10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

eşime sinir olmaya başladım kendi veriyor kiloları tabiii .akşamları yürüyüşe gidelim diyorum götürmüyor yalnız da izin vermiyor.
napcam kızlar ben hiç hareket yapamıyorum. bir ayı biraz geçti işte o 8 kilo verdi ben 1 :KK43:

inat diilmi evde spor yap:KK8:ben spor yaparken bazen dayanamıcak hale geliyorum,ama yapanların görüntüsü aklıma geldikçe hırslanıyorum:KK9:

ya demin tartıldım 62 kg çıktı:KK53:hemde aynı tartı:44:nası oluyo anlamadım,dünden beri 4 lt su içtim ondan mıdır acaba:44:yediklerimde aynı nası giderki 1 günde 2 kilo,yoksa birdenmi veriyorum,belimide ölçtüm yarım cm daha incelmiş:44:

wuaaww.. :KK53: Ciddimisin sennnn :KK53:

hatam varsa affola kızlar
bu hafta bildirim yapanlar listede
bide bildirimler çok karışıkolmuş
her hafta düzenli bildirim yapsak daha güzel olur:KK34:

merhabalar kızlar....kocaman sevgiler:KK16:
canım emeğine sağlık :KK9:tablo maviş maviş çok güzel olmuş:21:
bu arada bende 1.57 cm boy ;37 yaşındayım:KK76::KK12:

Son düzenleyen: Moderatör:
eşime sinir olmaya başladım kendi veriyor kiloları tabiii .akşamları yürüyüşe gidelim diyorum götürmüyor yalnız da izin vermiyor.
napcam kızlar ben hiç hareket yapamıyorum. bir ayı biraz geçti işte o 8 kilo verdi ben 1 :KK43:

arkadaşım ip atlamaya çalış evde bende çıkamıyorum ders çalışmaktan sabah 100 akşam 100 başla çok iyi geliyo
NOT: sabah 300 akşam 300 atlamak yarım saat koşmayla aynı kaloriyi yakmaya eş değermiş ama ben daha 100 yapabiliyorum
birde ısınma hareketlerini yapmadan atlama sakın denemeni tavsiye ederim :) biraz komik oluyo ama bu yolda her şey mübah :)

ya demin tartıldım 62 kg çıktı:KK53:hemde aynı tartı:44:nası oluyo anlamadım,dünden beri 4 lt su içtim ondan mıdır acaba:44:yediklerimde aynı nası giderki 1 günde 2 kilo,yoksa birdenmi veriyorum,belimide ölçtüm yarım cm daha incelmiş:44:

canım bu çok güzel bir haber:KK9::KK9::KK9:
suyun etkisi vardır bence hemde çok ,su hem ödem atmada hemde yağ atmada en etkili içecek:nazar:bu 2 kg geçen haftadan bu yana dimi....darısı başımıza....

bende bu sabah 54.5 kg yi gördüm:nazar::KK9::KK9::KK9:salı günlerimi tartılsak ne yapsak bugün herkes kilo vermiş:KK8::nazar::KK9::KK55::KK12:

hatam varsa affola kızlar
bu hafta bildirim yapanlar listede
bide bildirimler çok karışıkolmuş
her hafta düzenli bildirim yapsak daha güzel olur:KK34:
ellerine emeğine sağlık daha eksili bi tablo olur inşllh önümüzdeki hafta

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bu sabah 54.5 kg yi gördüm:nazar::KK9::KK9::KK9:salı günlerimi tartılsak ne yapsak bugün herkes kilo vermiş:KK8::nazar::KK9::KK55::KK12:

dün seninle muhabbet etmiştik demi bluedeniz :26: bu gun sabah kalktığımda evde kahvltımı yaptım ve tartıldım 82 cıktımm bende :nazar::nazar::nazar: çok şaşırdım. bencede salıları tartılalım artıkkk :KK51:

inat diilmi evde spor yap:KK8:ben spor yaparken bazen dayanamıcak hale geliyorum,ama yapanların görüntüsü aklıma geldikçe hırslanıyorum:KK9:

sağol tatlım çok hırslandım.evde buzdolamıbın üstünde burda yaptığımız gibi ikimize ait liste var hemen oraya kiloları yazmış artist benimki aynı tabi onunki 1 kilo azaldı ya artık ufff çok pis gaza geldim

sağol tatlım çok hırslandım.evde buzdolamıbın üstünde burda yaptığımız gibi ikimize ait liste var hemen oraya kiloları yazmış artist benimki aynı tabi onunki 1 kilo azaldı ya artık ufff çok pis gaza geldim

böyle devam et canımm.. Bu azimle sende verirsin sıkma canınıı:KK51:

gör bak karamel sosu haftaya beni.eşime hiç belli etmeden diyet yapacağım daha doğrusu benim sıkıntım diyette deil sporda onun olmadığı zamanda yapacağım egzersizleri . görcek o cankeki

