- 23 Mayıs 2013
- 1.008
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldiniz,itici bi gün derken:44:
bende ilk öyle okudum ama itici bir güç diyor serates yanlış okudun canımmm
evet canım,durum anlaşıldıöğle yemeğinde çok güzelmiş afiyet olsun,bende yarım elma yicembugün geç kahvaltı yaptık
bencede zayıfladın,öle hissettim ben bilmiyorumişyerindeki tartı bozuk,evde tartılmaya devamyarın sabahta,kahvaltıdan önce,bi tartıl bakalım ne göstericek,5 lt'lik şişeyi dene mutlaka
öğle yemeği:
* 1 kepçe bezelye yemeği
* 3 kaşık pilav
* 1 kase cacık (ama bitiremedim)
* 1 bardak su
bende de aynı yemek vardı tatlım
hatam varsa affola kızlar
bu hafta bildirim yapanlar listede
bide bildirimler çok karışıkolmuş
her hafta düzenli bildirim yapsak daha güzel olur
yoksa aynı yerdemiyiz biz
olur mu olur valla hangi il
düşünsene aynı yerde çalışıyormuşuz falan ne gülerim ha antalyaa
cankek bak sen hissedersin sana anlatayımmm dün bildirim yapıcaz diye evde ölcülmedim (Genelde hep evde tartılıyordum) 1 km kdaar yol yürüdüm geldim iş yerinde ölçüldüm.. 85 cıktımm :26: ama normalde 84 kiloydum ve 83e düşmüştüm.. vay arkadaş dedim kendi kendime kilo aldım falan diye dert edindim. bu gun sabah uyandım kahvaltımı yaptım (kibrit kutusu peynır 1 dilim ekmek) tartiya bi cıktım 82 yi gördüm. ve dün bayadır görmediğim bi arkadş baya zayıfladığımı söyledi. zaten bende kendimi o kadar kötu hssetmiyorum artık. sanki az da olsa var giden birşeyler. ama kafam cok karıştı verdim mi vermedim mi bilmiorm. canımvecanı 5 tl suyu tartına koy ve ölç bakalm doğru mu ölçüyor dedi eve gdince denicem ama sence vermişmiyimdir cok dert ettim kendime ya
eşime sinir olmaya başladım kendi veriyor kiloları tabiii .akşamları yürüyüşe gidelim diyorum götürmüyor yalnız da izin vermiyor.
napcam kızlar ben hiç hareket yapamıyorum. bir ayı biraz geçti işte o 8 kilo verdi ben 1
benım koca da aynı.. al birini vur ötekisinee.. sende evde egzersiz yap tatlım ? ben öyle yapıyorumm
hiç yapasım gelmiyooo
ya ben daha diyet moduna giremedim galiba
ben de 75 kilodayım. önerilere açığım.Merhaba Hanımlar,
28 yaşında 170 boyunda ve 75 kiloyum.
En son tartıda 79 kiloyu gördüğümde kendime dur dedim ve şu an yaklaşık 2 aydır yediğime içtiğime dikkat etmeye başladım. Ufak ufak kilo da veriyorum 75 kiloya kadar indim, aslında kendimi bildiğimden beri hiç bir zaman çok kilolu olmamıştım, masa başı çalışmaya başlayana kadar. Üniversite yıllarıma kadar devamlı çok zayıf olduğum bile vurgulanırdı hatta. Ama şu an yaklaşık 6 yıldır masabaşı bir iş hayatım var ve bu durumdayım.
İlk hedefim 10 kilo vermek sonra devamı da olur umarım o günleri görürüm :)) Kendime bir tarih hedefi koymuyorum ne kadar çabuk vermeye çalışırsam o kadar zorlanıyorum çünkü, dengeli beslenerek sağlıklı bir şekilde kilo vermek asıl hedefim.
Bu yolda benimle birlikte yürümek isteyenleri bekliyorum...
Vee ilk tablomuz aşağıda kızlar, eksik olanlar var ama onları da yazdıklarında ekliycem
Kullanıcı adı Yaş Boy Başlangıç Kilosu 03/06 Kilo Hedef Kilo cankek 27 1.65 76 75 62 asutaha 24 1.68 75,7 74,8 65 Ay_Isiqi 22 1.65 85 81,8 60 gece_kahvesi 25 1.70 71,8 71 62 cAnImVEcAnI 24 1.70 68 65 55 daisyc 28 1.70 75,2 75 65 Gemini23 25 1.62 57 54 50 elifcik_45 23 1.64 68 67,8 58 MissDilara 19 1.57 59 58,3 52 DefneDeniz 28 1.68 72,4 62 karamel_sosu 23 1.74 84 83[/td
[td]70elosh86 1.63 64 64(yeni katıldı) 54