10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

tatlım ben cumartesi öğleden sonra uygulamaya başladım dukan olarak başlamamıştım farklı bi diyetti yaptığım ama 2. günün de yaptığım diyetin dukan diyeti olduğunu öğrendim :) atak süresini ben 7 gün olarak ayarladım aslında daha kısa olması lazım ama yarında kitabını alıp uygulıcam çünkü artık bir gün sebze bir gün protein yapmam lazım cumartesi günü kilo bildirimi yaparım tartılmadım henüz.. senin dediğine benzer sanırım onu hiç duymadım ama istediğim kiloya ulaşsamda hayatımdan sabah kahvaltıları dışında ekmeği çıkarıyorum zaten 1 parça bile ekmek koymadım ağzıma ve hiç zorlanmıyorum..

akşamı biraz kaçırdım sanırım nazar deydi tabi çıkarmak için herşey yaptım akşam: 7 kaşık makarna 2 kaşık yoğurt 1 havuç 1 bardak nescafe 35 dk koşu bandında koştum 700 kadar ip atladım 50 mekik

sabah :bir dilim ekmek yağlı-ballı ve 2 dilim peynir yedim
öğlen :karışık meyveli (kırmızı meyveli form ama sadece 4 tanesini yedim
akşam : maalesef çok kaçırdım 1 tabak makarna ve 1 tabak(pırasa ve ot kavurması)yedim
sabah kalktığım gibi 15 dk pilatesle egzersiz yaptım.gün içinde bol yürüyüş ve normal egzersiz yaptım 1.50 lt su içtim ama aynı kiloyum ayrıca canım durmadan tatlı şeyler istiyoo

kizlar 30 day shred level 2yi yaptim bu aksam baslarda ayni gibi geldi ama sonradan cok zorladi ki ben kolay kolay zorlanmam, incelmez dedigim bacaklarimi incelticek sanirim herkese oneririm

kizlar 30 day shred level 2yi yaptim bu aksam baslarda ayni gibi geldi ama sonradan cok zorladi ki ben kolay kolay zorlanmam, incelmez dedigim bacaklarimi incelticek sanirim herkese oneririm
level 1 ini yaptın ve işe yaradıysa lütfen yaz canım ayrıca önerin için
teşekkürler :)

canim youtubea yazdiginda 3 levelide bulabilirsin level 1in ortasinda bikac gun ara vermeme ragmen sonuclar iyi omuzlarim kemiksilesti bacaklarim incelmedi sadece sertlesti ben videodan fazla mekik yapiyorum gobegimdeki dar pantolon giymekten olusan cikinti azaldi. sadece 10 gun icin iyi bence bikac arkadasla birlikte baslamistik onlar ne alemdeler acaba?

Tamam canım benım ınşallah ıstedıgın kıloya cabucak kavusursun ve bır daha gerı almazsın :) Evet insan zaten bi süre sonra alışıyor birde kilo verdikçe daha da hırslanıyor sevıncten

Selamm kızlar bende aranıza katılabilirmiyim:) bende 67den 59 düştüm. 50ye düşmek istiyorum.
hosgeldin canım aramıza, forumu okuduysan kuralları biliyosundur ekliyorum seni de listeye basarılar :)

ewet bende 30 day shared yapıyorum dün 7. günümdü bugün aksama kadar dısardaydım daha yeni girdim eve bu yüzden bugün yapamadım sadece ama 7 gün aralıksız yaptım yarın da yapıcam 10 a tamamlıyınca 2. levele gecicem. he bu arada bugün bi arkadasmla görüstüm bana zayıflamıs gibi göründügümü söyledi cok sewindim hemde bi hafta önce görsmstk en son

kahvaltı: 1 kase sütlü mısır gevreği
öğle bişi yemedim zaten 11 de kahvaltı yapmıstım
aksam: 1 kase corba, 2 kasık makarna salatası , 1kasık patates salatası saat 4:45 gibi yedim ama
yalnız misafirlige gittigim için mecburiyeten bi dilim pasta yedim :/ cok ısrar ettiler ayıp olmasın diye. ama o saatten sonra hiç bişi yemedim. bitek cay içtim bitki sekersiz o da bir de türk kahvesi

İnternet daha yeni geldi yaa buda çok sıkıntı haa :)
Ara Öğün: 1 elin avuç içinden az ceviz
Akşam : Yağsız tuzsuz buharda pişmiş tavuk gögsü ( 156 gr ) , yarım dilim kepekli ekmek

Son düzenleme:
Sabah 3übirarada kahve

Haşlanmış yumurta bi çatal peynir
bi salata bi domates

Koca bi kupa yeşil çay

Ara
bi elma i bi avuç ceviz içi

Akşam
Bi kase mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmeği
yarım kase light yoğurt

ara
armut,kivi

1 şekerli siyah çay
bugün egzersiz yapmadım dışardaydım epey yoruldum

Merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum.66 kiloyum 10 olmasa da 8 kg verebilsem harika olur.
2 hafta önce büyük bir azimle diyete başladım ama çok sürmedi çabucak sıkıldım.
sürekli ara öğün yapmak zor geliyor bana

Günaydınnn herkesee.. kızlarr ben bugünn çoookk mutlu başladım güne :)
Cumartesiyi beklemeden yazıcam ;

17.02.2013 - - - - -58
22.02.2013---------55.85

Khvaltım 2 yumurta 1bardak şekersiz çay 1 bardak yeşil çay..

darısı başıma canım :) tebrikler, maşallah da diyelim :)

günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt biberiye yeşil çay 300 kadar ip atladım

canım ya sen bu kadar erken saatte nasıl ip atlayabiliyosun çokta erken uyanıyosun dikkat ediyorum da benim erken uyanmam için çalışmıyo olmam lazım hafta sonu 12den önce uyanmam imkansız sen nerde atlıyosun bu ipleri :) sakıncası yoksa tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…