10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

Kahvaltım:
aç karnına bir kupa yeşil çay
2 dilim uno denge light
domates,salatalık
2 adet zeytin
kibrit kutusu kadar peynir
ve maydanoz
Öğlen:
4 kaşık patlıcan yemeği
ve 1 kase yağsız yoğurt
Akşamda:
1 adet ızgara alabalık
1 dilim ekmek ve salata

bende katılmal istiyorum ama 2 aylık anneyım bebegımı emzırebılmem ıcın spor hareketlerıne katılıp sızlerın aranızda olmak ıstıyorum kııı zayıflayabıleyım..boyum 1.60 kılom 65...
bana gobek cevresı erıtecek spor hareketlerı soyleyebılır mısnız?:KK49: :26: :KK4:

Göbek bölgeni eritmek istiyorsan en iyisi yan(sağ) mekik , orta mekik , yan(sol) mekik bence mükemmel ama yeni anne olduğuna göre dikişlerine zararlı olabilir bu yüzden şimdilik en iyisi diyet yapmak mesela diyetten ziyade diyetinde ağırlıklı olarak şekeri kesersen çok faydasını görebilirsin çünkü yağ ve tuz genellikle göbek bölgesinde birikmez göbeği etkileyen en önemli faktör şeker . şeker direk göbek simiği dediğimiz şeyi yapıyor doktorum demişti banada :) Birde bi karışım vardı çay karışımı yeni doğum yapmış yengem hem o çayı içerek emzirdiği için çok faydasını görmüştü tarçınlı elmalı limonlu çay bunları bi şisede suda bekletip içtin mi şişi alıyormuş :)

aksam yemegim corba olmadı degişiklik oldu. 3 kasık pirinc pilavı ve kuru fasülye. 3 kasık yogurt. 45 dk yürüyüs yaptım aksam yemeginden önce . daha sonra 30 day shared imi yapıcam. 6. günüm olcak bugün 10 gün oldugunda ölcülerimi kontrol etcem

kizlar veremiyorum demistim ya yarim kilo vermisim bu bile buyuk benim icin sanirim vucut dayanamadi verme moduna gecti yine :KK52:
sabah: 5 dilim tuzsuz peynir domates salatalik 1 lahana sarma
oglen: 1 kepce domates corbasi 2 kasik mercimek 4-5 catal fasulye
aksam: (erken yiyorum yatmaya yakin ara ogun yapiyorum) 2 tavuk kofte 1 lahana sarma 3 kasik barbunya bikac catal pancar birazdan yicem. :KK56:
tebrik ederim canım sewindim :)

bende katılmal istiyorum ama 2 aylık anneyım bebegımı emzırebılmem ıcın spor hareketlerıne katılıp sızlerın aranızda olmak ıstıyorum kııı zayıflayabıleyım..boyum 1.60 kılom 65...
bana gobek cevresı erıtecek spor hareketlerı soyleyebılır mısnız?:KK49: :26: :KK4:

canım ben 30 dy shared programı uyguluyorum ama o tüm vücudu calıstırıyor ve sıkılasma saglıyor. sadece göbek istiyorsan mekik cekebilirsin

kızlar bende katılmak istiyoruum aranıza hepinize merhaba :KK70:
hosgeldin canım :KK70: kendini tanıtırmısın kilon hedefin vs..

ekledim canım seni listeye

Kadinlar resmen gunlerde yarisiyorlar ben daha fazla cesit yaparim sen yaparsin ye otur ye otur ohh sonra ben ne ara 10 kilo aldim diye aglaaaa:KK43:

Bende yaşım küçük olmasına rağmen annem ısrar etti güne girdik ablam ben annem neyse işte bugün gittik mesela tabi gündekiler eş dost arkadaş kısmı falan mesela dediğin gibi acaip çok çeşit vardı ama ben çorba yaptım yada yanımda götürüyorum onu içtim :) Birde dediğin gibi çok ısrar ediyorlar ye hatrım kalır şöyle böyle o zaman onlara de ki siz benim iöin kötü olanı yapıyorsunuz kızlar ama benim doktorum dedi bu tavsiyenin dışına çıkamam kusura bakmayın de sonuçta sağlık bu de susarlar ozaman :KK70:

hoşbulduk :KK70: benim kilom 56 ben 47 ye düşsem yeter diyorum.boyum 1.60 ve 17 yaşındayım . ayrıca benim hiç karnım yok ama basenlerim ve kalçam var.ayrıca pilates topu aldım onu yapmayı planlıyorum birde yürüyüş ile düzenli sporla istediğim hedefe ulaşabileceğime inanıyorum sizinle birlikte motive olarak sizide motive ederek inşallah vericem kilolarımı :)

