- 24 Mart 2011
- 233
- 3
günaydın kızlar..o kadar yediğime dikkat ediyorum ya kilom nasıl + olur.. eksilmesi lazımken + oluo yanlış birşey mi yapıyorum acaba ? bilemiyorum ki.. moralim çok bozuk yaa.. daha yeni iş yerine geldim bir hevesle cocuk polk tartıya cıktım ve sonuç 85 çıktım moralim tamamen bozuldu.. sinir oldum kendime.. hiç birşey yemicem hah!
geçen hafta:58,3
bu hafta:58,4
geçen hafta:58,3
bu hafta:58,4
Off moralim cok bozuldu yaaa. Gitmicekmi bu kilolarrrrr
tabiki cnm aramıza hoş geldin inşallah hep birlikte kurtuluruz fazlalıklarımızdanmerhabalar :)) topikler arası transfer kabul ediliyor mu???
ben emziren anneler topiğinden deniz... 2 erkek annesi 10 yıllık evli boyu:1,65 kilosu 70 civarı bir bayanım..tamda 10 kilo fazlam var,bizim topikte herkes çıtırlaştığı için malesef düzenli gelen ,paylaşım yapan pek az kaldı.bu da motivasyonumu düşürüyor..kabul ederseniz kalan 10 kilomu da sizlerle vermek isterim...
günaydın kızlar
az kalorili ,bol keyifli bir hafta olsun inşallah....
bende kilomu bildireyim....
başlangıç: 55 kg
bu gün:54.9 kg
kızlarr bu hafta menü kuralı getirelimmi nedersiniz :126:
hergün ne yiyip içiosak yazalm
hem bu kaçamk yapmamızı engeller hemde birbirimizi daha iyi takip ederiz:130:
öncelikle moralini hiç bozma canım....kilo verirken en başta motivasyon çok önemli....moralimizi yüksek tutarsak herşey daha güzel oluyor ilk başta buna inan bak zamanla nasıl gidecek kilocuklar....
daisycm çok mutlu oldum bugün geçen gün ki kaçamak çokda etkilememiş beni çok sevindim
bende tam 70 çıktım inşllh önümüzdeki günlerde yıllardır göremediğim 69 altına inicem haftada bir kilo çokda kötü değil dimi :S
daisycm çok mutlu oldum bugün geçen gün ki kaçamak çokda etkilememiş beni çok sevindim
bende tam 70 çıktım inşllh önümüzdeki günlerde yıllardır göremediğim 69 altına inicem haftada bir kilo çokda kötü değil dimi :S
günaydın kızlar ben kilo verememişim sabah sabah moralim bozuldu aynı 75 im