- 26 Şubat 2011
- 1.099
- 2.052
-
- Konu Sahibi Mathildablue
tmm öyle yapalım her cumartesi kilo bildirimi..
ama ben şöyle bi diyet yapıyorum forumda okuduğum bi diyet programı egeada lı diye bir arkadaş yapmış..
7 gün yapıyorsun 3 gün ara 5 gün yapıyosun yine ara ister bitirebilirsin istersen devam edebilirsin bu 15günde 9 kiloya kadar verilebiliyormuş..
ben 3 öğün tavuklu salata ve bir bardak ayranla günü bitiricem en geç 7 de yicem meyve dışında şekersiz çaylar veya bitki çayları içip sade soda içicem gün içinde aynı zamanda valla çok azimliyim şuan haftaya cumartesi görücez bakalım
olsun canım bence gayet iyi en azından cikolatalı kekli vs. kacamaklar yapmamısın :) ve esmer ekmekaz çok yapıyorum zaten başlayalı fazla olmadı 30 day share kadar ağır değiller en ağır küçük topu ağağın ortasına alıp aşağı indir kaldır hareketi ertesi gün heryanın tutulmuş yanmıyorsun
Bugün çok yedim eşim evde olunca kendime engel olamadım
sabah sade kahve
10 dklık bir plates karın egzersizi videosu takip ettim
Kıymalı yumurta bir çay tabağı
Yarım tas mercimek çorbası
Yarım havuç rendesi
1 domates
2 dilim esmer ekmek
1 dilim kaşar
1 dilim tuzsuz peynir
1 bardak şekersiz tarçınlı çay
Akşam
1 kase mercimek çorbası
4 dilim esmer ekmek
yarım havuç rendesi 1 domates
ara öğün akşam yatana doğru
1 elma
1 armut
yemeyi planlıyorum
4 dilim ekmek yemeyeydim ii di ama bi an kapıldım gitti
iyiymis canım 15 günde 9 kilo :) diet programı nası peki spor varmı içinde?
kizlar ben hic veremedim 1 aydir oldugu gibi. bosa kurek cekiyorum yinede vazgecmiyorum dogrumu yanlismi bilmiyorum.
sabah: 3 dilim peynir 2 dilim recelli kepekli ekmek (bu kotu oldu) 1 sade omlet 1 minik sosis
oglen: sabahki kahvalti beni tuttu bisey yemedim
aksam: 1 dilim beyaz ekmek yarim tabak kapuska 1 parca ciger bikac tane fistik
yarim saat yuruyus yaptim eve yeni girdim bugunde spora halim yok erken geldigim gunler yapabiliyorum. ayrica biyerde bazi kilo veremeyen insanlara sebze haric karbonhidrati tamamen kesmek gerektigini okudum, ucundan tadiyim filan yok bu bacaklar incecik olana kadar seker ve karbonhidrat yok, aksam yemegindede sadece yogurt ve elma yiycem sabah az yiyip aksam yuklendigimi farkettim.
15 dk kadar spor yapılabilir eğer istenirse daha fazlada.. bakalım işe yarayacakmı hep beraber görelim :)
sabah ögle aksam menusu nedir peki ? bide hergün aynı mı
denizko, qinarr ve ben sabit kalmışız haftaya kadar güzel bi kilo verelim kendimizi görelim yapabiliyomuşuz diyelim :) yaparız bence ben acıkınca daha derli toplu şeyler yiycem artık
evveett bakalım haftanın birincisi kim olacak :)
sabah öğlen ve akşam tavuklu salata yenilecek... yağsız ve tuzsuz olarak haşlanacak tavuk veya ızgara olabilir ama salatada biraz tuz biraz yağ ve ekşi olabilir..
1 tavuk göğsünü 3e bölüp her öğün biri yenecek ve tuzsuz ayran istenirse içilebilir.. ama meyve yok ekmek yok tuz ve şeker yok..
olsun canım bende seninle aynı durumdayım ekliyorum kilonu. önümüzdeki haftaya bakcaz bizde artık :)
annem inat yapar gibi hep sevdiğim yemekleri yapmaya devam ederse naparım bilmiyorum:))