- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
2dir mesajlarında çikolatayı görünce azıcık isyan ediyim dediminşallah cnm yaa
sen nası besleniyosunki canım,sayfa araları çok olunca vakit bulup hepsini dikkatli okuyamıyorum menülerin nası,spor yapıyomusun:26:
spor salonuna gidiyorumdün kalori takibine başladım,1200 falan alıyorum günde, bakalım hayırlısı :)
kas yapmış olmayasın:26:görünüşte incelmiş ama kas ağırlığın artmış olabilir bu yüzden fazla çıkıyo olabilirsin,günde 1200 kalori çok iyi,bence kilo almamışsındır kas ağırlığından dolayı
ay umarım öyledir
GÜNLÜK Kalori İhtiyacınız: 2,302.16 kcal/gün MÜŞ. ŞİMDİ BESİNLERİN KALORİ MİKTARINI ARAŞTIRIYORUM BAKALMMMTEŞEKKR EDERMM CANIM
valla kaçamak yapınca hep sporla halletmeye çalışıyorum:44:ama ne kadarı gidiyodur kimbilirbak söledinde aklıma geldi canım,dünden beri aklımdaydı sence 27 dk sporla tahminen ne kadar kalori yakılır,içeriğide önemli hesaplayabilmek için gerçi,şöle söliyim kısaca cardio,abs karışık kan ter içinde kalınan bi 27 dk 200 kalori gidiyomudur sence:26:
2300 cal:26:bana fazla geldi sanki canım....
yaş,boy,şu anki kilo,vede yaşam tarzına göre hesaplıyor ama....kilo vermek için 2300 çok fazla geldi bana....:44:
gider canım bence senin dün akşamki çiko buhar olmuştur....45 dak leslie yürüyüş 300 cal ydi ....bundada güzel ter atıyordum ben ama 15 dakkası ısnma vede rahatlama hareketleri....30 dakkası tempolu yine nerdeyse aynı hesaba çıkıyor....:44:
bu arada bu gün komşu çağırdı....ara öğün kaynadı ,karnım acıktı....ikramlıklardan 1-2 lokma aldım o da az geldi tabi bu saate....
nescafem arada kaynadı eh nerdeyse yarım litre tok tutuyor tabi
bu günkü menümüde yazayım kızlar;
sabah :1 ceviz+2 saat yürüyüş
su: şimdilik 1.5 lt içtim devamı gelir
kahvaltı:
1 dilim t. b. ekmeği
avuç içi kadar köy ekmeği
25 gr e. kaşar
3 dilim(25 gr ) sucuk
1 çay kaşığı nutella
2 zeytin
1 domates
2 şekersiz çay
ara:
-----
öğlen:
1 tam.b. ekmeğiyle tost
2 şekersiz çay
ara:
1 çorba kaşığı ince bulgurla yapılmış bir salata
(analı kızlı gibi bir şeydi)
2 sarma
1 kibrit kutusu kadar kek
2 şekersiz çay
akşam:
tavuk sote+salata
ara:
kiraz
bugün de yeme faslı böylece biter....
lesliede çok iyiymiş o zaman300 kalori 1 öğün yemeğim yaaa ara öğünlerin böyle kaynaması güzel oluyo,benim işime geliyo valla yarım litre nescafemi afiyet olsun bende bugün bilerek almadımki içmiyim diye
afiyet olsun canımgüzelmiş menü valla karnım acıktı yemek yemeye gidiyorum
2300 cal:26:bana fazla geldi sanki canım....
yaş,boy,şu anki kilo,vede yaşam tarzına göre hesaplıyor ama....kilo vermek için 2300 çok fazla geldi bana....:44:
gider canım bence senin dün akşamki çiko buhar olmuştur....45 dak leslie yürüyüş 300 cal ydi ....bundada güzel ter atıyordum ben ama 15 dakkası ısnma vede rahatlama hareketleri....30 dakkası tempolu yine nerdeyse aynı hesaba çıkıyor....:44:
bu arada bu gün komşu çağırdı....ara öğün kaynadı ,karnım acıktı....ikramlıklardan 1-2 lokma aldım o da az geldi tabi bu saate....
nescafem arada kaynadı eh nerdeyse yarım litre tok tutuyor tabi
günaydın kızlarr... kafam o kadar karıştı ki.. sevinsem mi üzülsem mi anlamadım.. dün iş yerine geldiğimde tartıldım 85 çıktım.. bugün sabah uyandığımda kahvaltımı yaptım hazırlandım çıkmadan önce tartıya bi cıktım.. 82 yi gösteriyordu.. 85 nereee 82 neree ? :26: ya burdaki tartı bozuk yada bzim evdeki.. :44::44: kilo verdim mi yoksa aldım mı kafam iyice karıştı gidip başka bi tartı daha bulucammmmminşallah biizim evdeki doğrudurrrr
canım bence kilo takibini bi tartıya göre yapmalısın,mesela her hafta ya evdekinden tartıl ya da işdekinden
Kızlar günaydınlar.
Çok acil yazıp çıkmak zorundayım işyerimdeki bazı durumlardan dolayı.
Listeyi de yapamadım kusuruma bakmayın olur mu çok karışık ve yoğun durumdayım. Bikaç gün de bu şekilde olabilirim.
Biriniz listeyi yapabilir mi, yoksa ben bugün halletmeye çalışıcam bi şekilde