10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

daisyc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1.095
11
Merhaba Hanımlar,

28 yaşında 170 boyunda ve 75 kiloyum.

En son tartıda 79 kiloyu gördüğümde kendime dur dedim ve şu an yaklaşık 2 aydır yediğime içtiğime dikkat etmeye başladım. Ufak ufak kilo da veriyorum 75 kiloya kadar indim, aslında kendimi bildiğimden beri hiç bir zaman çok kilolu olmamıştım, masa başı çalışmaya başlayana kadar. Üniversite yıllarıma kadar devamlı çok zayıf olduğum bile vurgulanırdı hatta. Ama şu an yaklaşık 6 yıldır masabaşı bir iş hayatım var ve bu durumdayım.

İlk hedefim 10 kilo vermek sonra devamı da olur umarım o günleri görürüm :)) Kendime bir tarih hedefi koymuyorum ne kadar çabuk vermeye çalışırsam o kadar zorlanıyorum çünkü, dengeli beslenerek sağlıklı bir şekilde kilo vermek asıl hedefim.

Bu yolda benimle birlikte yürümek isteyenleri bekliyorum...

Vee ilk tablomuz aşağıda kızlar, eksik olanlar var ama onları da yazdıklarında ekliycem

Kullanıcı adıYaşBoyBaşlangıç Kilosu03/06 KiloHedef Kilo
cankek271.65767562
asutaha241.6875,774,865
Ay_Isiqi221.658581,860
gece_kahvesi251.7071,87162
cAnImVEcAnI241.70686555
daisyc281.7075,27565
Gemini23251.62575450
elifcik_45231.646867,858
MissDilara191.575958,352
DefneDeniz281.6872,462
karamel_sosu231.74848370
elosh861.636464(yeni katıldı)54

Son düzenleme:

Bende 10gün içinde tam 3 kilo aldım :/ 1.62 boyum kilom 57 daha gecen haftalarda 54tüm :§ suan calısmıyorum bu gidislede alırım kilolu degilim ama kisa zamanda bu kadar cok alınca korkmaya basladıd gecen senede 51dim aldım basımı gidiyorum yarından itibaren bende dikkat edicem cok katı bir rejim yapamam ama yavaş yavaş azar azar kilo vermek istiyorum ben daha cok spor yapmaya calışıcam yürüyüş egzersiz vesaire bakalım nasıl olcak :)

Ben hiç spor yapamıyorum malesef, çalışma saatlerim çok fazla hatta bazen ctesi pazar bile çalışıyorum, akşam eve git yemek hazırla ye kaldır derken de atılıp gidiyorum, eve bi bisiklet veya yürüyüş bandı alıp en azından vakit buldukça o şekilde spor yapmayı düşünüyorum. Ama sen zayıfsın yine kolay verirsin, bi de spor yapabilirsen çok güzel verirsin hemde..

kilo daha az olunca daha zor veriliyor sen diyete başladıgın zaman hızlı kilo vericeksin emin ol:) ben oncedende rejim yaptıgım icin bi kaç kere artık bunye alıştı yavas kilo veriyor :) spor derken hergün en az 30dk yürüyüş yapıcam inşallah :) bide kardeşim pilatese gidiyor evdede bir kaç pilates aletiyle idare etmeye çalısıcam kosu bandı bende cok istiyordum ama cok pahalılar calısmıyorumda o yuzden acık hava gözuktu bana :) masa bası is gercekten cok kilo aldırıyor kardeşim cok zayiftı 48 kilo falan masa basi ise girdi simdi 61 kilo o da spora falan başladı imkanın varsa kosu bandı al derim sporsuz diyetle kilo vermek zor oluyor :/

Hmm şimdi düşününce evet haklısın fazla kilolu olunca vermesi daha kolay olur hatta yazmıştım ya 79 dum şimdi 75 lerdeyim, fazla kiloluyum diye çabuk gitti sanırım kilolar:)) Koşu bandından çok bisiklet istiyorum nedense daha çok hoşuma gidiyo ama bakıcaz bakalım hangisi daha uygunsa onu alırım sanırım, pilates benim kardeşim de yapıyor çok fitleştiriyor insanı gerçekten.
Sen ikizler burcusun sanırım, ben de:))

pilates cok güzel bişey tamamen sıkılaşma uzerine ya cok seviyorum kilo verdirmese bile tas gibi yapiyor insani :) evet ikizler burcuyum ve butun ozelliklerini tasiyorum malesef ne tesaduf bu arada kardesler pilates yapıyor kilo vermeye calısiyoruz ve sende ikizler burcusun :) ben 8haziran bu arada senin ?

Ben de 16 haziran:) az kaldı d.günlerimize de:))
Ben de taşırım bütün özelliklerini ama çok konuşmam bi tek, nedense bende o etkiyi yapmamış:) aslında isterdim bıcır bıcır konuşkan olmayı ama malesef..

