10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

bu arada akşamı:
1 tabak tarhana çorbasıyla kapattım kızlar....

su: 2.5 lt

spor: 600

yarına güzel sonuçlar alırız inşallah....

cnm tupperın 1ltlık şişesi var onu kullanıyorum bitirdikçe dolduruyorum
[

bende çok duyuyorum jullianı bide ben başlasam

bu arada akşamı:
1 tabak tarhana çorbasıyla kapattım kızlar....

su: 2.5 lt

spor: 600

yarına güzel sonuçlar alırız inşallah....

afiyet olsun inş. cnm

bugünki menümü yazıyım
sabah:1 porsiyonsucuklu yumurta 2 dilm ekemk,4 bardak çay,3 kuru incir
ara:1 türk kahvesi
ara:speciak k kraker
akşam:1 kepçe yoğurt çorbası,4yk sebze yemeği,4 yk yoğurt,1 lokma ekmek

2.5lt su
spor yok

Arkadaş benim de 10 kg fazlalık var.Bunları 2 hafta sonra vermeye başlayacağım.Yardımcı olursanız sevinirim.Sabah öğle akşam diyet listeleri ile değil ömür boyu hayat tarzına dönüşecek öneriler bekliyorum. Dipnot:Kısa bir zamanda bu kiloyu vermem lazım...

cnm tupperın 1ltlık şişesi var onu kullanıyorum bitirdikçe dolduruyorum
[

bende çok duyuyorum jullianı bide ben başlasam

afiyet olsun inş. cnm

evet şu sıralar herkes jilliancıbazen bacakta ufak rahatsızlık yada sakatlanmalar dışında yorumlar da çok etkili olduğu söyleniyor....bugün pc de açtım videoyu seyrettim kaç kalori yakmışımdır acabaşaka bir yana bana göre biraz ağır bir spor ....
hergün 1 saat yürüsem bile süper olacak ta bir başlasam

teşekkürler canım bugününde yeme faslını böylece bitirdim....sabah ağır oldu biraz ama sonrasını dengeledim yoksa ipin ucu kaçıyordu az kalsın

menün süper canımafiyet olsun ....+ birde spora başlaya bilsek çok daha kısa zamanda hedef kilolarımıza ulaşırız da ah bir başlasak

günaydın kızlar.. o kadar yediğime dikkat ediyorum ya kilom nasıl + olur.. eksilmesi lazımken + oluo yanlış birşey mi yapıyorum acaba ? bilemiyorum ki.. moralim çok bozuk yaa.. daha yeni iş yerine geldim bir hevesle cocuk polk tartıya cıktım ve sonuç 85 çıktım moralim tamamen bozuldu.. sinir oldum kendime.. hiç birşey yemicem hah!

günaydınnnnn hiç ümidim yokken tartı bugün yüzümü güldürdü
kilo bildirimimi yapıym

başlangıç:75.8
geçen hafta:74.8
bu hafta:

giden :1.900grm
hedef:65

yavaş yavaş ama kalıcı kilo vermek önemli oln aramıza hoşgeldn
yürüyüş en güzeli ve kilo veriminide hızlandırıyor havalarda güzel aslında çıksak yürüysek tam süper olur
heyyy benide alın aranıza diyetime baslayalı on gün oldu :)
tabiki aramıza hoşgeldn

cnm eğer dikkat ettiysen hiç üzülme bianda gidio
moral bozmak yok

Son düzenleme:
günaydınnnnn hiç ümidim yokken tartı bugün yüzümü güldürdü
kilo bildirimimi yapıym

başlangıç:75.8
geçen hafta:74.8
bu hafta:

giden :1.900grm
hedef:65

canımmmm senin adına cok sevindim.. Allah aşkına bana da söyle ne yapıyorsun bende onu yapayım bu gidişle zayıflamaktan cok kilo alıcaaaaammm

dikkat ediyorum hic ekmek yemiyorum. ve bol bol su tüketiyorum. yemeklerden ise 2şer kaşık yiyorum eğer cok sevdiğim bir yemekse 3 kaşık ama daha fazlası yok.. bkac gündür spor yapamıyorum sol ayakbileğimde bir ağrı var. bu gun onu göstericem.. uzun zamandır gecmedi. sinir kökleriyle ilgili bisey olduğunu düşündük. bu gun bide başka bi dr a göstericem. baldırımdan aynı hizada ayakbileğime dökülüyor ağrı.. bel fıtığı desem belde falan hic bi ağrım yok çok şükür.. ama bakalm.. bi boş vaktımde onu gstericem. spor yapamıyorum kaç gündür. onun etkisimi dicem. yürüyerek geliyorum hep işe.. onun etkisimi dicem bilemedim.. :18:

saol cnm
hergün menümü paylaşıyorum az ve sık yemeye çalışıyorum
şimdilik spor yok ama

egzersiz yap cnm evde.. mekik çek ayaklarını yanlarına aç.. ben spor yapamadığım için evde bunları yapıyorum. sen birde spor yapsan hedefiye bir ayda ulaşırsın canımmm

çok geçmiş olsun cnm sağlık herşeyden önemli ayağn iyileşene kadr spora ara ver bence
vucudn direniyo olabilir
ne güzel dikkat ediomuşsn inan emeğinin karşılığını alırsn,
durmak yok diyete devam
egzersiz yap cnm evde.. mekik çek ayaklarını yanlarına aç.. ben spor yapamadığım için evde bunları yapıyorum. sen birde spor yapsan hedefiye bir ayda ulaşırsın canımmm

inşallah canm benm
hedefim temmuzun başın kadar 70.0 olmak

tatlım ben hafta başında dikkat etmemiştim bunun farkındayım ama sonra çok dikkat ettim yediğime içtiğime adet olcam vücudum da oondan mı şişlik var bilemedim

zaten adet olacağımız zamn 2 kilo fazla cıkıyormuş diyetisyen öyle demişti.

Günaydın kızlar herkesee

Ben de dün kaçamaklı bi gün oldu aslında kaçamağın ertesi gün bildirim yapmak biraz sağlıksız gibi ama. dün pikniğe gittik biraz yedim biraz tuttum kendimi:)

Sonuç bugünkü kilom 74,8 yani geçen haftaya göre 200 gr. gitmiş görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…