10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

günaydın kızlar.. :KK30: :KK30: o kadar yediğime dikkat ediyorum ya kilom nasıl + olur.. eksilmesi lazımken + oluo :KK30: yanlış birşey mi yapıyorum acaba ? bilemiyorum ki.. moralim çok bozuk yaa.. daha yeni iş yerine geldim bir hevesle cocuk polk tartıya cıktım ve sonuç 85 çıktım :KK30: moralim tamamen bozuldu.. sinir oldum kendime.. hiç birşey yemicem hah! :KK4:

:KK43::KK43::KK43:

sanki beni anlatmışsın :44:

geçen hafta:58,3
bu hafta:58,4

:KK43::KK43::KK43:

ama öyle oluyo bazen, kendimi anlatıyım:)
mesela ben her gün tartılıyorum ya, dün sabah tartıldım yine 75,5, abartmıyorum üstüne kahvaltı yaptım 2 kez tuvalete gittim hırısımdan bi daha tartıldım ve 75,1, yani bazen tuvalet saatimiz geçe kaydığında:) böyle şeyler olabiliyo, takmamak lazım..

kızlar bende 2 hafta önce diyetisyene gittim ilk hafta 2 kilo gitti 1 kilosu yag :) ama bu hafta tek gr veremedim üstelik dün dısardaydım köfte yemiştm yarım kiloda almısım halbuki herseyi aynı yaptım nasıl oldu yaaaaaaa:KK43:((((

merhabalar :)) topikler arası transfer kabul ediliyor mu???

ben emziren anneler topiğinden deniz... 2 erkek annesi 10 yıllık evli boyu:1,65 kilosu 70 civarı bir bayanım..tamda 10 kilo fazlam var,bizim topikte herkes çıtırlaştığı için malesef düzenli gelen ,paylaşım yapan pek az kaldı.bu da motivasyonumu düşürüyor..kabul ederseniz kalan 10 kilomu da sizlerle vermek isterim...

günaydın kızlar:KK16:
az kalorili ,bol keyifli bir hafta olsun inşallah....

bende kilomu bildireyim....

başlangıç: 55 kg

bu gün:54.9 kg :KK9:

Off moralim cok bozuldu yaaa. Gitmicekmi bu kilolarrrrr :KK43:

öncelikle moralini hiç bozma canım....kilo verirken en başta motivasyon çok önemli....moralimizi yüksek tutarsak herşey daha güzel oluyor ilk başta buna inan bak zamanla nasıl gidecek kilocuklar....

merhabalar :)) topikler arası transfer kabul ediliyor mu???

ben emziren anneler topiğinden deniz... 2 erkek annesi 10 yıllık evli boyu:1,65 kilosu 70 civarı bir bayanım..tamda 10 kilo fazlam var,bizim topikte herkes çıtırlaştığı için malesef düzenli gelen ,paylaşım yapan pek az kaldı.bu da motivasyonumu düşürüyor..kabul ederseniz kalan 10 kilomu da sizlerle vermek isterim...
tabiki cnm aramıza hoş geldin inşallah hep birlikte kurtuluruz fazlalıklarımızdan:KK34:
günaydın kızlar:KK16:
az kalorili ,bol keyifli bir hafta olsun inşallah....

bende kilomu bildireyim....

başlangıç: 55 kg

bu gün:54.9 kg :KK9:

:KK9::KK9::KK9: 100gram olsun bizim olsun:KK16:

kızlarr bu hafta menü kuralı getirelimmi nedersiniz :126:
hergün ne yiyip içiosak yazalm
hem bu kaçamk yapmamızı engeller hemde birbirimizi daha iyi takip ederiz:130:

kızlarr bu hafta menü kuralı getirelimmi nedersiniz :126:
hergün ne yiyip içiosak yazalm
hem bu kaçamk yapmamızı engeller hemde birbirimizi daha iyi takip ederiz:130:

olabilir aslında.. hem böylece ne yiyeceğimize karar veremezsek birbrmzden fikir almş Olurruzz :KK16:

öncelikle moralini hiç bozma canım....kilo verirken en başta motivasyon çok önemli....moralimizi yüksek tutarsak herşey daha güzel oluyor ilk başta buna inan bak zamanla nasıl gidecek kilocuklar....

YENİ EVLİ OLDUĞUM İÇİN HERKES KİLO ALIRSIN FALAN DEDİLER BENDE TABİ HALİYLE ALMAYA BAŞLADIM BUNA DUR DEMENIN VAKTİ GELDİ AMA DURMUYOOOOO :KK4: :KK43: bende yemiyorum artık.. sabahtan beri 1,5 litre su içtimmmmm

kızlar benim hiç keyfim yok çalışmak gelmiyor içimden adet olcam ya ondan herhalde bacaklarımda çok ağrıyor uffffff yaa
zaten kilo da verememişim

daisycm çok mutlu oldum bugün geçen gün ki kaçamak çokda etkilememiş beni çok sevindim
bende tam 70 çıktım inşllh önümüzdeki günlerde yıllardır göremediğim 69 altına inicem haftada bir kilo çokda kötü değil dimi :S

daisycm çok mutlu oldum bugün geçen gün ki kaçamak çokda etkilememiş beni çok sevindim
bende tam 70 çıktım inşllh önümüzdeki günlerde yıllardır göremediğim 69 altına inicem haftada bir kilo çokda kötü değil dimi :S

tabiki kötü deil tatlım tam tersine çok iyi harikasın.................:)

günaydın kızlar ben kilo verememişim sabah sabah moralim bozuldu aynı 75 im :KK43:

canım bak sabah kahvaltında 1 dilim ekmeği geçme ama yanında domates salata yeşil biber ve yumurta öğlen kuru kayısı atıştırmalıkları atlama ikindi gibi meyveli yoğurt yada evdeysen sade yoğurt akşam yemeğinide abartmadığın sürece veriyorsun gerçekten hiç büyütülcek bişey yok sadece öğün atlama bitane arkadaş kilo veremedim hiç bişey yemiycem demiş valla ben 10 gündür falan yemek yemeği öğrendim hem hiç aç kalmıyorum hemde kilo veriyorum hiç spor yapmadığım halde lütfen moralinizi bozmayın ve aç kalmamaya özen gösterin tabiki az kalorili şeylerle geçiştirin akıl vermek gibi algılanmasın sakın ben sadece yaşadığımı paylaşmak istedi spor yapmıyorum hatta evden bile çıkmıyorum ders çalışıyorum kilo veriyorum sizde dikkat ederseniz ki çalışan hanımlar daha kolay verirsiniz... herkese kolay gelsin...

X