- 15 Şubat 2013
- 63
- 0
- Konu Sahibi Mathildablue
darısı başıma canım :) tebrikler, maşallah da diyelim :)
teşekkür ederim tatlım ya bi hırs geldi üstüme ki sorma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
darısı başıma canım :) tebrikler, maşallah da diyelim :)
Günaydınnn herkesee.. kızlarr ben bugünn çoookk mutlu başladım güne :)
Cumartesiyi beklemeden yazıcam ;
17.02.2013 - - - - -58
22.02.2013---------55.85
Khvaltım 2 yumurta 1bardak şekersiz çay 1 bardak yeşil çay..
hosgeldin canım aramıza, forumu okuduysan kuralları biliyosundur ekliyorum seni de listeye basarılar :)
ewet bende 30 day shared yapıyorum dün 7. günümdü bugün aksama kadar dısardaydım daha yeni girdim eve bu yüzden bugün yapamadım sadece ama 7 gün aralıksız yaptım yarın da yapıcam 10 a tamamlıyınca 2. levele gecicem. he bu arada bugün bi arkadasmla görüstüm bana zayıflamıs gibi göründügümü söyledi cok sewindim hemde bi hafta önce görsmstk en son
21.02.13 dün çok düzensiz beslendim evden yemek getirmeyi unuttuğumdan dolayı, dışarıdan da yemek istemiyorum. ama yazayım yinede
sabah: 1 dilim börek+siyah çay
öğlen: eti form
15:00 - 1 ad. elma
17:30 - yeşilçay
19:00 - 30 dk'lık hafif tempolu yürüyüş (eve giderken yürüyorum artık )
19:30 - 1 kepçe çorba + 3 kaşık bulgur pilavı
yemekten 2 saat sonrada 1 saat kadar halay-horon :)
canım tebrik ediyorum valla bravoooo
canım erken kalkıyorum hergün eşim 6.30 da gidiyo onla birlikte kalkıyom kahvaltısını hazırlıyom çocuklarım uyuyoken evin tozunu flan alıyom toparlıyom sporumu yapıyom evde atlıyom tatlım çalışmadığım için geç yatıyom yinede erken kalkıyom alışkanlık
Merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum.66 kiloyum 10 olmasa da 8 kg verebilsem harika olur.
2 hafta önce büyük bir azimle diyete başladım ama çok sürmedi çabucak sıkıldım.
sürekli ara öğün yapmak zor geliyor bana
tabiki canım hosgeldin. simdiki kilnu ve hedefini yaz ekliyimbenide aranıza alırmısınız bu c.tesi :)
hosgeldin canım ekliyorum. alıstıktan sonra zor gelmez canımMerhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum.66 kiloyum 10 olmasa da 8 kg verebilsem harika olur.
2 hafta önce büyük bir azimle diyete başladım ama çok sürmedi çabucak sıkıldım.
sürekli ara öğün yapmak zor geliyor bana
wayy cok iyi tatlım :) cok sevindim darısı basımıza artık tebrikler :)Günaydınnn herkesee.. kızlarr ben bugünn çoookk mutlu başladım güne :)
Cumartesiyi beklemeden yazıcam ;
17.02.2013 - - - - -58
22.02.2013---------55.85
Khvaltım 2 yumurta 1bardak şekersiz çay 1 bardak yeşil çay..
ewet canım etkisi oldugu kesin ama düzenli hergün yapman lazım sıkılmadan basta bedenin biraz zorlanabilir ama sonrasında o kadar zorlanmıyo :) ve sadece günde yarım saat ayırıcaksın zor olmasa gerekbende başlıyım diyorum ne güzel etkilerini gördüyseniz .. ama devamı çok önemli tabi dimi:)
ohh ne güzel vallaa halayy teyy teyy
tabiki canım hosgeldin. simdiki kilnu ve hedefini yaz ekliyim
hosgeldin canım ekliyorum. alıstıktan sonra zor gelmez canım
wayy cok iyi tatlım :) cok sevindim darısı basımıza artık tebrikler :)
ewet canım etkisi oldugu kesin ama düzenli hergün yapman lazım sıkılmadan basta bedenin biraz zorlanabilir ama sonrasında o kadar zorlanmıyo :) ve sadece günde yarım saat ayırıcaksın zor olmasa gerek
Merhabalar...
Beni de aranıza alır mısınız? Ben 81 kiloyum. Boyum 1.74. Eşim zayıflamamı istemiyor. Ama ben rahatsız oluyorum Görüntümde bi sıkıntı yok, etim çok sıkı olduğu için. Ama kendimi ağır hissediyorum Nasıl besleneceğimi biliyorum.Sıkıntı uygulamamam Ama yanıma arkadaş lazım. Bana arkadaş olun lütfen:):):)
SELAMLAR, SAYGILAR...