Yaşın da 23 mü? orda pek tesadüf uymadı gibi sanki:)

yok o 23 yaş degil ozel bir gun anlamı var :) benim yaşım 25 evet az kaldı gün sayıyorum dogum gunume aslında bi aralar bende konuşmuyordum daha dogrusu konusurdumda insanlarla iletisim kuramazdım başlatamazdım yoksa hep konuşkandım simdi o tutuklulugumu da kırdıgım icin agzım durmuyor :)

:)) Bende de vardı o özellikler ama yaş ilerledikçe tecrübe edindikçe insanları tanıdıkça o çekingenlik gidiyor, ama benim yapım böyle sanırım hani çok çok yakın olduğum kişilerle konuşkanımdır saatlerce muhabbet ederim de onun haricinde çok yakın olmayı sevemiyorum, belki de böylesi daha iyidir:)

Yarından itibaren buraya yediğim içtiğim herşeyi yazıcam :))
Hem kendimi kontrol etmeme de yardımcı olur diye düşünüyorum..

öyle tabi herkesin karakteri farklı :) bende yarın yaptıklarımı yediklerimi yazarım

Dün yazamadım ama bugün günlük olarak ne yediğimi yazayım.

Sabah 1 adet açma, öğlen 1 tabak mercimek çorbası, 2 adet fırında tavuk but ve yoğurt yedim şimdilik..

merhaba arkadaşlar,
benimde 10 kilo fazlam var. 1.68 boyundayım ve şuan 72.8 kiloyum. 5.5yıldır bankacıyım işe başlamadan önce 58kiloydum masa başı iş evlilik ve en sonda ölü doğum neticesiyle 79a kadar geldim. Ayrıca malesef birde insülin direncim var ilaç klullanıyorum. kendi çabalarımla 72.8kadar düştüm şuan 6kilo verdim kaldı 10 kilo..
tekrar bebek düşünüyoruz korunmıuyoruz olana kadardiyet yapıcam size katılmayı çok isterim..

Hoşgeldin canım,

Öncelikle geçmiş olsun, başın sağolsun..
Ben de son 1-2 ayda 4 kilo verdim o da kendi çabalarımla ve ben de şu an bebek düşünüyorum ama önce biraz kilo vermem lazım tabiiki.
Birlikte ilerlemeyi ben de çok isterim, aynı durumda sayılırız, gayet güzel destek olabiliriz birbirimize...

bende katılabilir miyim aranıza bende 26 yaşındayım uzun zamandır çalışmıyorum ve benimde tam 10 kilo fazlam var 71 boy 170 umarım yardımcı olabiliriz birbirimize bu yolda herkese başarılar ...

bende katılabilir miyim aranıza bende 26 yaşındayım uzun zamandır çalışmıyorum ve benimde tam 10 kilo fazlam var 71 boy 170 umarım yardımcı olabiliriz birbirimize bu yolda herkese başarılar ...

Sen de hoşgeldin aramıza gece_kahvesi.

İnşallah bu azmimiz devamlı olur ve birbirimize destek oluruz da hedeflediğimiz kilolara ulaşırız..

Sen de hoşgeldin aramıza gece_kahvesi.

İnşallah bu azmimiz devamlı olur ve birbirimize destek oluruz da hedeflediğimiz kilolara ulaşırız..

Valla hanimlar hayatla ilgili ozellikle bayanlar icin hersey kiloda baslio kendine ozguven gibi o yuzden birlikte baslayalim kilo vermeye

Valla hanimlar hayatla ilgili ozellikle bayanlar icin hersey kiloda baslio kendine ozguven gibi o yuzden birlikte baslayalim kilo vermeye

Doğru düzgün giyinemeyince, istediğin kıyafetin büyük bedeni olmadığında özellikle benim en büyük problemim bu..

aslında bizim en büyük sorunumuz biz ne zayıflar kategrisindeyis nede şişmanlar bir 5kilo bile versek bizim hayatımızda çok fazla şey değişicek sonra 2 3 kilo fazla zaten verilir bizim en başta 5 kilo odaklanmamız lazım ben hayatımın son 5 senesinde kilo almaya b aşladım ve bu 5 sme içinde 5 kilo vericem derken hep kilo aldım bu sfeer böyle olsun istemiyorum tecrübeleriniz varsa paylaşın lütfen diyet listeleri hakkında kilo vermek istiyorum ben artıkkkkk

merhaba kızlar ben yaklaşık 18 kilo verdim 4 ayda bi 10 kilo fazlam kaldı bu aralar diyeti bıraktım toparlanmam gerek o yüzden bende sizle birlikteyimmm

merhaba kızlar ben yaklaşık 18 kilo verdim 4 ayda bi 10 kilo fazlam kaldı bu aralar diyeti bıraktım toparlanmam gerek o yüzden bende sizle birlikteyimmm

Sen de hoşgeldin canım..

Kızlar isterseniz bir liste yapalım ya da farklı bir sistem mi yapalım ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…