10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

öğle yemeği:
* 1 kepçe bezelye yemeği
* 3 kaşık pilav
* 1 kase cacık (ama bitiremedim)
* 1 bardak su

bencede zayıfladın,öle hissettim ben bilmiyorumişyerindeki tartı bozuk,evde tartılmaya devamyarın sabahta,kahvaltıdan önce,bi tartıl bakalım ne göstericek,5 lt'lik şişeyi dene mutlaka

arkadaşla konuştuk şimdi oda öyle dedi. kilonu öğrenmek istiyorsan sabah kalktığında tuvalete git ondan sonra tartıl ozaman net kilon cıkar dedi. bakalm ben bildirimi yarın yapayım bari gecikmeli bildirim olsun

ben geldim güzeller
oooo maşallah neler paylaşılmış öyle işyeri biraz karışık odada tadilat var giremedim sabahtır
sabah kahvaltı yapamadım
ara çay kuru kayısı
öğle bezelye biraz pilav cacık ve bir dilim karpuz ekmek yok

cankek bak sen hissedersin sana anlatayımmm dün bildirim yapıcaz diye evde ölcülmedim (Genelde hep evde tartılıyordum) 1 km kdaar yol yürüdüm geldim iş yerinde ölçüldüm.. 85 cıktımm :26: ama normalde 84 kiloydum ve 83e düşmüştüm.. vay arkadaş dedim kendi kendime kilo aldım falan diye dert edindim. bu gun sabah uyandım kahvaltımı yaptım (kibrit kutusu peynır 1 dilim ekmek) tartiya bi cıktım 82 yi gördüm. ve dün bayadır görmediğim bi arkadş baya zayıfladığımı söyledi. zaten bende kendimi o kadar kötu hssetmiyorum artık. sanki az da olsa var giden birşeyler. ama kafam cok karıştı verdim mi vermedim mi bilmiorm. canımvecanı 5 tl suyu tartına koy ve ölç bakalm doğru mu ölçüyor dedi eve gdince denicem ama sence vermişmiyimdir cok dert ettim kendime ya

bence kilo verdin tatlım ben şöyle değerlendiriyorum .şimdi o kadar yürüdün ayakların şişti haliyle vücutta ağırlaştı ve tartıda fazla çıktın ayrıca bu da bi ihtimal işyerindeki tartı da bozuk olabilir ama içinin rahat etmesi için canımvecanı nın verdiği fikir güzel...
ayrıca şunu da unutma tartıdan önce senin ne hissettiğin daha önemli (motive edici)zayıfladığını düşündükçe her yediğine daha çok dikkat edeceksin .ben denedim ordan biliyorum daha önce yaptığım diyetimde bir süre tartıda hep aynı çıktım.ama herkes zayıfladığımı söylüyordu bi süre sonra bende fark etmeye başladım çok yürüyordum ( şimdi nerde evlenince ev-iş-ye-iç-yat)sıkılaşmışım sonra bi baktım ki vavvv tartıda gördüğüm sayı beni çok mutlu etti......

eşime sinir olmaya başladım kendi veriyor kiloları tabiii .akşamları yürüyüşe gidelim diyorum götürmüyor yalnız da izin vermiyor.
napcam kızlar ben hiç hareket yapamıyorum. bir ayı biraz geçti işte o 8 kilo verdi ben 1

benım koca da aynı.. al birini vur ötekisinee.. sende evde egzersiz yap tatlım ? ben öyle yapıyorumm

hiç yapasım gelmiyooo
ya ben daha diyet moduna giremedim galiba

kendi içinde kocanla yarış canım.. sen azmetmessen kocan zayıflar sen öylece yerinde sayarsın.. kendine dikkat etmen lazım.. kilo verki sen mutlu ol.. sen mutlu ol ki kocanıda mutlu et

ben de 75 kilodayım. önerilere açığım.

ya demin tartıldım 62 kg çıktıhemde aynı tartı:44:nası oluyo anlamadım,dünden beri 4 lt su içtim ondan mıdır acaba:44:yediklerimde aynı nası giderki 1 günde 2 kilo,yoksa birdenmi veriyorum,belimide ölçtüm yarım cm daha incelmiş:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…