10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

kızlar benim hiç keyfim yok çalışmak gelmiyor içimden adet olcam ya ondan herhalde bacaklarımda çok ağrıyor uffffff yaa
zaten kilo da verememişim

cankek'immm sıkıntı yapma kendine.. çünkü hastalığın geçtiğinde birde bakacaksınn aa 2 kilo birden gitmiş.. neden böyle dedin dersen diyetisyen arkadaşımız bize öyle demişti. eğer adetliyken yada adet olmadan bkac gün önce tartılırsanız hep 2 kilo fazla çıkar onun için biz 2 kilo eksiğini düşünüp öyle hareket ediyoruz demişti :KK16:

slm kızlar:KK3::KK3:kilo veremeyen arkadaşlar üzülmeyin,bir hafta bişey diilki aylık sonuca bakmak lazım,bi arkadaşta demiş zaten birden gidiyo diye,gerçekten öyle...Dikkat ettiğiniz sürece o kilolar zaten gidicek...
Asutaha tebrik ederim canım 1,9 kg çok güzel:nazar::KK9:
Bende bildirimi akşama yapıyım tartılmaya gidicem sporumu yapıp:KK52:
Gecekahvesi haftada 1 kilo ayda 4 kilo demek buda çok güzel bi sonuç bence,idealide bu zaten tebrikler:KK9::nazar:
Bluedeniz senide tebrik ederim canım:nazar:seninki bir hafta olmamıştı galiba:26:
Sabah kahvaltısı
krem peynir
yarım dometes
biber
1 dilim salam
1 dilim kepekli ekmek
çay
Dün akşam kötü bişey yaptım ben:KK17:gece durduk yere 300 kalori aldım çikolata yedim:KK17::18:ama dayanamadım tatlı krizi tuttu:KK17:

tabiki cnm aramıza hoş geldin inşallah hep birlikte kurtuluruz fazlalıklarımızdan:KK34:

:KK9::KK9::KK9: 100gram olsun bizim olsun:KK16:

ayen canım....yoğun bir diyet süreci+hafta sonu ödülü ve de cumadan buyana 100 gr iyidir:KK9:hiç yoktan benimdir....haftaya çok daha iyi sonuçlar alırız inşallah....sen 1.9 kg vermişsin :nazar::KK9::KK9::KK9::KK12:

kızlarr bu hafta menü kuralı getirelimmi nedersiniz :126:
hergün ne yiyip içiosak yazalm
hem bu kaçamk yapmamızı engeller hemde birbirimizi daha iyi takip ederiz:130:

kesinlikle çok iyi olur canım....:KK12:

YENİ EVLİ OLDUĞUM İÇİN HERKES KİLO ALIRSIN FALAN DEDİLER BENDE TABİ HALİYLE ALMAYA BAŞLADIM BUNA DUR DEMENIN VAKTİ GELDİ AMA DURMUYOOOOO :KK4: :KK43: bende yemiyorum artık.. sabahtan beri 1,5 litre su içtimmmmm

evet canım bu dönemi bende geçirdim....aburcuburlar+dışarda yemek yemeler+davetler hiç anlamadan hopppp kilocuklar geliveriyor....almayanlarda vardır ama genelde hep kilocuklar alınıyor....ama sen yinede moralini bozma suyunu içebildiğin kadar fazla içmeye çalış öğünlerini atlama vede kalori takibi yapıyormusun bilmiyorum ama yapmıyorsan başla bak nasıl gidek o kilocuklar:KK47::KK47::KK47::nazar::KK8::KK9::KK55::KK12::13:

ayen canım....yoğun bir diyet süreci+hafta sonu ödülü ve de cumadan buyana 100 gr iyidir:KK9:hiç yoktan benimdir....haftaya çok daha iyi sonuçlar alırız inşallah....sen 1.9 kg vermişsin :nazar::KK9::KK9::KK9::KK12:

kesinlikle çok iyi olur canım....:KK12:

evet canım bu dönemi bende geçirdim....aburcuburlar+dışarda yemek yemeler+davetler hiç anlamadan hopppp kilocuklar geliveriyor....almayanlarda vardır ama genelde hep kilocuklar alınıyor....ama sen yinede moralini bozma suyunu içebildiğin kadar fazla içmeye çalış öğünlerini atlama vede kalori takibi yapıyormusun bilmiyorum ama yapmıyorsan başla bak nasıl gidek o kilocuklar:KK47::KK47::KK47::nazar::KK8::KK9::KK55::KK12::13:

kalori takibini yapmıyorum ama nasıl yapıcamki ? mesela öğlen yediklerimin kalorisini nerden bilicemmm ?

