10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

evet biliyorum canım:KK1:hatta bende yapalımda zayıflamak nasıl olur gösterelim demiştim sana,görmedin demekki o mesajımı:KK1:zaten bu 25 dk bütün güne bedel:KK8:eğer denersen görüceksin...Şimdi şöle söliyim ilk başta;bu kas ağırlıklı bi spor ilk günlerde,kilosunun fazla çıktığından şikayet eden arkadaşlar olmuştu.Tabi kas ağırlığından dolayı,resmini bulabilirsem buraya ekliyim,1 kilo yağ ve 1 kilo kas dokusu arasında çok büyük fark var.Bu spor fazla bi kilo verdirmemesine rağmen sonucunda vermiş gibi görünüyosun,inceliyosun.Çünkü yağlar yakılıyo ve kas ağırlığı artıyo.Eğer resmi ekleyebilirsem daha açıklayıcı olur.Ama sen diyet yapıyosun,tartıda fazla çıkma sorunu olmaz sanırım,zaten ben hep ölçü aldım hiç tartılmadım.İlk 4 5 gün baya hamlık ağrısı çektim ben,ne oturabiliyodum ne eğilebiliyodum.Geçti tabi 5.gün bişey kalmadı.Level 2 ye geçtiğimde bacağım sakatlandı,ondada bir hafta falan feci bi ağrı çektim,artık yırtıldı falan diyodum kendi kendime.Eczaneye sorduk krem verdi 4 gün sonra falan oda düzeldi.Çok üzülmüştüm hiç bırakmak istemiyodum,tabi bu arada 3 gün ara verdim,bi kaç kere yapmaya kalktım zorladım ama olmadı.Bu 3 gün içinde karın egzersizi yaptım.Açıklarıda günde 2 kez yaparak kapadım:KK1:32 gün sürmüş oldu sakatlanmalarla beraber:KK1:Ben online izledim hep indirme linkleri bulabilirsem atıyım sana.Jilian michaels 30 day shred,toplam 3 level,her level 10 gün sürüyo.İstersen bugün bi izle,you tubeda;yapanların öncesi sonrası videolarına bi bak eminim etkileyici olur,ben bitirdikten sonra hep yapanların öncesi sonrası videolarını izlerdim.Baya motive ediyo insani.AA bide şunu söliyim başlamadan önce bir hafta tempolu yürüyüşle vücudu alıştırmak gerek aslında,ama sende çıkamıyorum diyosun:44:

günaydın güzelim açıklayıcı bilgilerin için sağolasın.şöyle düşündüm yapabilirmiyim bilmiyorum önce yürümek lazım demişsin ya sabahları biraz daha erken kalksam yarım saat kadar yürüsem diyorum yarın denicem bakalım kalkabilecekmiyim

:26::26::26::26:ölemi diyosun,benimde pek isteğim yokki,sırf incelticek diye işte kullananların yorumlarını okudum merak ettim:44:alamadım zaten fırsat bulupta,boşveriyim o zaman:44:

yine sen bilirsin canım ama,spor yapıyorsun kiloda veriyorsun daha ne olsun:21:diyorum ben:KK55::KK12:

canımmmm:KK3: 81 kg :nazar::nazar: 82 değil 1 kilo 1 kilodur :KK52::KK52: heheh

.:KK9::KK9::KK9::KK16:

günaydın kızlarrr.. ben bu gun de zor girerim nete herhalde. ama bildirimimi unutmayayım. sabah 1 dilim peynir ve 1 lokma ekmek attım ağzıma peynırı de tıktım bi an önce evden cıkayım da işe gec kalmayayım diye.. üstelik yürüyerek de gelemedim bu gun dün akşam kuaförden cıktım tam merdivenlerden iniyordum ki ayağım kaydı ve merdivenlerden düştüm... bacağım zaten ağrıyordu. şimdi daha cok ağrıyor. sanırım liflerim zedelendi yada kaslarım iyice kasıldı bilemiyorum bu gun dr a göstericem.. onun icin arabayla geldim işe.. dün 3 lt su ictim bu gun daha fazla icme hedefim.. madem yol yürüyemedim kendimi bi taraftan sıkmam lazım.. o kadar kilo gitmişken:nazar:

