10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

canım erken kalkıyorum hergün eşim 6.30 da gidiyo onla birlikte kalkıyom kahvaltısını hazırlıyom çocuklarım uyuyoken evin tozunu flan alıyom toparlıyom sporumu yapıyom evde atlıyom tatlım çalışmadığım için geç yatıyom yinede erken kalkıyom alışkanlık

21.02.13 dün çok düzensiz beslendim evden yemek getirmeyi unuttuğumdan dolayı, dışarıdan da yemek istemiyorum. ama yazayım yinede

sabah: 1 dilim börek+siyah çay
öğlen: eti form
15:00 - 1 ad. elma
17:30 - yeşilçay
19:00 - 30 dk'lık hafif tempolu yürüyüş (eve giderken yürüyorum artık :21: )
19:30 - 1 kepçe çorba + 3 kaşık bulgur pilavı
yemekten 2 saat sonrada 1 saat kadar halay-horon :)

Son düzenleme:
hosgeldin canım aramıza, forumu okuduysan kuralları biliyosundur ekliyorum seni de listeye basarılar :)

ewet bende 30 day shared yapıyorum dün 7. günümdü bugün aksama kadar dısardaydım daha yeni girdim eve bu yüzden bugün yapamadım sadece ama 7 gün aralıksız yaptım yarın da yapıcam 10 a tamamlıyınca 2. levele gecicem. he bu arada bugün bi arkadasmla görüstüm bana zayıflamıs gibi göründügümü söyledi cok sewindim :KK70: hemde bi hafta önce görsmstk en son

bende başlıyım diyorum ne güzel etkilerini gördüyseniz .. ama devamı çok önemli tabi dimi:)

21.02.13 dün çok düzensiz beslendim evden yemek getirmeyi unuttuğumdan dolayı, dışarıdan da yemek istemiyorum. ama yazayım yinede

sabah: 1 dilim börek+siyah çay
öğlen: eti form
15:00 - 1 ad. elma
17:30 - yeşilçay
19:00 - 30 dk'lık hafif tempolu yürüyüş (eve giderken yürüyorum artık :21: )
19:30 - 1 kepçe çorba + 3 kaşık bulgur pilavı
yemekten 2 saat sonrada 1 saat kadar halay-horon :)

ohh ne güzel vallaa halayy teyy teyy :KK66:

canım erken kalkıyorum hergün eşim 6.30 da gidiyo onla birlikte kalkıyom kahvaltısını hazırlıyom çocuklarım uyuyoken evin tozunu flan alıyom toparlıyom sporumu yapıyom evde atlıyom tatlım çalışmadığım için geç yatıyom yinede erken kalkıyom alışkanlık

maşallah.. kaç yaşındasın canım ? bidee yarın mı tartılacaksın :)

Merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum.66 kiloyum 10 olmasa da 8 kg verebilsem harika olur.
2 hafta önce büyük bir azimle diyete başladım ama çok sürmedi çabucak sıkıldım.
sürekli ara öğün yapmak zor geliyor bana

neden zor geldin ki ben yoğurt öneriyorum yada 1 meyve yoğurt pratik oluyo küçük kaselerde de satılıyo ara öğünlük onlar zaten hemen 2 dk vaktini bile almaz:KK66:

benide aranıza alırmısınız bu c.tesi :)
tabiki canım hosgeldin. simdiki kilnu ve hedefini yaz ekliyim
Merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum.66 kiloyum 10 olmasa da 8 kg verebilsem harika olur.
2 hafta önce büyük bir azimle diyete başladım ama çok sürmedi çabucak sıkıldım.
sürekli ara öğün yapmak zor geliyor bana
hosgeldin canım ekliyorum. alıstıktan sonra zor gelmez canım
Günaydınnn herkesee.. kızlarr ben bugünn çoookk mutlu başladım güne :)
Cumartesiyi beklemeden yazıcam ;

17.02.2013 - - - - -58
22.02.2013---------55.85

Khvaltım 2 yumurta 1bardak şekersiz çay 1 bardak yeşil çay..
wayy cok iyi tatlım :) cok sevindim darısı basımıza artık tebrikler :)
bende başlıyım diyorum ne güzel etkilerini gördüyseniz .. ama devamı çok önemli tabi dimi:)
ewet canım etkisi oldugu kesin ama düzenli hergün yapman lazım sıkılmadan basta bedenin biraz zorlanabilir ama sonrasında o kadar zorlanmıyo :) ve sadece günde yarım saat ayırıcaksın zor olmasa gerek

günaydın kızlarrr. dün bi kacamak yaptıgım için bugün daha sıkı olmayı düsünüyorum yemek konusunda. bu yüzden
kahvaltı: sütlü mısır gevreği bir kase
öglen: 1 adet yeşil elma
aksam: patates püresi ve 6 dan sonra birşey yemiyorum meyve bile

topiginize şöyle bi göz gezdirdim..1 aydır çok fazla degişim yok hatta hiç kg vermeyen arkadaş bile var yanlış besleniyosunuz bu şekilde ancak kilonuzu korursunuz :)öncelikle ekmek,pilav ,makarna ,abur cubur yemiceksiniz sebze agırlıklı besleniceksiniz ızgara et yiyebilirsiniz :) fakat sizde akşam yemeginde mercimek çorbası karnıyarık birde üstüne pilav yiyen arkadaşlar var bi mercimek çorbası 300 kaloriye yakın digerlerini siz düşünün hoşçakalın :)

tabiki canım hosgeldin. simdiki kilnu ve hedefini yaz ekliyim

hosgeldin canım ekliyorum. alıstıktan sonra zor gelmez canım

wayy cok iyi tatlım :) cok sevindim darısı basımıza artık tebrikler :)

ewet canım etkisi oldugu kesin ama düzenli hergün yapman lazım sıkılmadan basta bedenin biraz zorlanabilir ama sonrasında o kadar zorlanmıyo :) ve sadece günde yarım saat ayırıcaksın zor olmasa gerek

65 kiloyum canım 8-10 kilo verirsem süper olacak :KK16:

Merhabalar...

Beni de aranıza alır mısınız? Ben 81 kiloyum. Boyum 1.74. Eşim zayıflamamı istemiyor. Ama ben rahatsız oluyorum:KK43: Görüntümde bi sıkıntı yok, etim çok sıkı olduğu için. Ama kendimi ağır hissediyorum :KK43: Nasıl besleneceğimi biliyorum.Sıkıntı uygulamamam:KK43::KK43::KK43: Ama yanıma arkadaş lazım. Bana arkadaş olun lütfen:):):)

SELAMLAR, SAYGILAR...

Merhabalar...

Beni de aranıza alır mısınız? Ben 81 kiloyum. Boyum 1.74. Eşim zayıflamamı istemiyor. Ama ben rahatsız oluyorum:KK43: Görüntümde bi sıkıntı yok, etim çok sıkı olduğu için. Ama kendimi ağır hissediyorum :KK43: Nasıl besleneceğimi biliyorum.Sıkıntı uygulamamam:KK43::KK43::KK43: Ama yanıma arkadaş lazım. Bana arkadaş olun lütfen:):):)

SELAMLAR, SAYGILAR...

hoşgeldinn.. hepimiz sana arkadaş oluruz bizimde desteğe ihtiyacımız var :KK66:

X