- 23 Mayıs 2013
- 1.008
- 5
kızlar benim hiç keyfim yok çalışmak gelmiyor içimden adet olcam ya ondan herhalde bacaklarımda çok ağrıyor uffffff yaa
zaten kilo da verememişim
darısı benim başıma gece kahvesi[/Q
teşekkürler canım haftada bir kilo bile çok mutlu etti beni darısı herkesin başına...
dün dünde kalsın
haftaya büyük bi atak bekliyorum senden
tabiki cnm aramıza hoş geldin inşallah hep birlikte kurtuluruz fazlalıklarımızdan
100gram olsun bizim olsun
kızlarr bu hafta menü kuralı getirelimmi nedersiniz :126:
hergün ne yiyip içiosak yazalm
hem bu kaçamk yapmamızı engeller hemde birbirimizi daha iyi takip ederiz:130:
YENİ EVLİ OLDUĞUM İÇİN HERKES KİLO ALIRSIN FALAN DEDİLER BENDE TABİ HALİYLE ALMAYA BAŞLADIM BUNA DUR DEMENIN VAKTİ GELDİ AMA DURMUYOOOOObende yemiyorum artık.. sabahtan beri 1,5 litre su içtimmmmm
ayen canım....yoğun bir diyet süreci+hafta sonu ödülü ve de cumadan buyana 100 gr iyidirhiç yoktan benimdir....haftaya çok daha iyi sonuçlar alırız inşallah....sen 1.9 kg vermişsin
kesinlikle çok iyi olur canım....
evet canım bu dönemi bende geçirdim....aburcuburlar+dışarda yemek yemeler+davetler hiç anlamadan hopppp kilocuklar geliveriyor....almayanlarda vardır ama genelde hep kilocuklar alınıyor....ama sen yinede moralini bozma suyunu içebildiğin kadar fazla içmeye çalış öğünlerini atlama vede kalori takibi yapıyormusun bilmiyorum ama yapmıyorsan başla bak nasıl gidek o kilocuklar:13:
slm kızlarkilo veremeyen arkadaşlar üzülmeyin,bir hafta bişey diilki aylık sonuca bakmak lazım,bi arkadaşta demiş zaten birden gidiyo diye,gerçekten öyle...Dikkat ettiğiniz sürece o kilolar zaten gidicek...
Asutaha tebrik ederim canım 1,9 kg çok güzel
Bende bildirimi akşama yapıyım tartılmaya gidicem sporumu yapıp
Gecekahvesi haftada 1 kilo ayda 4 kilo demek buda çok güzel bi sonuç bence,idealide bu zaten tebrikler
Bluedeniz senide tebrik ederim canımseninki bir hafta olmamıştı galiba:26:
Sabah kahvaltısı
krem peynir
yarım dometes
biber
1 dilim salam
1 dilim kepekli ekmek
çay
Dün akşam kötü bişey yaptım bengece durduk yere 300 kalori aldım çikolata yedim :18:ama dayanamadım tatlı krizi tuttu
kalori takibini yapmıyorum ama nasıl yapıcamki ? mesela öğlen yediklerimin kalorisini nerden bilicemmm ?
öğlen menümü söyluyorum arkadaşlar:
- kadınbudu köfte (yağlı olduğu için bir lokma kopardım okadar)
-1 kepçe mercimek corba
- 2 yeşil biber
- 1 domates
1,5 bardak su
kızlar ölçüldüm ve 67.100 benden giden 900 gr :d
kızlar benim hiç keyfim yok çalışmak gelmiyor içimden adet olcam ya ondan herhalde bacaklarımda çok ağrıyor uffffff yaa
zaten kilo da verememişim
kızlarrr ben geldim 64 kilo olmuşum geriye kaldı 9 kilocuk
sporumu yaptım 2 lt suyumu içtim,1 saat yürüyüşte yaptıme artık bi çikolatayı hakettim
aynen canım bazen duraksamalar oluyor sonrasında tekrar gidiyor kilocuklar....
evet cumadan beri 100 gr vermişim bendeteşekkürler
tatlı krizine en iyi tarçın geliyor canım....sanada kolay gelsin sporla halledersin o çikoyu
ben de mi başlasam çikolataya, hiç kaçamak yapmadım kilo aldım yahu
1 aydır ilk defa yedimkalanınıda bugün yedim verirsin canım üzülme bakalım önümüzdeki hafta nolucak:26:
kalori takibini yapmıyorum ama nasıl yapıcamki ? mesela öğlen yediklerimin kalorisini nerden bilicemmm ?
öğlen menümü söyluyorum arkadaşlar:
- kadınbudu köfte (yağlı olduğu için bir lokma kopardım okadar)
-1 kepçe mercimek corba
- 2 yeşil biber
- 1 domates
1,5 bardak su