10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

Günaydınn.Dün yazamadım bir türlü sabah tartılmıştım 52.9 600 gram vermişim.
Dün erkek arkadaşımla kahvaltıya gittik paylaştık herşeyi. 12 falandı saat. 18 gibi de ızgara tavuk,fırında patates ve ıspanak yedim 1 dilim ekmekle. üzerine de iki kara bitter çikolata

slm kızlar
canım bence eczanede tartıl,üstündeki kıyafetlerinde ayakkabılarla birlikte 1,1 buçuk kilo olucağını hesapla,artık sen daha iyi bilirsin ağırlığınıtopuklu ayakkabı falan varsa ağır gelebilir,bide işyerinde tartıldığın zaman üstünde kıyafetler vardı,o yüzden fazla çıkmışsındır,eczanede tartılarak hangisi doğru hangisi yanlış belki bi karar verebilirsin,yada şöle yap evdeki tartının üstünde 5 lt lik bi şu şişesini tart,doğru çıkıcakmı,sonra onu eline kendinle birlikte tartbiliyorum çok komik oldu ama ben tartılar bozuk çıktığı gün bi saat bunları denemiştim

sabah kahvaltısı
bir dilim kepek ekmeğinden yapılmış,kaşarlı salamlı domatesli bi tost,2 şekerli çay

excelde yaptım buraya yapıştırınca rakamlar birbirine girio biraz daha uğraşıyım bakalım

Son düzenleme:
ben sizlerden çok büyüğüm ama ben de katılabilir miyim??
itici bir güce ihtiyacım var zayıflamak için

canımm dilara hep aynı tartıda tartıl dedi ona göre bilirsin kilo verip vermediğini dedi bende şimdiye kadr hep evdekinde tartılıyordum. Dün bildirim yapcz diye burda çıktm tartıya. 1 km yakın yol yürüdüm kaslarım kasıldığı için ağırmı geldim diye dşündüm sabah kahvaltıda bir kibrit kutusu peynır ve 1 dilim ekmek yedim. Tartıldım 82 cıktım.. Ama şu 5 lt lik suyla denicem bakalm bozukmu bzim tartı Inşallah gitmiştir ya... Arkadaşlar bile cok zayıfladın sen diyorlar

bencede zayıfladın,öle hissettim ben bilmiyorumişyerindeki tartı bozuk,evde tartılmaya devamyarın sabahta,kahvaltıdan önce,bi tartıl bakalım ne göstericek,5 lt'lik şişeyi dene mutlaka

gençlere tutunup yukarılara çıkabileceğimizi hissettiğimiz şu günlerde el verdiğiniz kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.
ben 45 yaşındayım 22 yaşında kızım var
hayatım boyunca hiç bir zaman çok zayıf olmadım ama 40 beden 42 beden üstüne de çıkmamıştım.
şu an 44 beden oldum çok mutsuzum.
2 aydır çok sıkı olmasada dikkat ediyorum. ama sadece 3 kilo verdim. eskiden çok çabuk verirdim artık veremiyorum.
önerileriniz varsa benim için çok sevinirim. 3 gün 500 kalorilik diyet yapsam diye düşünüyorum
birden bire hayatım değişti çok hareketli işim vardı ama 2 yıldır değişti çok hareketsiz bir iş yapıyorum şimdi tam 12 saat oturarak yapıyorum işimi
son bir haftadır ip atlamaya çalışıyorum sabahları ama dizlerim çok ağrıyor sanırım bu kilo ile yüklenmekten dizlere. umarım alışırım

tekrar teşekkür ederim

hatam varsa affola kızlar
bu hafta bildirim yapanlar listede
bide bildirimler çok karışıkolmuş
her hafta düzenli bildirim yapsak daha güzel olur

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeldiniz,itici bi gün derken:44:

itici güç derken şöyle demek istedim. bazı forumlarda gördüm herkes birbirinin menülerini eleştiriyor düzeltiyor önerilerde bulunuyor birbirini denetliyor sporunu yaptınmı diye soruyor dolayısıyla bu denetleme itici güç oluyor. yoksa ben kendim bşlamıştım şunu yedim bunu yaptım diye günlük tutmaya. ama bir işe yaramadı sıkıldım. başkalarının yedikleri yaptıkları en önemlisi verdikleri kilolar motive ediyor insanı... aradığım itici güç buydu

anladım abla :),bu grup çok güzel bana sıcak geliyo,ben çok seviyorum burayı.Herkes yediklerini,sporlarını paylaşıyo zaten,burda çok güzel motive olursun

ya ben dün kilo çizelgesi yapmaya çalıştım,bütün kodları kopyaladım ama olmadı:44:daha önceki tickerimda silinmiş:44:asutaha sen bilirsin canım hangi kodu kopyalııcam

Son düzenleme:
ya ben dün kilo çizelgesi yapmaya çalıştım,bütün kodları kopyaladım ama olmadı:44:daha önceki tickerimda silinmiş:44:asutaha sen bilirsin canım hangi kodu kopyalııcam

cnm sitede bütün bilgileri yazıp ,seçip kilo çizelgeni yapıyosun ya ben alttaki kodlara bakmıyorum direk çizelgenin üstüne gel sağa tıkla en altta çıkan özellikleri tıkla çıkan yazıda adres(url)yazan kısmı kopyala yapıştır
umarım yardımcı olmuşumdur:26:

yaptım canım saolama niye hedefte 19 yazıyoki anlamadımbi hata yaptım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…