10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

iyi diyelim iyi olsun canım:KK1:birazdan spor yapıcam kalkasım yok:KK14:sen nasılsın,kahvaltıdan önce tartıldınmı...
Kızlar bu arada jillian bittikten sonra öncesi sonrası resimler ekledim isteyen ekleyip bakabilir:KK55:

gayet iyi tatlım gözle götülür sıkılaşma var

ben öyle görünmeyeli uzun zaman oldu :KK43:

gayet iyi tatlım gözle götülür sıkılaşma var

ben öyle görünmeyeli uzun zaman oldu :KK43:

Benimde uzun zaman olmuştu gerçekten...hatta bi ayın bitmesini iple çektim,şimdide 1 buçuk ayın geçmesini bekliyorum.Hala tam toparlanmış diilki zaten,göbek hala var:KK1:sporla bunu herkes başarabilir.1 ay çok kısa bi süre,üzülme sende yapabilirsin günde 25 dk sadece,sadece biraz sabretmek önemli

Son düzenleme:
akşam ne yemeği yapayım ya da ne yiyeyim kızlar eve geç gideceğim direksiyon kursum var saat 8 den sonra ne yapcam da yicem
aslında dün yeşil mercimek haşladım bugün ekşili salatasını yapayım diye ama o saatten sonra onu yemesem mi
karpuz peynirle mi geçiştirsem ne dersiniz....?

Benimde uzun zaman olmuştu gerçekten...hatta bi ayın bitmesini iple çektim,şimdide 1 buçuk ayın geçmesini bekliyorum.Hala tam toparlanmış diilki zaten,göbek hala var:KK1:sporla bunu herkes başarabilir.1 ay çok kısa bi süre,üzülme sende yapabilirsin günde 25 dk sadece,sadece biraz sabretmek önemli

belki yorumlarımı okuduysan hatırlarsın eşimle aramla zayıflama konusunda bi zıtlaşma var o veriyor ben aynı kalıyorum o işte hareket ederek kalori yakıyor ben bütün gün işte oturuyorum akşam yürüyüşe götürmüyor
yani kısacası onun olmadığı zamanlarda yapabilirim 25 dak.neler yapılıyor sabah erken kalkıp yaparım bide internetten ne olarak bakcaktım ben onu

akşam ne yemeği yapayım ya da ne yiyeyim kızlar eve geç gideceğim direksiyon kursum var saat 8 den sonra ne yapcam da yicem
aslında dün yeşil mercimek haşladım bugün ekşili salatasını yapayım diye ama o saatten sonra onu yemesem mi
karpuz peynirle mi geçiştirsem ne dersiniz....?
tatlım karpuz peynir en çok kilo aldırandır :)
en güzeli çorba :KK70:

belki yorumlarımı okuduysan hatırlarsın eşimle aramla zayıflama konusunda bi zıtlaşma var o veriyor ben aynı kalıyorum o işte hareket ederek kalori yakıyor ben bütün gün işte oturuyorum akşam yürüyüşe götürmüyor
yani kısacası onun olmadığı zamanlarda yapabilirim 25 dak.neler yapılıyor sabah erken kalkıp yaparım bide internetten ne olarak bakcaktım ben onu
evet biliyorum canım:KK1:hatta bende yapalımda zayıflamak nasıl olur gösterelim demiştim sana,görmedin demekki o mesajımı:KK1:zaten bu 25 dk bütün güne bedel:KK8:eğer denersen görüceksin...Şimdi şöle söliyim ilk başta;bu kas ağırlıklı bi spor ilk günlerde,kilosunun fazla çıktığından şikayet eden arkadaşlar olmuştu.Tabi kas ağırlığından dolayı,resmini bulabilirsem buraya ekliyim,1 kilo yağ ve 1 kilo kas dokusu arasında çok büyük fark var.Bu spor fazla bi kilo verdirmemesine rağmen sonucunda vermiş gibi görünüyosun,inceliyosun.Çünkü yağlar yakılıyo ve kas ağırlığı artıyo.Eğer resmi ekleyebilirsem daha açıklayıcı olur.Ama sen diyet yapıyosun,tartıda fazla çıkma sorunu olmaz sanırım,zaten ben hep ölçü aldım hiç tartılmadım.İlk 4 5 gün baya hamlık ağrısı çektim ben,ne oturabiliyodum ne eğilebiliyodum.Geçti tabi 5.gün bişey kalmadı.Level 2 ye geçtiğimde bacağım sakatlandı,ondada bir hafta falan feci bi ağrı çektim,artık yırtıldı falan diyodum kendi kendime.Eczaneye sorduk krem verdi 4 gün sonra falan oda düzeldi.Çok üzülmüştüm hiç bırakmak istemiyodum,tabi bu arada 3 gün ara verdim,bi kaç kere yapmaya kalktım zorladım ama olmadı.Bu 3 gün içinde karın egzersizi yaptım.Açıklarıda günde 2 kez yaparak kapadım:KK1:32 gün sürmüş oldu sakatlanmalarla beraber:KK1:Ben online izledim hep indirme linkleri bulabilirsem atıyım sana.Jilian michaels 30 day shred,toplam 3 level,her level 10 gün sürüyo.İstersen bugün bi izle,you tubeda;yapanların öncesi sonrası videolarına bi bak eminim etkileyici olur,ben bitirdikten sonra hep yapanların öncesi sonrası videolarını izlerdim.Baya motive ediyo insani.AA bide şunu söliyim başlamadan önce bir hafta tempolu yürüyüşle vücudu alıştırmak gerek aslında,ama sende çıkamıyorum diyosun:44:
canım ya sen 74 müydün önce
evet canım:KK14:

