iyi diyelim iyi olsun canımbirazdan spor yapıcam kalkasım yok sen nasılsın,kahvaltıdan önce tartıldınmı...
Kızlar bu arada jillian bittikten sonra öncesi sonrası resimler ekledim isteyen ekleyip bakabilir
gayet iyi tatlım gözle götülür sıkılaşma var
ben öyle görünmeyeli uzun zaman oldu
Benimde uzun zaman olmuştu gerçekten...hatta bi ayın bitmesini iple çektim,şimdide 1 buçuk ayın geçmesini bekliyorum.Hala tam toparlanmış diilki zaten,göbek hala varsporla bunu herkes başarabilir.1 ay çok kısa bi süre,üzülme sende yapabilirsin günde 25 dk sadece,sadece biraz sabretmek önemli
canım ya sen 74 müydün önce
tatlım karpuz peynir en çok kilo aldırandır :)akşam ne yemeği yapayım ya da ne yiyeyim kızlar eve geç gideceğim direksiyon kursum var saat 8 den sonra ne yapcam da yicem
aslında dün yeşil mercimek haşladım bugün ekşili salatasını yapayım diye ama o saatten sonra onu yemesem mi
karpuz peynirle mi geçiştirsem ne dersiniz....?
evet biliyorum canımbelki yorumlarımı okuduysan hatırlarsın eşimle aramla zayıflama konusunda bi zıtlaşma var o veriyor ben aynı kalıyorum o işte hareket ederek kalori yakıyor ben bütün gün işte oturuyorum akşam yürüyüşe götürmüyor
yani kısacası onun olmadığı zamanlarda yapabilirim 25 dak.neler yapılıyor sabah erken kalkıp yaparım bide internetten ne olarak bakcaktım ben onu
evet canımcanım ya sen 74 müydün önce
mutlu akşamlar kızlar
ne güzel sohpet etmişsiniz....dün ve de bugün çok yoğun geçti bende...
dün sürekli dışardaydım diyebilirim....baya yürüyüş yaptım bu sayedeayrıca dün gece çilek marmelatı yaptım gece saat bir de işim bitti.... bu sabahta çok erken kalktım yine yoğun bir gündü....şimdi oturdum diyebilirim....
tek tek alıntı yapamadımama geçmişe göz attım
asucum tamam canım teşekkürler ....ayrıca o nasıl bir liste öyle içim gitti valaa pastalar.... börekler....salatalar ....offf offf
karamel sosucum 82 kg
canım ve canıcım biberiye yağını yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş kullanmıştı :26:sadece çok yaktığı aklımda kalmışumarım güzel etkisini görürsün ....yinede sıkılaşmanın en güzel yolu spor bence:13:
iyi akşamlar cnmevet yakıyomuş biraz bakalım deneyip görücez tabiki sporsuz yağ yakmak zor zor geliyo bu havalarda aslında en güzeli yürüyüş
iyi akşamlar canımevet yürüyüş gibisi yok bir de belediyenin spor aletleride çok işe yarıyor 15 dakkası bile yetiyor baya terletiyor onlarda....biraz sa idare ederde ben baya çok yakıyormuş diye hatırlıyorum:26: ....takımda hilalcik kullanmıştı sanki:44:
o aletlerde güzel,çok yakınımda var ama gidicek vakit yokayy korktum valla,bi arkadaş şey demiş kıpkırmızı oldu falan:18:incelmek uğruna katlanıcaz
bence sürme canım ya.... spor yaparken streç film sar inan daha etkili sonuç alırsın....bir de alerjik bir şeyle uğraşma sonra
mutlu akşamlar kızlar
ne güzel sohpet etmişsiniz....dün ve de bugün çok yoğun geçti bende...
dün sürekli dışardaydım diyebilirim....baya yürüyüş yaptım bu sayedeayrıca dün gece çilek marmelatı yaptım gece saat bir de işim bitti.... bu sabahta çok erken kalktım yine yoğun bir gündü....şimdi oturdum diyebilirim....
tek tek alıntı yapamadımama geçmişe göz attım
asucum tamam canım teşekkürler ....ayrıca o nasıl bir liste öyle içim gitti valaa pastalar.... börekler....salatalar ....offf offf
karamel sosucum 82 kg
canım ve canıcım biberiye yağını yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş kullanmıştı :26:sadece çok yaktığı aklımda kalmışumarım güzel etkisini görürsün ....yinede sıkılaşmanın en güzel yolu spor bence:13:
günaydın kızlarrr.. ben bu gun de zor girerim nete herhalde. ama bildirimimi unutmayayım. sabah 1 dilim peynir ve 1 lokma ekmek attım ağzıma peynırı de tıktım bi an önce evden cıkayım da işe gec kalmayayım diye.. üstelik yürüyerek de gelemedim bu gun dün akşam kuaförden cıktım tam merdivenlerden iniyordum ki ayağım kaydı ve merdivenlerden düştüm... bacağım zaten ağrıyordu. şimdi daha cok ağrıyor. sanırım liflerim zedelendi yada kaslarım iyice kasıldı bilemiyorum bu gun dr a göstericem.. onun icin arabayla geldim işe.. dün 3 lt su ictim bu gun daha fazla icme hedefim.. madem yol yürüyemedim kendimi bi taraftan sıkmam lazım.. o kadar kilo gitmişken