öğlen menümü söyluyorum arkadaşlar:
- kadınbudu köfte (yağlı olduğu için bir lokma kopardım okadar)
-1 kepçe mercimek corba
- 2 yeşil biber
- 1 domates
1,5 bardak su :KK8:

slm kızlar:KK3::KK3:kilo veremeyen arkadaşlar üzülmeyin,bir hafta bişey diilki aylık sonuca bakmak lazım,bi arkadaşta demiş zaten birden gidiyo diye,gerçekten öyle...Dikkat ettiğiniz sürece o kilolar zaten gidicek...
Asutaha tebrik ederim canım 1,9 kg çok güzel:nazar::KK9:
Bende bildirimi akşama yapıyım tartılmaya gidicem sporumu yapıp:KK52:
Gecekahvesi haftada 1 kilo ayda 4 kilo demek buda çok güzel bi sonuç bence,idealide bu zaten tebrikler:KK9::nazar:
Bluedeniz senide tebrik ederim canım:nazar:seninki bir hafta olmamıştı galiba:26:
Sabah kahvaltısı
krem peynir
yarım dometes
biber
1 dilim salam
1 dilim kepekli ekmek
çay
Dün akşam kötü bişey yaptım ben:KK17:gece durduk yere 300 kalori aldım çikolata yedim:KK17::18:ama dayanamadım tatlı krizi tuttu:KK17:

aynen canım bazen duraksamalar oluyor sonrasında tekrar gidiyor kilocuklar....
evet cumadan beri 100 gr vermişim bende:KK17::KK9::KK9::KK12:teşekkürler:KK19::nazar:
tatlı krizine en iyi tarçın geliyor canım....sanada kolay gelsin sporla halledersin o çikoyu:KK53:

kızlar bu arada cuma günü mezun oldum demiştimya:nazar:En Büyük KKEn Büyük TÜRKİYEokumak isterseniz başarı öykümü de paylaştım:KK17::18: :KK42::KK54::KK16:

kalori takibini yapmıyorum ama nasıl yapıcamki ? mesela öğlen yediklerimin kalorisini nerden bilicemmm ?

-1 kepçe mercimek corba
- 2 yeşil biber
- 1 domates

diyet arkadaşım kalori hesaplamadan yapıyorum ben ....oradan yapabilirsin....

GÜNLÜK Kalori İhtiyacınız: 2,302.16 kcal/gün MÜŞ. ŞİMDİ BESİNLERİN KALORİ MİKTARINI ARAŞTIRIYORUM BAKALMMM :KK16: TEŞEKKR EDERMM CANIM

kızlar benim hiç keyfim yok çalışmak gelmiyor içimden adet olcam ya ondan herhalde bacaklarımda çok ağrıyor uffffff yaa
zaten kilo da verememişim

canım bende 1 hafta gecikti adetim kilo verememişim inş ondandır :KK43: sogan kabugunu kaynatıp içince olunuyormus bi denicem

kızlarrr ben geldim 64 kilo olmuşum geriye kaldı 9 kilocuk:KK9::KK9:
sporumu yaptım 2 lt suyumu içtim,1 saat yürüyüşte yaptım:KK1:e artık bi çikolatayı hakettim:KK1:

aynen canım bazen duraksamalar oluyor sonrasında tekrar gidiyor kilocuklar....
evet cumadan beri 100 gr vermişim bende:KK17::KK9::KK9::KK12:teşekkürler:KK19::nazar:
tatlı krizine en iyi tarçın geliyor canım....sanada kolay gelsin sporla halledersin o çikoyu:KK53:

valla kaçamak yapınca hep sporla halletmeye çalışıyorum:44:ama ne kadarı gidiyodur kimbilir:KK1:bak söledinde aklıma geldi canım,dünden beri aklımdaydı sence 27 dk sporla tahminen ne kadar kalori yakılır,içeriğide önemli hesaplayabilmek için gerçi,şöle söliyim kısaca cardio,abs karışık kan ter içinde kalınan bi 27 dk:KK52:200 kalori gidiyomudur sence:26:

-1 kepçe mercimek corba
- 2 yeşil biber
- 1 domates

canım ben şöle yapıyorum mesela kahvaltılıkların üstünde,içeceklerde falan kalori yazıyo onu ordan hesaplayabilirsin,sebze meyve et ve tavuğuda netten kabataslak araştırıyorum,bu yemeklerin içinde fazla yağ olmayınca zaten çok farketmiyo,tabi evde yaptığın zaman ne kadar yağlı olabileceğini biliyosun.Mesela akşamları gün boyu ne yediysen kalorilerini araştırıp bilgi edinebilirsin

X