evet biliyorum canımhatta bende yapalımda zayıflamak nasıl olur gösterelim demiştim sana,görmedin demekki o mesajımızaten bu 25 dk bütün güne bedeleğer denersen görüceksin...Şimdi şöle söliyim ilk başta;bu kas ağırlıklı bi spor ilk günlerde,kilosunun fazla çıktığından şikayet eden arkadaşlar olmuştu.Tabi kas ağırlığından dolayı,resmini bulabilirsem buraya ekliyim,1 kilo yağ ve 1 kilo kas dokusu arasında çok büyük fark var.Bu spor fazla bi kilo verdirmemesine rağmen sonucunda vermiş gibi görünüyosun,inceliyosun.Çünkü yağlar yakılıyo ve kas ağırlığı artıyo.Eğer resmi ekleyebilirsem daha açıklayıcı olur.Ama sen diyet yapıyosun,tartıda fazla çıkma sorunu olmaz sanırım,zaten ben hep ölçü aldım hiç tartılmadım.İlk 4 5 gün baya hamlık ağrısı çektim ben,ne oturabiliyodum ne eğilebiliyodum.Geçti tabi 5.gün bişey kalmadı.Level 2 ye geçtiğimde bacağım sakatlandı,ondada bir hafta falan feci bi ağrı çektim,artık yırtıldı falan diyodum kendi kendime.Eczaneye sorduk krem verdi 4 gün sonra falan oda düzeldi.Çok üzülmüştüm hiç bırakmak istemiyodum,tabi bu arada 3 gün ara verdim,bi kaç kere yapmaya kalktım zorladım ama olmadı.Bu 3 gün içinde karın egzersizi yaptım.Açıklarıda günde 2 kez yaparak kapadım32 gün sürmüş oldu sakatlanmalarla beraberBen online izledim hep indirme linkleri bulabilirsem atıyım sana.Jilian michaels 30 day shred,toplam 3 level,her level 10 gün sürüyo.İstersen bugün bi izle,you tubeda;yapanların öncesi sonrası videolarına bi bak eminim etkileyici olur,ben bitirdikten sonra hep yapanların öncesi sonrası videolarını izlerdim.Baya motive ediyo insani.AA bide şunu söliyim başlamadan önce bir hafta tempolu yürüyüşle vücudu alıştırmak gerek aslında,ama sende çıkamıyorum diyosun:44:
evet canım
günaydın güzelim açıklayıcı bilgilerin için sağolasın.şöyle düşündüm yapabilirmiyim bilmiyorum önce yürümek lazım demişsin ya sabahları biraz daha erken kalksam yarım saat kadar yürüsem diyorum yarın denicem bakalım kalkabilecekmiyim