10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

kızlar bnde katılmak istiyorumm gruba. bu gruba katılma istememde tam 10 kilo vermek istemem... gecen sene kadınlar kulübüyle çok kilo vermiştim inşallah yine böle olcak. bana grup kurallarını anlatabilrimmisin? bide kimler kac kilo verdi gruba baslıyalı??

tamam canım hosgeldin aramıza :) insallah hepberaber istediğimiz kiloya inicez. kurallar şöyle her cumartesi kilo bildirimi yapıyoruz ve hergün yedigimiz ögünleri ve yaptıgımız sporları yazıyoruz. daha bi kere kilo bildirimi yaptık. ben gectigimz hafta hergün dikkat edemedigim için 1 kilo vermişim sadece ama bu hafta cok sıkıyım :) bi arkadasımız 3 kilo verdi simdilik haftanın birincisi o. bide en fazla kilo veren olarak haftanın birincisini ilan ediyoruz :) bu kadar yani. ekliyorum senide listeye. yalnız şöylede bişi var kimisi basta katılıyo sonradan görünmüyo. en kötü kilo bildirimini mutlaka yap yoksa listeden siliyoruz basarılar canım :)

kahvaltım: haslanmıs yumurta, peynir,3 zeytin, şekersiz cay. kızlarr bu arada bugün tartıldım 60.4 kilo olmusum cünkü dün hiç kacamak yapmadımmmm :) :KK8:

Son düzenleme:
kızlarr bu arada kilo bildirimi yapacaklar bugün söylesin böylece görelim kimler dewam ediyo kimler etmiyor yarın temize cekicem listeyi sadelestiricemm :) tabi bu söylediklerim daha kilo bildirimi yapmayanlar için

canım meraba
bilgiler için teşekkürler aranıza aldıgınız içinde :)
bn yurtdısında oturuorm yasadıgım yerle istanbul arası zaman farkı var. o yüzden bazı bildirimlerimimi sabah yerine aksamüstü yapmış olcam bi mahsuru olmaz dimi?? aklıma takılan bi soru olursada sorarım artık size yardım için :) bide ben haftaya cuma aksamı tartısı olmıycagımı bi yerde kalcam cumartesi sabahıda ordayım onun için cuma günki kilomu sana özelden yollasam olrmu?

tamam canım hosgeldin aramıza :) insallah hepberaber istediğimiz kiloya inicez. kurallar şöyle her cumartesi kilo bildirimi yapıyoruz ve hergün yedigimiz ögünleri ve yaptıgımız sporları yazıyoruz. daha bi kere kilo bildirimi yaptık. ben gectigimz hafta hergün dikkat edemedigim için 1 kilo vermişim sadece ama bu hafta cok sıkıyım :) bi arkadasımız 3 kilo verdi simdilik haftanın birincisi o. bide en fazla kilo veren olarak haftanın birincisini ilan ediyoruz :) bu kadar yani. ekliyorum senide listeye. yalnız şöylede bişi var kimisi basta katılıyo sonradan görünmüyo. en kötü kilo bildirimini mutlaka yap yoksa listeden siliyoruz basarılar canım :)

sabah kahvaltım yulaf kepegi ve yogurt çok azcıkta fıstık ezmesi. üzerine tarcın ekilmiş
ara ögünü yapamıycam gec kahvaltı ettim diye

akşam: 3 kaşık salata 3 kaşık pilav 2 kaşıkta bezelye yemeği 300 kadar ip atladım 50 mekik 30 dk koşu bandında yürüdüm

öğlen yemeğim 1 parça tavuk gögsü 100 kaloriden ve 1 kase çorba birazda yeşil fasülye.. birazdan yiycem

kizlar hicbirsey yemiyosunuz bende karar verdim hazir yarin pazartesi oyle pilavdi kofteydi yok hep yogurt meyve sebze tavuk gidicem karbonhidrat ve sekeri bogazima dayansalar yemiycem. :KK53:
sabah: 3 dilim salam, 1 dilim peynir, 2 lokma kepekli ekmek
ara ogun: 1 eti form patlamis misir(4lu)
oglen: 4 catal pasta 2 kurabiye (su dogumgunleri yokmu)
aksam: 3 kofte 5-6 kasik karabugday 1 lahana sarma 3 kasik patates salatasi
bugun sabah 7den beri ayakta hareketliydim simdide ara verdigim 30 day shred level 1in son gununu yapicam
kizlar bide nolur soyleyin avuc kadar yemekle bi ogun nasi duruyosunuz benim karnim gurul gurul basliyo hemen hele ayaktaysam???