Son düzenleme:
bugün
sabah:1 dilim kepekli ekmekten kaşarlı tost,yarım domates,2 şekerli çay
öğle:2 kaşık domatesli biberli kıyma (antep tava deniyo buna aslında:KK1::KK1:)2 kaşık çoban salata
akşam:4,5 kaşık kapuska,salata,yoğurt,zero cola:KK17:
ara:3 tane kiraz

mutlu akşamlar kızlar:KK16:
ne güzel sohpet etmişsiniz....:21:dün ve de bugün çok yoğun geçti bende...
dün sürekli dışardaydım diyebilirim....baya yürüyüş yaptım bu sayede:KK8::KK9::KK55:ayrıca dün gece çilek marmelatı yaptım gece saat bir de işim bitti....:KK37:bu sabahta çok erken kalktım yine yoğun bir gündü....şimdi oturdum diyebilirim....
tek tek alıntı yapamadım:KK17:ama geçmişe göz attım:KK42:
asucum tamam canım teşekkürler ....:KK16:ayrıca o nasıl bir liste öyle içim gitti valaa:KK56::KK52:pastalar.... börekler....salatalar ....offf offf:KK53:
karamel sosucum 82 kg:nazar::emir_bebek::KK9:
canım ve canıcım biberiye yağını yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş kullanmıştı :26:sadece çok yaktığı aklımda kalmış:KK53:umarım güzel etkisini görürsün ....yinede sıkılaşmanın en güzel yolu spor bence:13:

bugünkü menüm;

kahvaltı bu sabah baya tavan yaptı ama ,baya da yorucu vede hareketli bir gün olunca yakmışımdır inşallah....
2 dilim beyaz ekmek:KK17:
1/2 domates ,2 dilim salatalık
2 fincan şekersiz çay
3 dilim sucuk+patates kızartması
yarım dilimini tereyağ vede reçelle yedim:KK17::18::KK56:
4 zeytin

ara:2 şekersiz çay
öğlen:-----
ara:-----
akşam:1 kase tarhana çorbası
1 servis kaşığı zeytin yağlı semizotu
3 kaşık sarımsaklı yoğurt
salata
ara:
1 fincan şekersiz çay
1 küçük kase çerez:KK17:

su:2 lt
spor:gün boyu yürüyüş:KK8::KK55::KK12:

dün sürekli dışardaydım diyebilirim....baya yürüyüş yaptım bu sayede:KK8::KK9::KK55:ayrıca dün gece çilek marmelatı yaptım gece saat bir de işim bitti....:KK37:bu sabahta çok erken kalktım yine yoğun bir gündü....şimdi oturdum diyebilirim....
asucum tamam canım teşekkürler ....:KK16:ayrıca o nasıl bir liste öyle içim gitti valaa:KK56::KK52:pastalar.... börekler....salatalar ....offf offf:KK53:
canım ve canıcım biberiye yağını yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş kullanmıştı :26:sadece çok yaktığı aklımda kalmış:KK53:umarım güzel etkisini görürsün ....yinede sıkılaşmanın en güzel yolu spor bence:13:

