10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

rus salatasını light mayonezden yapiçindeki garnitürlerin pek bi kalorisi yok zaten haşlamaben çok severim valla bugün aklımdan geçti

ahh süpermiş yaa

hamarat şey seni

cnm akşamı boş geçirme
kızlar ben bi fırsat bulupta aktara gidebilirsem biberiye yağı alıcam,akşamdan streçle sarıp yatıcam,bakıyım bi kaç gün deniyim farkedicekmi:44:bazı arkadaşlar yapmışaranızda deneyen varmı

hiç bi fikrim yokcnm:26:

kızlar iyi akşamlar bugünkü menüm
sabah : yarım simit yarım haşlama patates ve bir açık çay
öğlen : 3 lokma (çok canım çekti )
ara : bardak mısır
akşam :2 kaşık barbunya,biraz tavuk,2 kaşık pilav bir dilim karpuz ve bir soda
su 1 buçuk litre kadar ama ben onu 3e tamamlarım

arada meyvede ye :)

günaydınlar...........bana destek olan yol arkadaşlarım
sabah biraz evde hopladım zıpladım 2 bardak suyumu içtim duş alınca geç kaldım o yüzden bi kase nesfit yiyiverdim çıktım evden.
ara : şekersiz çay- 2 kuru kayısı
şimdiye kadar 1 lt su
fırsak buldukça şirkette bişeyi bahane edip merdiven inip çıkıyorum
hala adet olmadım karnım çok şiş

tatlım menü süper ne zaman yapacan bu kadar şeyi
harikasın valla

kızlar ben bi fırsat bulupta aktara gidebilirsem biberiye yağı alıcam,akşamdan streçle sarıp yatıcam,bakıyım bi kaç gün deniyim farkedicekmi:44:bazı arkadaşlar yapmışaranızda deneyen varmı

canım ya bende burda okudum ama bi türlü gidip alamadım bende yapmayı düşünüyorum iş çıkışı direksiyon eğitimim var oraya giderken aktarcı bulursam alayım bari tek başıma cesaret edememiştim sende olursan bi gazla ben yaparım...

günaydın canım,çok iyi yapmışsın nesfit tokta tutuyo,bende 1 hafta değişiklik olsun diye başlamayı düşünüyorum..
Biberiye yağının faydasını görenler var,o yüzden bi umut kullanıcamyapalım beraber,biraz yakıyomuş

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr bu gün nasılsınız bakalımmmm sabah 1 kibrit kutusu peynır ve 2 dilim kepekli ekmek yedimmm 10 gibi eti formun limonlu biskuvisinden atıştırım bakalm öğle yemeğinde ne cıkıcak bahtımızaaa su icmeye devam... kolay gelsin herkese.. ben iş yerinde bu aralar yoğunum pek giremicem.. ona göre arada bildirim yaparım. kendinize iyi bakınnnnn

iyi diyelim iyi olsun canımbirazdan spor yapıcam kalkasım yoksen nasılsın,kahvaltıdan önce tartıldınmı...
Kızlar bu arada jillian bittikten sonra öncesi sonrası resimler ekledim isteyen ekleyip bakabilir

iyi diyelim iyi olsun canımbirazdan spor yapıcam kalkasım yoksen nasılsın,kahvaltıdan önce tartıldınmı...
Kızlar bu arada jillian bittikten sonra öncesi sonrası resimler ekledim isteyen ekleyip bakabilir

evet canım tartıldım 81 diyo tartı birde bu gun sabahtan beri 3 tl su ictim dk başı tuvalete gidip duruyorum bende bu gun kuaföre falan gidicem sonrasında biraz karpuz ve peynır yedikten sonra yaparım sporumu fotoğraflarına gelince gördüm fotonu.. cok iyi sıklaşmıssın ne kadar sürede böyle oldun canımm ?

süpersin tatlım bak işte gidiyor kilocuklar 1er 1 er

çok sevindim bunademek boşuna üzüldün o gün..1 ayda inceldim baya canım,shred 1 ay sürüyo
canım nerden bakcam ya bilemedim

arkadaş olarak ekliyim ben seni canım ordan bakabilirsin

öğle yemeğinde köfteli patates yemeği -ezogelin çorba - bulgur pilavı -salata vardı.hepsinden yedim ekmek yok bide bir köfte yedim (çok yağlıydı da)
ara : şekersiz çay- 2,3 kayısı
şimdi de neskafe içiyorum
byeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…