canım meraba
bilgiler için teşekkürler aranıza aldıgınız içinde :)
bn yurtdısında oturuorm yasadıgım yerle istanbul arası zaman farkı var. o yüzden bazı bildirimlerimimi sabah yerine aksamüstü yapmış olcam bi mahsuru olmaz dimi?? aklıma takılan bi soru olursada sorarım artık size yardım için :) bide ben haftaya cuma aksamı tartısı olmıycagımı bi yerde kalcam cumartesi sabahıda ordayım onun için cuma günki kilomu sana özelden yollasam olrmu?

olur canım tabiki :) sabah aksam farketmez gün içinde o günki bildirimi bi kere yapsan yeterli :) sor tabiki burda bilgilerimizi tecrübelerimizide paylascaz. kilo bildiriminide cuma yapabilirsin. böle özel durumlar oldugunda bildirirse herkes senin gibi güzel olur

akşam: 3 kaşık salata 3 kaşık pilav 2 kaşıkta bezelye yemeği 300 kadar ip atladım 50 mekik 30 dk koşu bandında yürüdüm
begendim menünü güzel ve sporunda cok iyi ne güzel düzenli yapabiliyorsun her gün :)
kizlar hicbirsey yemiyosunuz bende karar verdim hazir yarin pazartesi oyle pilavdi kofteydi yok hep yogurt meyve sebze tavuk gidicem karbonhidrat ve sekeri bogazima dayansalar yemiycem. :KK53:
sabah: 3 dilim salam, 1 dilim peynir, 2 lokma kepekli ekmek
ara ogun: 1 eti form patlamis misir(4lu)
oglen: 4 catal pasta 2 kurabiye (su dogumgunleri yokmu)
aksam: 3 kofte 5-6 kasik karabugday 1 lahana sarma 3 kasik patates salatasi
bugun sabah 7den beri ayakta hareketliydim simdide ara verdigim 30 day shred level 1in son gununu yapicam
kizlar bide nolur soyleyin avuc kadar yemekle bi ogun nasi duruyosunuz benim karnim gurul gurul basliyo hemen hele ayaktaysam???
aferim kız işte böyle gaza gel ama abartma , bende harfi harfiyen diyet uygulamıyorum ama yavas yavas ögunlerinin porsiyonlarını azaltarak alıstırabilirsin. emin ol alıstıktan sonra o yediklerinle doyuyosun :) bizzat kendimi örnek verebilirim. suan yeme düzenime alıstım gibi zorlanmıyorum aclık cekmiyorum bile.bide aksam yemegini gec yememeye dikkat et yatana kadar acıkırsanda meyve atıstır benim fikrim

kızlar bir şey öğrendim şimdi gördüm 1 lt suya 2 çay kaşıı karbonat koyuyolarmış metobolizmayı baya çalıştırıyomuş göbek flan gidiyomuş yani bende yarın başlıcam sizede öneriyim dedim kızlar

Kizlar bende size katilmak istiyorum.nereye katildiysam devami gelmefi kimse paylasimda bulunmayinca akmiyor konu.burasi hareketli geldi bana sevdim.araniza alirsaniz yarin ac karinla tartilip yazarim ve her gun listemide paylasirim.yaza az kaldi kizlar tutusdu pacalarim erimek lazim.

Kizlar benim en sikayetci oldugum konu günler.sali gunude oturmaya davetliyim gidicem.ve israr kiyamet hatirim kalirlar bende sende yememler mecburen yenecekler.siz bunlarla nasil basa cikiyorsunuz yaa.benim en zorlandigim konu bu.

X