10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

Merhabalar kızlar....
Bu hafta gelemedim malesef ....biraz yoğunluk vs. Derken günler geçti....diyete aynen devam ama...pazartesiye güzel sonuçlar almak dileğiyle kalın sağlıcakla....

Bugün sabah tartıldım ve 80 kiloydum.. 3 haftada 5 kilo vermişim... :KK15::125:

canım benim çok sevindim senin adına :) hadi hadyırlısı başarılarının devamını diliyorus :) misafirler vardı bizde şimdi geçirdim annemlerde hala bizde sen yapabilirsen ayran çorbasını bugün yap bak hazır kilo vermeye başlamışken gitsin kilocuklar :) herkese kolay gelsin ....

iyi geceler kızlar cok uzun bir zamandır girmiyorum kk'ye internetim yoktu evimde yeni açtım malesef diyette kalmadı ama kilo almadim Allaha şükür durum nedir merak ettim oyle en azından bir selam verim dedim kolay gelsin :KK66:

68 kıloyum 10 kılo fazlam var bana da yarım edın bırlıkte motıvasyona ıhtıyacım var.
ne yapacagımı bılemeıyorum 68 kıloyum kılo verıp cocuk ıstıyorum:KK43:(((
bana kılo verdıgınız dıyet tecrubelerınızı anlatr mısınızzz:KK43:(

30 dk lık sporla başlamıs bulunuyorum....) ınsallah motıvasyonum hıc bır yere gtmezz cunkuuuu cok istıyorum basarmayııı

akşam üzerı de 1 saat tempolu yürüyüşe çıkacagım

benim özel uyguladığım bi diyet listesi yok aslında,ekmeği tamamen kestim,şekeri azalttım.Makarna pirinç bulgur çoktandır yemiyorum canım çok isterse haşlanmış kepekli makarna...Sabah kahvaltısı klasik zaten domates peynir yumurta vs,diyette proteinve sebze ağırlıklı beslenmek önemli.Herşeyin yarım yağlısını veya lightını alıyorum.Yemeklere 1 kaşık sıvı yağ anca koyuyorum.Salatalara bile yağ koymuyorum artık.Yoğurdu her öğünde hiç ihmal etme yağ yakımını hızlandırıyor.Spora ağırlık vermen güzel,spor çok önemli çünkü.Bu şekilde kendine göre bi liste oluşturabilirsin

Son düzenleme:
merhaba ben yeni üye oldum. bu aralar kilolarımla başım dertte. 73 kiloydum 25 gün diyetle 4 kilo verip 69 kilo oldum ama bu bana yetmedi. erkek arkadaşım da kilo vermemi istiyor ve bende istiyorum. belim incecik ama üst bacağım kalın ve kalçalarım var. bu yüzden incelmek için ne yapmalıyım ve 5 günde 10 kilo vermek için yazan diyet listesini uygulasam iyi bir sonuç alabilir miyim? ne olur bana yardım edin depresyona girmek üzereyim =(

merhaba ben yeni üye oldum. bu aralar kilolarımla başım dertte. 73 kiloydum 25 gün diyetle 4 kilo verip 69 kilo oldum ama bu bana yetmedi. erkek arkadaşım da kilo vermemi istiyor ve bende istiyorum. belim incecik ama üst bacağım kalın ve kalçalarım var. bu yüzden incelmek için ne yapmalıyım ve 5 günde 10 kilo vermek için yazan diyet listesini uygulasam iyi bir sonuç alabilir miyim? ne olur bana yardım edin depresyona girmek üzereyim =(

5 günde 10 kilo diyetiyle kilo verebilirsin,evet. ama istediğin şekilde bacakların falan incelmez ve de bırakınca da fazlasıyla alırsın verdiklerini. hep hızlı sonuçlar istiyoruz ama en sağlıklı şekilde verilen ve geri dönüş bileti olmayan kilolar spor+diyet le verilen kilolar. hiiiç depresyona falan girme canım :KK16:

kızlarrr nerelerdesiniz toplaşın kaldığımız yerden devam edelim bu iş böyle olmuyo...
kilolar aldı başını gidiyo yoksaaa

X