- 26 Şubat 2011
- 1.099
- 2.052
- Konu Sahibi Mathildablue
bende 61 kilo olmusum ama bunada sükür cünkü haftanın dikkat etmedigim günleri olmustu artık büyük farkı haftaya bekliyorum kacamak yapmamaya calıscam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
60 kiloya düşmüşüm :)
Günaydın kızlar kilom 60,8
Sabah sade şekersiz kahve içtim şimdi biraz plates karın egzersizi veya oryantal aerobik videosu takip edicem.
Sonra bol vitamin ve proteinli yağsız bir kahvaltı planlıyorum...
tebrikler canım 3 kilo vermişin :)
ben verememişim hafiflemişim gibi hissediyodum hatta çevremdekiler süzülmüşsün demişlerdi ama sabah tartıldım aynıyım normal mi böyle birşey? ben de menü yazayım bari az yemişim gibi geliyor ama kalorili yiyorumdur belki bugünden itibaren yazayım deneyimli olanlar yönlendirsin beni
sabah kahvaltıda 3-4 tane köfte (marketlerdeki dondurulmuş köftelerden 1 dilim ekmek (tam buğday ekmeği olması lazım) biraz peynir çay... bu kadarcık her zaman böyle az yiyorum o yüzden de yazmaya gerek görmemiştim ama neyse bakalım geç olsun önemli değil eskisi kadar kötü değilim en azından :)
kızlar ben çok hastasıyım nete giremiyrm.
spora yazılmıştım inş pzrtsi gidersem tartılıp kilomu bildiricem
kızlar bende 66.3 kilo olmuşum ama bu hafta pek dikkat edemedimm
Mrblar kızlar benide eklermisiniz listeye bende bugün itibaren başladım diyebilirim sabah tartıldım boyum 1.57 kilom 58 .. ama ben tek tip diyet uyguluyorum 15 günde en az 5 kilo vermeyi hedefliyorum.. bibirimize destek olarak bunu yapabiliriz sanırım şu diyet konusunda destek çok faydalı oluyor
tamam canım ekliyorum ama hergün yedikerimiz yaptıgımız sporları yazıyoruz ve cumartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz. hergün liste yazamadıgın zamanlar olabilir ama kilo bildirim günü yapmayı unutma :) basarılar
senide tebrik ederim canım bakalım digerleri ne kadar vermiş :) senin spor programın agır geldi bana biraz hergün yapabiliyomusun bunları