10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

teşekkür ederim canım benim gerçekten dediğiniz gibi ekmeği hayatamızdan çıkardık mı kilo verdiğini görüyosun bende ekmekten hiç vazgeçemezdim şimdi hiç yemeyorum gibi bişey günde 1 dilşim en fazla 2

valla tatlım bende cumartesi akşamından başladım 5 gündür sıkı bi diyet yapıyorum ama yediklerim sabit o sebeple yazmıyorumda buraya cumartesi kilo bildirimimi yapıp sebze yemeye başlıcam benimki dukan vari ama senin gb spor yapamıyorum :)

Butun gun agladim yapamiyorum olmuyor diye.karnim agzima giricek gibi duruyor.kilom hep sabit gecen yaz 49 kiloydum ne zaman 59 oldum bilmiyorum.kendime bunu nasil yaptim.cok mutsuzum her dakija aklimda zayiflamak var.boyle olmuyor.benim diyetisyenden once psikologa gorunmem lazimkizlar sizdemi boylesiniz yoksa benmi cok abartiyorum.bu yuzden kilo veremiyo olabilirmiyim

hiç böyle düşünme bu hem seni çok yorar hemde rejim yapmana engel olur..
bende 2011in haziran ayında 49 kiloydum ama tatil vs.. düzen değişince kiloda değişiyo özellikle tatillerde:) şu zamana kadar 58 -59 u gördüm ki bu benim için çok zor oldu seni anlayabiliyorum o sebeple.. ama biyerden başlaman lazım.. bak burda kızlarla konuşabilirsin herkes ne yediğini yazıyo ve bende bunu yapabilirim diyerek motive edebilirsin kendini..

bende yediklerimi yazmak istiyorum :)
sabah bir bardak süt içine yulaf ezmesi
ara öğün lıght yoğurt küçük kasede
öğlen 3 küçük parça tavuk ızgara tuzsuz ve yağsız fakat baharatlı
ara öğün probiyotik yoğurt
akşam bir küçük kase içine 1 tane haşlanmış yumurta dilimleyip yedim..

tabii 1.5 litre suyum.. 2 adet sodam.. ve 3 bardak yeşil çaylarımıda hergün tüketiyorum aralıksız olarak..

ara öğün:1 tane elma biberiye yeşil çay karışımı öğlen:1 kase patetes salata (yağsız tuzsuz) 500 kadar ip 20 dk koşu bandında yürüyüş 50 mekik

bende sebze yemeyi sevmiyom tatlım ya ama sağlıklı beslenmek için yemek gerekiyo bence çünkü vitamin gerekiyo yoksa halsiz düşüyo insan

Selamm kızlar bende aranıza katılabilirmiyim:) bende 67den 59 düştüm. 50ye düşmek istiyorum.

20.02.13
09:30 - 2 ad. haşlanmış yumurta+2 dilim tahıllı ekmek
13.30 - melemen+ 1,5 dilim tahıllı ekmek+ 2 kaşık kadar salata
15:00 - 1 dilim kek (uzun zamandır tatlı yiyemediğim için vücut isyan etti dayanamadım )
17:00 - 25 dk'lık hafif tempolu yürüyüş
17:30 - yeşil çay (demleme)
18:30 - 3 kaşık ev yoğurdu içine çekilmiş çörek otu
19:30 - 2 dilim ıspanaklı börek (ıspanaklı olduğu için kendimi avutuyorum ) + bol salata
23:00 - yeşil çay
(gün içinde 2 lt. su )

Son düzenleme:
Sabah : 1dılım peynır , 4 zeytın , 1 bardak sut , yarım dilim kepekli ekmek
Ara ogun yapmadım cunku uyuya kalmısım hastaoldum karnım cok agrıyor
Öğle : 2 tane muz ( çok küçüklerdi o yüzden iki tane normalde bir tane yiyorum ), 4 tane kepekli kraker (kare)
Akşam daha karar veremedım :)

dukan yapıyorsun dimi canım sen inş hastalıgım gecsın bende baslamayı dusunuyorum:) yazın zaten bılmem bılırmısınızde kesın duymusunuzdur kızlar genetıge gore dıyet var malıyetı yuksek ama neyse ıste kıydım paraya yaptım ben onu ve sadece proteın dıyetıydı doktorun bana verdıgı meyve falan yoktu sebze cok cok azdı kılo baya verdım baya gercekten ama dıyetı bırakınca gerı tekrar fazlasıyla aldım ve sımdı yazlık hıc bırseyım olmuyor sınırlerım bozuldu korkuyorum sımdıde hanı dukan o dıyete cok benzıyor acaba dıyorum oyle bı durum olur mu kı tekrar sımdı sende nasıl ıyı gıdıyor mu ?:)

Son düzenleme:
ben en iyisi yarın yazim yoksa şimdi yazarsam benden soğuyabilirsiniz:) umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.

sabah: 1 elma 1 havuc 2 diyet biskuvi
oglen: 1 tavuk snitzel 1 tatli tabagi yogurtlu ispanak
ara ogun: 1 haslanmis patates
aksam: 3-4 catal etli sebze 1 hindi but 1 kucuk portakal 1 kucuk muz
arkadaslar yillardir spor asigi biri olarak spordan sogumaya basladim cunki sikilassamda bacaklarim biraz sisti eskiden ara verince inerdi, simdide mecburen 3 gun yapip 1 gun ara vericem. level 2 ye geciyorum bugun yehuu yarin bide incelmeyen bacaklarim icin yag alicam yukari dogru masaj yapicam hucrelerin yukari hareket etmesi lazimmis bana sans dileyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…