- 15 Şubat 2013
- 63
- 0
-
- Konu Sahibi Mathildablue
08:00Sabah : 1 k.kutusu beyaz peynir , 1 bardak süt . 1 dilim kepekli ekmek (uno )
10:30 Ara Öğün : 5i bir yerde çay :)
canım sen bu gidişle ayda 8 kilo verirsin gibi geliyor tebrik ederim seni
teşekkür ederim canım benim gerçekten dediğiniz gibi ekmeği hayatamızdan çıkardık mı kilo verdiğini görüyosun bende ekmekten hiç vazgeçemezdim şimdi hiç yemeyorum gibi bişey günde 1 dilşim en fazla 2
Butun gun agladim yapamiyorum olmuyor diye.karnim agzima giricek gibi duruyor.kilom hep sabit gecen yaz 49 kiloydum ne zaman 59 oldum bilmiyorum.kendime bunu nasil yaptim.cok mutsuzum her dakija aklimda zayiflamak var.boyle olmuyor.benim diyetisyenden once psikologa gorunmem lazimkizlar sizdemi boylesiniz yoksa benmi cok abartiyorum.bu yuzden kilo veremiyo olabilirmiyim
valla tatlım bende cumartesi akşamından başladım 5 gündür sıkı bi diyet yapıyorum ama yediklerim sabit o sebeple yazmıyorumda buraya cumartesi kilo bildirimimi yapıp sebze yemeye başlıcam benimki dukan variama senin gb spor yapamıyorum :)
tatlım ara öğün olarak bi kase yoğurt yesen daha ii ya da bir tane meyve çayı ara öğün olarak düşünme bence
bende yediklerimi yazmak istiyorum :)
sabah bir bardak süt içine yulaf ezmesi
ara öğün lıght yoğurt küçük kasede
öğlen 3 küçük parça tavuk ızgara tuzsuz ve yağsız fakat baharatlı
ara öğün probiyotik yoğurt
akşam bir küçük kase içine 1 tane haşlanmış yumurta dilimleyip yedim..
tabii 1.5 litre suyum.. 2 adet sodam.. ve 3 bardak yeşil çaylarımıda hergün tüketiyorum aralıksız olarak..
İnşallah tatlım sende hoşgeldin aramıza :)ben en iyisi yarın yazim yoksa şimdi yazarsam benden soğuyabilirsiniz:) umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.
İnşallah tatlım sende hoşgeldin aramıza :)
ben en iyisi yarın yazim yoksa şimdi yazarsam benden soğuyabilirsiniz:) umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.