çok geçmiş olsun canım....

günaydın kızlarrr.. ben bu gun de zor girerim nete herhalde. ama bildirimimi unutmayayım. sabah 1 dilim peynir ve 1 lokma ekmek attım ağzıma peynırı de tıktım bi an önce evden cıkayım da işe gec kalmayayım diye.. üstelik yürüyerek de gelemedim bu gun dün akşam kuaförden cıktım tam merdivenlerden iniyordum ki ayağım kaydı ve merdivenlerden düştüm... bacağım zaten ağrıyordu. şimdi daha cok ağrıyor. sanırım liflerim zedelendi yada kaslarım iyice kasıldı bilemiyorum bu gun dr a göstericem.. onun icin arabayla geldim işe.. dün 3 lt su ictim bu gun daha fazla icme hedefim.. madem yol yürüyemedim kendimi bi taraftan sıkmam lazım.. o kadar kilo gitmişken:nazar:

geçmiş olsun cnm..doktora git ihmal etme krem falan verir geçer bi kaç güne

göbeğimi görsen patates çuvalı gibi:KK43:niye kurtulamıyorum şu göbekten,hanii yan döner yatarsın ya,bi bakıyorum bi balon sallanıyo orda:KK43:

1-2 hafta eğer yapabilirsen leslie 3 mil yürümeyi dene ....ama muhakkak göbişe streç film sar hatta baya kalınca sar ve sonrasını gör....tecrübeyle sabittir canım:KK16:

1-2 hafta eğer yapabilirsen leslie 3 mil yürümeyi dene ....ama muhakkak göbişe streç film sar hatta baya kalınca sar ve sonrasını gör....tecrübeyle sabittir canım:KK16:

ayy gerçektenmi cnm:26:leslie yapmayı isterdim ama jillian biraz zor çok yoruyo,onu yaptıktan sonra 1 saat yerimden kalkamıyorum.Hele yeni başladığım program daha zor :KK31:küçük bebeğim var bide jilliana anca vakit buluyorum:KK14:sabah kalkıyorum akşam nası oluyo hiç bilmiyorum yani:KK1:ama şu streçi denerim spor yapmadan önce sararım,sıkımı yapmak lazım?bide şöle zararsız doğal bişeyler olsa sürülücek,biberiyeden vazgeçtim zaten:KK14:peki senin göbeğin ne kadar zamanda gitti,şuan istediğin gibimi,sölediğim şeyi anladın dimi yan yatarken sarkıyo ya ne kadar kötü bi görüntü:KK25:

ayy gerçektenmi cnm:26:leslie yapmayı isterdim ama jillian biraz zor çok yoruyo,onu yaptıktan sonra 1 saat yerimden kalkamıyorum.Hele yeni başladığım program daha zor :KK31:küçük bebeğim var bide jilliana anca vakit buluyorum:KK14:sabah kalkıyorum akşam nası oluyo hiç bilmiyorum yani:KK1:ama şu streçi denerim spor yapmadan önce sararım,sıkımı yapmak lazım?bide şöle zararsız doğal bişeyler olsa sürülücek,biberiyeden vazgeçtim zaten:KK14:peki senin göbeğin ne kadar zamanda gitti,şuan istediğin gibimi,sölediğim şeyi anladın dimi yan yatarken sarkıyo ya ne kadar kötü bi görüntü:KK25:

evet söylediğini gayet iyi anladım canım:KK9::KK8:benim sorunum hatta mide idi ki çok daha zor bir durumdaydım buna inan....
normal bir şekilde sararsın hareket etmeni engellemeyecek şekilde....kısa bir sürede etkisini görürsün kesinlikle....süre için birşey söylemiyeyim çünkü dediğim gibi benim sorun mide + göbişti yani daha uzun zamanda gidecek bir sorundu....bunlara çok takılma bir kaç güne aradaki farkı görürsün zaten....

