10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

inat diilmi evde spor yapben spor yaparken bazen dayanamıcak hale geliyorum,ama yapanların görüntüsü aklıma geldikçe hırslanıyorum

wuaaww.. Ciddimisin sennnn

hatam varsa affola kızlar
bu hafta bildirim yapanlar listede
bide bildirimler çok karışıkolmuş
her hafta düzenli bildirim yapsak daha güzel olur

merhabalar kızlar....kocaman sevgiler
canım emeğine sağlık tablo maviş maviş çok güzel olmuş
bu arada bende 1.57 cm boy ;37 yaşındayım

Son düzenleyen: Moderatör:

arkadaşım ip atlamaya çalış evde bende çıkamıyorum ders çalışmaktan sabah 100 akşam 100 başla çok iyi geliyo
NOT: sabah 300 akşam 300 atlamak yarım saat koşmayla aynı kaloriyi yakmaya eş değermiş ama ben daha 100 yapabiliyorum
birde ısınma hareketlerini yapmadan atlama sakın denemeni tavsiye ederim :) biraz komik oluyo ama bu yolda her şey mübah :)

canım bu çok güzel bir haber
suyun etkisi vardır bence hemde çok ,su hem ödem atmada hemde yağ atmada en etkili içecekbu 2 kg geçen haftadan bu yana dimi....darısı başımıza....

bende bu sabah 54.5 kg yi gördümsalı günlerimi tartılsak ne yapsak bugün herkes kilo vermiş

hatam varsa affola kızlar
bu hafta bildirim yapanlar listede
bide bildirimler çok karışıkolmuş
her hafta düzenli bildirim yapsak daha güzel olur
ellerine emeğine sağlık daha eksili bi tablo olur inşllh önümüzdeki hafta

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bu sabah 54.5 kg yi gördümsalı günlerimi tartılsak ne yapsak bugün herkes kilo vermiş

dün seninle muhabbet etmiştik demi bluedeniz :26: bu gun sabah kalktığımda evde kahvltımı yaptım ve tartıldım 82 cıktımm bende çok şaşırdım. bencede salıları tartılalım artıkkk

inat diilmi evde spor yapben spor yaparken bazen dayanamıcak hale geliyorum,ama yapanların görüntüsü aklıma geldikçe hırslanıyorum

sağol tatlım çok hırslandım.evde buzdolamıbın üstünde burda yaptığımız gibi ikimize ait liste var hemen oraya kiloları yazmış artist benimki aynı tabi onunki 1 kilo azaldı ya artık ufff çok pis gaza geldim

böyle devam et canımm.. Bu azimle sende verirsin sıkma canınıı

gör bak karamel sosu haftaya beni.eşime hiç belli etmeden diyet yapacağım daha doğrusu benim sıkıntım diyette deil sporda onun olmadığı zamanda yapacağım egzersizleri . görcek o cankeki

Bravo cankekk.. emin ol o da cok şaşırıcakkkk aslında bendemi öyle buzdolabına grafık yapıp assam
spora gelincee illa koşman koşturman gerekmiyorki.. yemek yaparken salata doğrarken ne bileyim tv izlerken bile eğzersiz yapabilrisn şahsen ben öyle yapıyorum.. bariz bi kilo kaybım yok ama sıklaştığım için herkes kilo verdim sanıyorrr

Son düzenleme:
[Bende geldim birlikte verelim gitsin bu kilolar bir daha da gelmesinler:)

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyor darısı başıma diyorum [/QUOTE]

öğle yemeği:
* 1 kepçe bezelye yemeği
* 3 kaşık pilav
* 1 kase cacık (ama bitiremedim)
* 1 bardak su

arkadaşla konuştuk şimdi oda öyle dedi. kilonu öğrenmek istiyorsan sabah kalktığında tuvalete git ondan sonra tartıl ozaman net kilon cıkar dedi. bakalm ben bildirimi yarın yapayım bari gecikmeli bildirim olsun
uyanınca wcden sonra tartıl cnm en doğru sonuç odur...

olur mu olur valla hangi il
şok şok şok
cankek lütfen artık bi adım at inan gerisi gelir
eşinin kilo vermesi seni dahada hırslandırmalı
öncelikle menülerini düzene koy
sporu evdede yapabilirsin cnm leslie,julian ,platess..v.s. seçenek çok

ben de 75 kilodayım. önerilere açığım.

3ana 3 ara öğün beslen birazda spor günde 2.5,3lt su içtinmi tamamdır
:119::119: aman gitsin bidaha gelmesinler
merhabalar kızlar....kocaman sevgiler
canım emeğine sağlık tablo maviş maviş çok güzel olmuş
bu arada bende 1.57 cm boy ;37 yaşındayım
tamam cnm haftaya kim yaparsa güncellerken eklenir bilgilerin
alkışş ıslıkk
ellerine emeğine sağlık daha eksili bi tablo olur inşllh önümüzdeki hafta
inşallah cnm hep ekside giden bi listemiz olur

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyor darısı başıma diyorum
nerelerdesin kuzu hiç gelmiosun
kaçamk yaptığını düşünüyorum
[Bende geldim birlikte verelim gitsin bu kilolar bir daha da gelmesinler:)
hoşgeldn

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyor darısı başıma diyorum
[/QUOTE]

[/QUOTE]

kaçamak asla yapmıyorum tabiki de

wuaaww.. Ciddimisin sennnn
gerçekten bende şok oldumben bunu suya bağlıyorum,yediklerimi azaltmadım çünkü aynı tempoda devam
canım bu çok güzel bir haber
suyun etkisi vardır bence hemde çok ,su hem ödem atmada hemde yağ atmada en etkili içecekbu 2 kg geçen haftadan bu yana dimi....darısı başımıza....
bencede cnm,evet dün sözde bir kilo vermiştim,geçen haftadan bu yana bugün toplam 3 kilo oldu:44:
salı günü çok uğurlu geldi gerçekten
gör bak karamel sosu haftaya beni.eşime hiç belli etmeden diyet yapacağım daha doğrusu benim sıkıntım diyette deil sporda onun olmadığı zamanda yapacağım egzersizleri . görcek o cankeki

ben bir ay jillianı bitirdim,yarın başka bi program başlıyorumeşim bana sen nası zayıfladın diyohaberi yokkispor yaptığımdan falangeçenlerde yakalandım niye böle yüzün kırmızı diyo terledim dedimsende yapzayıflamak nası olurmuş gösterelim..

[/QUOTE]

hepimizin inşgüzel kilo veriyoruz,valla bu grubun çok etkisi var ne yalan söliyim 2 gündür bırakmayı bile düşünüyodumyeteri kadar inceldim,bundan sonrası sporla hallolur diyodum kendi kendime,ama burası aklıma geldi,hayır hayır dedim vazgeçmiceksinburdan zayıflayıp ayrılıcam

ama benim bu tickerım böyle kalsınben 9 kilo daha veriyim farketmez,ne kadar verirsem kardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…