Bravo cankekk.. emin ol o da cok şaşırıcakkkk aslında bendemi öyle buzdolabına grafık yapıp assam
:21::KK1::KK1::KK1:spora gelincee illa koşman koşturman gerekmiyorki.. yemek yaparken salata doğrarken ne bileyim tv izlerken bile eğzersiz yapabilrisn şahsen ben öyle yapıyorum.. bariz bi kilo kaybım yok ama sıklaştığım için herkes kilo verdim sanıyorrr :KK1:

Son düzenleme:
[Bende geldim birlikte verelim gitsin bu kilolar bir daha da gelmesinler:)

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyor darısı başıma diyorum :KK9:[/QUOTE]

öğle yemeği:
* 1 kepçe bezelye yemeği
* 3 kaşık pilav
* 1 kase cacık (ama bitiremedim)
* 1 bardak su

:KK8:
:nazar::nazar:
arkadaşla konuştuk şimdi oda öyle dedi. kilonu öğrenmek istiyorsan sabah kalktığında tuvalete git ondan sonra tartıl ozaman net kilon cıkar dedi. bakalm ben bildirimi yarın yapayım bari:KK1: gecikmeli bildirim olsun :KK1:
uyanınca wcden sonra tartıl cnm en doğru sonuç odur...

olur mu olur valla hangi il
şok şok şok:KK52::KK52::KK52:
cankek lütfen artık bi adım at inan gerisi gelir
eşinin kilo vermesi seni dahada hırslandırmalı :KK15:
öncelikle menülerini düzene koy :KK56:
sporu evdede yapabilirsin cnm leslie,julian ,platess..v.s. seçenek çok :KK34:

ben de 75 kilodayım. önerilere açığım.

3ana 3 ara öğün beslen birazda spor günde 2.5,3lt su içtinmi tamamdır:KK8:
:119::119: aman gitsin bidaha gelmesinler :nazar::nazar::nazar:
merhabalar kızlar....kocaman sevgiler:KK16:
canım emeğine sağlık :KK9:tablo maviş maviş çok güzel olmuş:21:
bu arada bende 1.57 cm boy ;37 yaşındayım:KK76::KK12:
tamam cnm haftaya kim yaparsa güncellerken eklenir bilgilerin:KK16:
alkışş ıslıkk:nazar::nazar::KK52:
ellerine emeğine sağlık daha eksili bi tablo olur inşllh önümüzdeki hafta
inşallah cnm hep ekside giden bi listemiz olur
:nazar::nazar::nazar:

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyor darısı başıma diyorum :KK9:
nerelerdesin kuzu hiç gelmiosun:KK5::KK5:
kaçamk yaptığını düşünüyorum:KK19:
[Bende geldim birlikte verelim gitsin bu kilolar bir daha da gelmesinler:)
hoşgeldn

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyor darısı başıma diyorum :KK9:
[/QUOTE]

[/QUOTE]

kaçamak:KK19: asla yapmıyorum tabiki de:21:

wuaaww.. :KK53: Ciddimisin sennnn :KK53:
gerçekten bende şok oldum:KK53:ben bunu suya bağlıyorum,yediklerimi azaltmadım çünkü aynı tempoda devam:KK1:
canım bu çok güzel bir haber:KK9::KK9::KK9:
suyun etkisi vardır bence hemde çok ,su hem ödem atmada hemde yağ atmada en etkili içecek:nazar:bu 2 kg geçen haftadan bu yana dimi....darısı başımıza....
bencede cnm,evet dün sözde bir kilo vermiştim,geçen haftadan bu yana bugün toplam 3 kilo oldu:44:
salı günü çok uğurlu geldi gerçekten:KK55:
gör bak karamel sosu haftaya beni.eşime hiç belli etmeden diyet yapacağım daha doğrusu benim sıkıntım diyette deil sporda onun olmadığı zamanda yapacağım egzersizleri . görcek o cankeki

ben bir ay jillianı bitirdim,yarın başka bi program başlıyorum:KK8:eşim bana sen nası zayıfladın diyo:KK9:haberi yokki:KK9:spor yaptığımdan falan:KK9:geçenlerde yakalandım niye böle yüzün kırmızı diyo terledim dedim:KK52:sende yap:KK53:zayıflamak nası olurmuş gösterelim..:KK4::KK4:

[/QUOTE]

hepimizin inş:nazar::nazar:güzel kilo veriyoruz,valla bu grubun çok etkisi var ne yalan söliyim 2 gündür bırakmayı bile düşünüyodum:KK9:yeteri kadar inceldim,bundan sonrası sporla hallolur diyodum kendi kendime,ama burası aklıma geldi,hayır hayır dedim vazgeçmiceksin:KK4:burdan zayıflayıp ayrılıcam:21:

X