- 15 Şubat 2013
- 63
- 0
-
- Konu Sahibi Mathildablue
dukan yapıyorsun dimi canım sen inş hastalıgım gecsın bende baslamayı dusunuyorum:) yazın zaten bılmem bılırmısınızde kesın duymusunuzdur kızlar genetıge gore dıyet var malıyetı yuksek ama neyse ıste kıydım paraya yaptım ben onu ve sadece proteın dıyetıydı doktorun bana verdıgı meyve falan yoktu sebze cok cok azdı kılo baya verdım baya gercekten ama dıyetı bırakınca gerı tekrar fazlasıyla aldım ve sımdı yazlık hıc bırseyım olmuyor sınırlerım bozuldu korkuyorum sımdıde hanı dukan o dıyete cok benzıyor acaba dıyorum oyle bı durum olur mu kı tekrar sımdı sende nasıl ıyı gıdıyor mu ?:)
Tamam canım benım artık oyle yaparım :) onerın ıcın tesekkur ederım
Selamm kızlar bende aranıza katılabilirmiyim:) bende 67den 59 düştüm. 50ye düşmek istiyorum.
level 1 ini yaptın ve işe yaradıysa lütfen yaz canım ayrıca önerin içinkizlar 30 day shred level 2yi yaptim bu aksam baslarda ayni gibi geldi ama sonradan cok zorladi ki ben kolay kolay zorlanmam, incelmez dedigim bacaklarimi incelticek sanirim herkese oneririm
kizlar 30 day shred level 2yi yaptim bu aksam baslarda ayni gibi geldi ama sonradan cok zorladi ki ben kolay kolay zorlanmam, incelmez dedigim bacaklarimi incelticek sanirim herkese oneririm
tatlım ben cumartesi öğleden sonra uygulamaya başladım dukan olarak başlamamıştım farklı bi diyetti yaptığım ama 2. günün de yaptığım diyetin dukan diyeti olduğunu öğrendim :) atak süresini ben 7 gün olarak ayarladım aslında daha kısa olması lazım ama yarında kitabını alıp uygulıcam çünkü artık bir gün sebze bir gün protein yapmam lazım cumartesi günü kilo bildirimi yaparım tartılmadım henüz.. senin dediğine benzer sanırım onu hiç duymadım ama istediğim kiloya ulaşsamda hayatımdan sabah kahvaltıları dışında ekmeği çıkarıyorum zaten 1 parça bile ekmek koymadım ağzıma ve hiç zorlanmıyorum..
hosgeldin canım aramıza, forumu okuduysan kuralları biliyosundur ekliyorum seni de listeye basarılar :)Selamm kızlar bende aranıza katılabilirmiyim:) bende 67den 59 düştüm. 50ye düşmek istiyorum.
canim youtubea yazdiginda 3 levelide bulabilirsinlevel 1in ortasinda bikac gun ara vermeme ragmen sonuclar iyi omuzlarim kemiksilesti bacaklarim incelmedi sadece sertlesti ben videodan fazla mekik yapiyorum gobegimdeki dar pantolon giymekten olusan cikinti azaldi. sadece 10 gun icin iyi bence bikac arkadasla birlikte baslamistik onlar ne alemdeler acaba?
Günaydınnn herkesee.. kızlarr ben bugünn çoookk mutlu başladım güne :)
Cumartesiyi beklemeden yazıcam ;
17.02.2013 - - - - -58
22.02.2013---------55.85
Khvaltım 2 yumurta 1bardak şekersiz çay 1 bardak yeşil çay..
günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt biberiye yeşil çay 300 kadar ip atladım