- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
eşime sinir olmaya başladım kendi veriyor kiloları tabiii .akşamları yürüyüşe gidelim diyorum götürmüyor yalnız da izin vermiyor.
napcam kızlar ben hiç hareket yapamıyorum. bir ayı biraz geçti işte o 8 kilo verdi ben 1
ya demin tartıldım 62 kg çıktıhemde aynı tartı:44:nası oluyo anlamadım,dünden beri 4 lt su içtim ondan mıdır acaba:44:yediklerimde aynı nası giderki 1 günde 2 kilo,yoksa birdenmi veriyorum,belimide ölçtüm yarım cm daha incelmiş:44:
hatam varsa affola kızlar
bu hafta bildirim yapanlar listede
bide bildirimler çok karışıkolmuş
her hafta düzenli bildirim yapsak daha güzel olur
eşime sinir olmaya başladım kendi veriyor kiloları tabiii .akşamları yürüyüşe gidelim diyorum götürmüyor yalnız da izin vermiyor.
napcam kızlar ben hiç hareket yapamıyorum. bir ayı biraz geçti işte o 8 kilo verdi ben 1
ya demin tartıldım 62 kg çıktıhemde aynı tartı:44:nası oluyo anlamadım,dünden beri 4 lt su içtim ondan mıdır acaba:44:yediklerimde aynı nası giderki 1 günde 2 kilo,yoksa birdenmi veriyorum,belimide ölçtüm yarım cm daha incelmiş:44:
ellerine emeğine sağlık daha eksili bi tablo olur inşllh önümüzdeki haftahatam varsa affola kızlar
bu hafta bildirim yapanlar listede
bide bildirimler çok karışıkolmuş
her hafta düzenli bildirim yapsak daha güzel olur
bende bu sabah 54.5 kg yi gördümsalı günlerimi tartılsak ne yapsak bugün herkes kilo vermiş
inat diilmi evde spor yapben spor yaparken bazen dayanamıcak hale geliyorum,ama yapanların görüntüsü aklıma geldikçe hırslanıyorum
sağol tatlım çok hırslandım.evde buzdolamıbın üstünde burda yaptığımız gibi ikimize ait liste var hemen oraya kiloları yazmış artist benimki aynı tabi onunki 1 kilo azaldı ya artık ufff çok pis gaza geldim
böyle devam et canımm.. Bu azimle sende verirsin sıkma canınıı
gör bak karamel sosu haftaya beni.eşime hiç belli etmeden diyet yapacağım daha doğrusu benim sıkıntım diyette deil sporda onun olmadığı zamanda yapacağım egzersizleri . görcek o cankeki
öğle yemeği:
* 1 kepçe bezelye yemeği
* 3 kaşık pilav
* 1 kase cacık (ama bitiremedim)
* 1 bardak su
uyanınca wcden sonra tartıl cnm en doğru sonuç odur...arkadaşla konuştuk şimdi oda öyle dedi. kilonu öğrenmek istiyorsan sabah kalktığında tuvalete git ondan sonra tartıl ozaman net kilon cıkar dedi. bakalm ben bildirimi yarın yapayım barigecikmeli bildirim olsun
şok şok şokolur mu olur valla hangi il
cankek lütfen artık bi adım at inan gerisi gelireşime sinir olmaya başladım kendi veriyor kiloları tabiii .akşamları yürüyüşe gidelim diyorum götürmüyor yalnız da izin vermiyor.
ben de 75 kilodayım. önerilere açığım.
:119::119: aman gitsin bidaha gelmesinlerya demin tartıldım 62 kg çıktıhemde aynı tartı:44:nası oluyo anlamadım,dünden beri 4 lt su içtim ondan mıdır acaba:44:yediklerimde aynı nası giderki 1 günde 2 kilo,yoksa birdenmi veriyorum,belimide ölçtüm yarım cm daha incelmiş:44:
tamam cnm haftaya kim yaparsa güncellerken eklenir bilgilerinmerhabalar kızlar....kocaman sevgiler
canım emeğine sağlıktablo maviş maviş çok güzel olmuş
bu arada bende 1.57 cm boy ;37 yaşındayım
alkışş ıslıkkbende bu sabah 54.5 kg yi gördümsalı günlerimi tartılsak ne yapsak bugün herkes kilo vermiş
inşallah cnm hep ekside giden bi listemiz olurellerine emeğine sağlık daha eksili bi tablo olur inşllh önümüzdeki hafta
nerelerdesin kuzu hiç gelmiosun
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyor darısı başıma diyorum
[/QUOTE][Bende geldim birlikte verelim gitsin bu kilolar bir daha da gelmesinler:)
hoşgeldn
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyor darısı başıma diyorum
[/QUOTE]
uyanınca wcden sonra tartıl cnm en doğru sonuç odur...
şok şok şok
cankek lütfen artık bi adım at inan gerisi gelir
eşinin kilo vermesi seni dahada hırslandırmalı
öncelikle menülerini düzene koy
sporu evdede yapabilirsin cnm leslie,julian ,platess..v.s. seçenek çok
3ana 3 ara öğün beslen birazda spor günde 2.5,3lt su içtinmi tamamdır
:119::119: aman gitsin bidaha gelmesinler
tamam cnm haftaya kim yaparsa güncellerken eklenir bilgilerin
alkışş ıslıkk
inşallah cnm hep ekside giden bi listemiz olur
kaçamk yaptığını düşünüyorum
gerçekten bende şok oldumwuaaww..Ciddimisin sennnn
bencede cnm,evet dün sözde bir kilo vermiştim,geçen haftadan bu yana bugün toplam 3 kilo oldu:44:canım bu çok güzel bir haber
suyun etkisi vardır bence hemde çok ,su hem ödem atmada hemde yağ atmada en etkili içecekbu 2 kg geçen haftadan bu yana dimi....darısı başımıza....
salı günü çok uğurlu geldi gerçektenbende bu sabah 54.5 kg yi gördümsalı günlerimi tartılsak ne yapsak bugün herkes kilo vermiş
gör bak karamel sosu haftaya beni.eşime hiç belli etmeden diyet yapacağım daha doğrusu benim sıkıntım diyette deil sporda onun olmadığı zamanda yapacağım egzersizleri . görcek o cankeki
[/QUOTE]
uyanınca wcden sonra tartıl cnm en doğru sonuç odur...
şok şok şok
cankek lütfen artık bi adım at inan gerisi gelir
eşinin kilo vermesi seni dahada hırslandırmalı
öncelikle menülerini düzene koy
sporu evdede yapabilirsin cnm leslie,julian ,platess..v.s. seçenek çok
3ana 3 ara öğün beslen birazda spor günde 2.5,3lt su içtinmi tamamdır
:119::119: aman gitsin bidaha gelmesinler
tamam cnm haftaya kim yaparsa güncellerken eklenir bilgilerin
alkışş ıslıkk
inşallah cnm hep ekside giden bi listemiz olur
kaçamk yaptığını düşünüyorum