iyi akşamlar cnm:KK16:evet yakıyomuş biraz:KK9:bakalım deneyip görücez:KK12:tabiki sporsuz yağ yakmak zor:KK4:zor geliyo bu havalarda aslında:KK17:en güzeli yürüyüş:KK55:

iyi akşamlar cnm:KK16:evet yakıyomuş biraz:KK9:bakalım deneyip görücez:KK12:tabiki sporsuz yağ yakmak zor:KK4:zor geliyo bu havalarda aslında:KK17:en güzeli yürüyüş:KK55:

iyi akşamlar canım:KK16:evet yürüyüş gibisi yok bir de belediyenin spor aletleride çok işe yarıyor 15 dakkası bile yetiyor baya terletiyor onlarda....biraz sa idare ederde :KK9:ben baya çok yakıyormuş diye hatırlıyorum:26::KK53:....takımda hilalcik:KK16:kullanmıştı sanki:44:

iyi akşamlar canım:KK16:evet yürüyüş gibisi yok bir de belediyenin spor aletleride çok işe yarıyor 15 dakkası bile yetiyor baya terletiyor onlarda....biraz sa idare ederde :KK9:ben baya çok yakıyormuş diye hatırlıyorum:26::KK53:....takımda hilalcik:KK16:kullanmıştı sanki:44:

o aletlerde güzel,çok yakınımda var ama gidicek vakit yok:KK9:ayy korktum valla,bi arkadaş şey demiş kıpkırmızı oldu falan:18:incelmek uğruna katlanıcaz:KK47::KK53:

o aletlerde güzel,çok yakınımda var ama gidicek vakit yok:KK9:ayy korktum valla,bi arkadaş şey demiş kıpkırmızı oldu falan:18:incelmek uğruna katlanıcaz:KK47::KK53:

bence sürme canım ya.... spor yaparken streç film sar inan daha etkili sonuç alırsın....bir de alerjik bir şeyle uğraşma sonra:KK34:

bence sürme canım ya.... spor yaparken streç film sar inan daha etkili sonuç alırsın....bir de alerjik bir şeyle uğraşma sonra:KK34:

:26::26::26::26:ölemi diyosun,benimde pek isteğim yokki,sırf incelticek diye işte kullananların yorumlarını okudum merak ettim:44:alamadım zaten fırsat bulupta,boşveriyim o zaman:44:

canımmmm:KK3: 81 kg :nazar::nazar: 82 değil 1 kilo 1 kilodur :KK52::KK52: heheh

günaydın kızlarrr.. ben bu gun de zor girerim nete herhalde. ama bildirimimi unutmayayım. sabah 1 dilim peynir ve 1 lokma ekmek attım ağzıma peynırı de tıktım bi an önce evden cıkayım da işe gec kalmayayım diye.. üstelik yürüyerek de gelemedim bu gun dün akşam kuaförden cıktım tam merdivenlerden iniyordum ki ayağım kaydı ve merdivenlerden düştüm... bacağım zaten ağrıyordu. şimdi daha cok ağrıyor. sanırım liflerim zedelendi yada kaslarım iyice kasıldı bilemiyorum bu gun dr a göstericem.. onun icin arabayla geldim işe.. dün 3 lt su ictim bu gun daha fazla icme hedefim.. madem yol yürüyemedim kendimi bi taraftan sıkmam lazım.. o kadar kilo gitmişken:nazar:

14 yaşındayım ( çok küçük değilim :) ) 1,57 boyum var 60 kiloyum ewet çok ama göstermiyorum hedefim 50

günaydın kızlarrr.. ben bu gun de zor girerim nete herhalde. ama bildirimimi unutmayayım. sabah 1 dilim peynir ve 1 lokma ekmek attım ağzıma peynırı de tıktım bi an önce evden cıkayım da işe gec kalmayayım diye.. üstelik yürüyerek de gelemedim bu gun dün akşam kuaförden cıktım tam merdivenlerden iniyordum ki ayağım kaydı ve merdivenlerden düştüm... bacağım zaten ağrıyordu. şimdi daha cok ağrıyor. sanırım liflerim zedelendi yada kaslarım iyice kasıldı bilemiyorum bu gun dr a göstericem.. onun icin arabayla geldim işe.. dün 3 lt su ictim bu gun daha fazla icme hedefim.. madem yol yürüyemedim kendimi bi taraftan sıkmam lazım.. o kadar kilo gitmişken:nazar:

geçmiş olsun

sana bişey sorabilirmiyim ?

X