10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

slm kızlar
kahvaltı
1 dilim salam
labne peyniri
yarım domates
1 dilim kepekli ekmek
çay
bugün çok spor yapıp yarına kadar kilo vermem lazımben bu haftadan hiç bişey anlamadımne çabuk geçti

Son düzenleme:
slm kızlar
kahvaltı
1 dilim salam
labne peyniri
yarım domates
1 dilim kepekli ekmek
çay
bugün çok spor yapıp yarına kadar kilo vermem lazımben bu haftadan hiç bişey anlamadımne çabuk geçti

aynen cnm
ama ben bu hafta suyu 1.1-5 tl arası içtim ona bağlıyorum
2.5un altına düşmiycem bidaha
suyu az içnce dikkatde etsen gitmio yağlar

iyi pazarlar kızlar
az kalorili keyifli bir gün olsun....
az kalori bugün benim için pek mümkün değil ama hayırlısı....
bugün ödül ve de kaçamak günüm ,kahvaltıyla başladım bakalım ....

Tünaydınlar kızlar uzun zamandır yokum giremiyorum 2 gün evde çok bulunamadım telden girmekte ayrıca zor oluyor :/ gercegi söylemek gerekirse 4gündür rejimin R si yok utanıyorum ama saldım mı tam salıyorum ben 2 gün yine yollarda geçti sabah 10dan aksam 5 e kadar yollarda o halde insan tutamıyor kendini yorgun dusuyor 2gunumde evde yorgunluk atıp tıkınarak gecti malesef :$ ama söz verdim bu sefer tekrar baslıyorum dikkat edicem :)

kahvaltıda yediklerim:18:
1 simit
2 fincan şekersiz çay
3 zeytin
3 halka sucuk
2 dilim e.kaşar
1 dilim beyaz peynir
1/2 tatlı kaşığı nutella
1/2 domates
1 salatalık

tamam tamam bu kadar
artık teselli olarak ta bu yediklerim hem kahvaltı hemde öğlen yemeğim kızlar....

ayrıca dün doğum günümdü pastaya dayanamam ben bu sabah bile pasta kemirirken buldum kendimi :)
çok güzeldi

Günaydın arkadaşlar,
ben de bugün ititbariyle gene dikkat etmeye başlıyorum net bir listeye bağlı kalmak istemiyorum o zaman nasıl olsa bozdum bugün yiyim falan derken ipin ucu kaçıyor.
Size katılmak istedim çünkü beden kitle indekslerimiz hemen hemen yakın ve hedef kilomuz az.
Ben de 8 kilo vermek istiyorum.
158 boyunde 53,5 kiloyum. 45 olmak istiyorum açıkcası, yarın sabah gene tartılıp başlarım destek olalım birbirimize nolur her gün bildirim yapıcağıma da söz veriyorum

bende sıkı bi kahvaltı yaptım
öğleni kaldırdım o yüzde 2 ara yaparım bide akşam tamamdır
ayrıca dün doğum günümdü pastaya dayanamam ben bu sabah bile pasta kemirirken buldum kendimi :)
çok güzeldi
doğm günün kutlu olsun nice mutlu,zayıf yaşlara

aramıza hoş geldin
şimdilk kimse bi listeye bağlı değil herkes kendi düzenini oluşturmuş durumda zaten cnm
sende kendi düzenini oluşturur devam edersin

hoşbulduk canım :)
aynen ben de senin gibi iki öğün yapmayı düşünüyorum 3.öğün meyve olabilir acıkırsam
sabah zaten hafif çaplı bir pazar kahvaltısı durumu olduğu için

çok güzeldi

nice mutlu senelere

aynen canım çok sıkı bir kahvaltı oldu....ama bizim pazarlarımız hep böyle, artık diğer öğünlerde dengeliyorum....ehhh ne yapalım bu kadarcıkta şımarmak hakkımız olsun

aynen cnm
ama ben bu hafta suyu 1.1-5 tl arası içtim ona bağlıyorum
2.5un altına düşmiycem bidaha
suyu az içnce dikkatde etsen gitmio yağlar
kendine litrelik şişerlerden 3 tane şişe yap canım,hem bitirmek zorunda olduğunu hissedersin susamasanda içersin böylelikle
ohhh afiyet olsun canımgüzel bi kahvaltıymış
çok güzeldi

nice senelere canım,aramıza dön artıkseni arıyo gözlerim buralarda.4 gün bitti gitti diyete devam

Son düzenleme:
hiç spor yapasın yokoturdum kaldım,sözde bugün 1 buçuk saat spor yapıcaktım
öğle
1 kayısı
4 5 tane kiraz
akşama mantar sote,yoğurt,salata

teşekkürler canım....bu kahvaltıyla nerdeyse akşamı yaptım....

hiç spor yapasın yokoturdum kaldım,sözde bugün 1 buçuk saat spor yapıcaktım
öğle
1 kayısı
4 5 tane kiraz
akşama mantar sote,yoğurt,salata

spor konusunu hiç sorma bende bir süredir iyice boşladım....aslında aksatmadan bir yapsak sporumuzu çok daha kolay gidecek bu kilocuklar ama , ben kışın gayet düzenli leslie yürüyordum çokta keyifi yapıyordum ama şimdi iyice boşladım

kahvaltıda yediklerim:18:
1 simit
2 fincan şekersiz çay
3 zeytin
3 halka sucuk
2 dilim e.kaşar
1 dilim beyaz peynir
1/2 tatlı kaşığı nutella
1/2 domates
1 salatalık

ara:
şekersiz türk kahvesi
2 kare bitter çiko
1/2 tabak kiraz

su: şimdilik 1.5 lt içtim
spor:

ben sporu hergün yapıyorum aslında,1 ayda toplam 2 gün yapmadım sadece,ertesi günde açığını kapatmaya çalıştımjillian michaels çok güzel motive ediyo insanı,bide sonuçlarını gördükten sonra bırakamıyo insanleslie nası bişeyki canım,daha önce sölemiştin ama hiç araştıramadım

o zaman hiç sorun yok canım....birde ben başlayabilsemjillian şu sıralarda çok gündemde herkes bu sporu yapıyor sankievet gerek günlüklerimde gerek takımda sık sık gündeme getiriyordum leslie sensio yubir tür yürüyüş canım....3 mil ve de 5 mil olarak....you tube den bakarsan daha iyi olur....bizzat görmüş olursun....kalça+basen+bacak+bel+kol da etkili....yalnız jilliandaki gibi kas ağırlıklı değil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…