Kızlar birşey sorabilir miyim aklıma takılmışken bu adet günlerine denk gelen ölçümleri ne yapıcaz ? ben bugun gece yada yarın hasta olucam da :)

hoşbulduk :KK70: benim kilom 56 ben 47 ye düşsem yeter diyorum.boyum 1.60 ve 17 yaşındayım . ayrıca benim hiç karnım yok ama basenlerim ve kalçam var.ayrıca pilates topu aldım onu yapmayı planlıyorum birde yürüyüş ile düzenli sporla istediğim hedefe ulaşabileceğime inanıyorum sizinle birlikte motive olarak sizide motive ederek inşallah vericem kilolarımı :)

evet canım bizimde amacımız o motivemizi kaybetmemek. ekliyorum seni de listeye ama kurallara uycaksan cnkü bildirim yapmayanları listeden cıkarıyoruz :) burda cogumuzun sorunu basenler zaten umarım birbirimize faydalı oluruz

öğlen: 2 galete 2 kaşık makarna 1 kaşık yoğurt 1 tane muz 500 kadar ip 20 dk koşu bandında koştum akşam:7 kaşık bezelye 1 dilim ekmek 300 kadar ip 50 mekik

kızlar ben her zaman sabah kalkınca aç karnına ve lavabo ihtiyacımdan sonra tartılırım:KK17:

siz tokmu açmı tartılıyorsunuz.

Son düzenleme:
kızlar selam nasılsınız ?hepinizi tebrik ediyorum azminden dolayı valla.bende bir gün diyet yapıp bir gün kutlamaya devam ediyorum:)sonum ne olucak bilemedim valla:))bu gün bir tartıldım bir günde bir kilo gitmiş gibi gözüküyordu.son bir haftada 1-2 kilo aldım muhtemelen o ödemler gitmişti.o kadar sevindim ki bu gün günde kızlarla bunu kutladık çeşit çeşit hamur işleriyle:)Laaaa havle vela Allahım bana kuvvet ver.direnemiyorum ben yok olmuyor ya.dün ne güzeldi.benim evimden çıkmamam lazım ya.yok aklımı çeliyorlar illaki.bir kaç gün iyice kemerleri sıkmam lazım.hafta sonu 56 yı görsem uçarım ben:KK43:

öğlen: 2 galete 2 kaşık makarna 1 kaşık yoğurt 1 tane muz 500 kadar ip 20 dk koşu bandında koştum akşam:7 kaşık bezelye 1 dilim ekmek 300 kadar ip 50 mekik

çok güzel spor yapıyrsun ya bende artık ip atlıcam geçen sene çok atlıyordum 500 filan.çok eğlenceli oluyor.yine başlamak istiyorum.

kızlar ben her zaman sabah kalkınca aç karnına ve lavabo ihtiyacımdan sonra tartılırım:KK17:

siz tokmu açmı tartılıyorsunuz.
bende senle aynı sekilde tartılıyorum canım hepimiz öyle yapıyoruz
kızlar selam nasılsınız ?hepinizi tebrik ediyorum azminden dolayı valla.bende bir gün diyet yapıp bir gün kutlamaya devam ediyorum:)sonum ne olucak bilemedim valla:))bu gün bir tartıldım bir günde bir kilo gitmiş gibi gözüküyordu.son bir haftada 1-2 kilo aldım muhtemelen o ödemler gitmişti.o kadar sevindim ki bu gün günde kızlarla bunu kutladık çeşit çeşit hamur işleriyle:)Laaaa havle vela Allahım bana kuvvet ver.direnemiyorum ben yok olmuyor ya.dün ne güzeldi.benim evimden çıkmamam lazım ya.yok aklımı çeliyorlar illaki.bir kaç gün iyice kemerleri sıkmam lazım.hafta sonu 56 yı görsem uçarım ben:KK43:
ewet bilirim o durumu. bende ilk basladım bikac gn sonra ewde degildm bozdum resmen diyeti olmuyor yani. ondan ewde olmak sart gibi bişi.sonra sporunuda yapamıyosun ewde olmaynca

güne sade şekersiz kahve ile başladım

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta , kepek ekmeğinden 1 karışık tost , 1 salata , 1 domates , 2 3 tane zeytin

Yeşil çay
10 dk kadar ısınma hareketi

ara öğün
1 elma , 3 ceviz içi

Akşam

yarım ekmek arası sucuk ,1 bardak meyve suyu ( bu ne şimdi demeyin ilaç içecektüm mecbur kaldım :)
2 tane sade goflet

ara öğün
bir tas müsli ve süt

akşam yemeğinde kendime zeytinyağlı bir sebze yemeği planlamıştım ama maalesef uyduramadım :2:

X