düzelir diye düşünüyorum

Sizi güldürmek için bir sebebim vaaaar:KK70:DDDD Ben evde tartı olmadığını unutmuşum:KK70::KK70::KK70::KK70: Tartı almam lazım.Henüz 81 ' im kesin... Sabah iş sebebiyle malesef khvaltı yapamadım. Bitane beyaz alpella üçgen yedim. Onunla duruyorum. 10 dakik falan da yol yürüdüm:) Akşam spor yapacağım inşallah... Birazdan da bi elma yiyeyim.Canım da hiç istemiyor ama mecburen yiyicem artık...Pazartesi tartı alayım ben bi:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Midem çok bulanıyor birşey yemedim o yüzden :) Şuan regle dönemindeyim ona rağmen tartıda 66.5(kilo bildirimi ) gözüküyor birde adetim bitince çıkıcam bakalım kaç :)

Son düzenleme:
canim bikere diyet yaparken asla kas yapmazsin ama kaslarin sertlesir belirginlesir ama bana gore yururken sallanan oturunca yayilan bacaklardan cok daha iyi. shred gibi agir bi program yapiyoruz bende belirginlesmedi. hele 1 saatlik kosu ve yuruyusten hic korkmana gerek yok. diyet ince spor ise bicimli bacaklar yapar ikisi birlesince tadindan yenmez :)

Haklısın ya ikisi bi arada iyi olur canım hadi öyleyse hep beraber taş bacaklara :)

X