evet söylediğini gayet iyi anladım canım:KK9::KK8:benim sorunum hatta mide idi ki çok daha zor bir durumdaydım buna inan....
normal bir şekilde sararsın hareket etmeni engellemeyecek şekilde....kısa bir sürede etkisini görürsün kesinlikle....süre için birşey söylemiyeyim çünkü dediğim gibi benim sorun mide + göbişti yani daha uzun zamanda gidecek bir sorundu....bunlara çok takılma bir kaç güne aradaki farkı görürsün zaten....

ayy saol cnm derdime derman oldun valla,deneyen birinden duymak daha güzel tabi:KK8:bir kaç güne aradaki farkı görürsün demişsin ya çok mutlu oldum vallahi:KK69::KK69:evde streç yok bugün alıcam mutlaka :KK74: artık yarın başlarım çünkü birazdan spor yapıcam,yada gece yatarken sararım:KK1:

ayy saol cnm derdime derman oldun valla,deneyen birinden duymak daha güzel tabi:KK8:bir kaç güne aradaki farkı görürsün demişsin ya çok mutlu oldum vallahi:KK69::KK69:evde streç yok bugün alıcam mutlaka :KK74: artık yarın başlarım çünkü birazdan spor yapıcam,yada gece yatarken sararım:KK1:

biberiye yağından daha iyi vede etkilidir diye düşünüyorum:KK9:aslında kemerimde var ama bu çok daha etkili....göbişi acayip terletiyor vede yağların yumşadığını hissediyorsun resmen sonrada göbiş yok oluyor resmen....bu arada regl oldum kendimi çok şiş hissediyorum bugün:KK47::KK53:bir saat önce 1 kg fazlaydım bitki çayını içince 1 kg zayıfladım:KK9::KK55::KK12::KK9:

biberiye yağından daha iyi vede etkilidir diye düşünüyorum:KK9:aslında kemerimde var ama bu çok daha etkili....göbişi acayip terletiyor vede yağların yumşadığını hissediyorsun resmen sonrada göbiş yok oluyor resmen....bu arada regl oldum kendimi çok şiş hissediyorum bugün:KK47::KK53:bir saat önce 1 kg fazlaydım bitki çayını içince 1 kg zayıfladım:KK9::KK55::KK12::KK9:

bence gece yatarken sarmana hiç gerek yok ....spor yaparken sar yeterli cnm....

bendede vardı kemer bi aralar kullandım ikidebir elektrik çarpar gibi oluyodu:KK9:faydası oldumu bilinmez:KK1:markete gidiyorum şimdi canım alıcam streçi o zaman yarına kaldı,spordan önce sararım,tşkler:KK16:

sabah kahvaltısı öğle yemeği gibi oldu:KK1:
kahvaltı:1 dilim kepekli ekmek,2 inci dilim kaşar,yarım domates,az şekerli çay
akşam:fasulye,salata,yoğurt,zero cola:KK17:
sporumuda yaptım:KK8:suyumuda içtim:KK9:
bugün ses soluk yok sizlerden kızlar nerdesiniz:KK12:

sabah kahvaltısı öğle yemeği gibi oldu:KK1:
kahvaltı:1 dilim kepekli ekmek,2 inci dilim kaşar,yarım domates,az şekerli çay
akşam:fasulye,salata,yoğurt,zero cola:KK17:
sporumuda yaptım:KK8:suyumuda içtim:KK9:
bugün ses soluk yok sizlerden kızlar nerdesiniz:KK12:

yaa kızlar ben abur cuburdan kaçamıyorum muhakkak (özellikle cips kola:) ) yiyorum.doğal olarak kilo versemde tekrar alıyorum. evim yokuşun bol olduğu bir yerde yürüyüş de yemiyor tabi :) yarım mekik çekiyorum. şuan 65 kiloyum. boyum da 1.68. 7 kilo fazlam var :S
diyete başlicam ama tabiri caizse gaza gelemedim :s

gaz aranıyorrrr :)))))

X