10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

ekmek bir süredir akşamları yememeğe çalışıyorum bende ....sabah 1.5 -2 dilim tam buğday yada kepek ekmeği öğlenleride 1 dilim gibi oluyor....fazla kaçırdığını hissettiğin günlerde bile yapmak akıllıcacalori takibini yarına dengelemek adına....ben diyet arkadaşım calori hesaplamadan takip ediyordum ama bir süredir düğünler ailemin yanına gidip gelmem derken kendimce hesaplamalarla idare adiyorum şu sıralar....evet benimde ödül günüm yarın kızlaryarın hafta tatilimiz bizimde o yüzden genelde dışarda yiyiyoruz bu yüzden de elimde olmadan kaçamaklar oluyor:18:benimde....

teşekkürler canım....çok güzel tesadüf oldu bubu arada dün mezun oldum ben nihayet

aramıza hoş geldin
kalan kilonuda bizlerle verirsn inş.

slmm
tartı işini naptın cnm

teşekkürler canım hoşbuldum....inşallah hepbirlikte vereceğiz bu kilocukları

aramıza hoş geldin
kalan kilonuda bizlerle verirsn inş.

slmm
tartı işini naptın cnm
slm cnmtartıları iade ettimpazartesi akşama kadar halletmiş olucam inş

hoşbulduk cnm,hafta sonu olur o kadarbi ödül günü belirle kendine,yoksa çok sıkıcı olur.Seninde menün güzelmiş,çok yememişsindir zaten patates kızartmasından,akşam dengelersinişte mesela o kaloriyi 1200 civarına düşürebilirsen,3 ayda ideal kilona iniyomuşsun...Keyfini kaçırma yedin bitti geride kaldı,bende yapıyorum bazençok şey farkettirmiyo,bunlar sadece nefsi köreltmek içinönümüzdeki günlere bakalım..Biraz spor yapabilsen iyi olurdu,akşamları hiç vaktin yokmu?

Son düzenleme:

tebrik ederim canımdarısı bize artıkhele bi zayıflayalım

az kalorili ve keyifli bir gün olması dileğiyle;

bu sabah güne :
2 bardak suyumu içerek başladım

kahvaltı:

1.5 dilim tam buğday ekmeği
2 şekersiz çay
1 k.k. peynir
2 zeytin
domates
1 yudum reçelle kahvaltımı yaptım....

ara:

1 şekersiz türk kahvesi
2 kare bitter çiko

öğlen:

1 tam buğday ekmeğiyle tost(yağsız)
1 fincan şekersiz çay

ara:

1 kupa şekersiz sütlü nescafe
4 yulaflı bisküvi

akşam:

1 servis kaşığı z.y. taze fasulye
1/2 servis kaşığı bulgur pilavı
cacık

ara:

kiraz

yeme faslı biter....

menün süper cnm
su ve sporunu yazmamışsn ama :26:

bugünki menümü yazıyım
sabah:1kk beyaz penir,1 yeşil zeytin,1dilim peksimet,1tk çilek reçeli,domates,salatalık,1lipton
ara:1/2 muz
öğlen:1 baget,4tane mantar dolma,2 bardak ayran,1 dilim ekmek
ara:1 türk kahvesi
akşam:5yk sebze yemeği,salata,ayran
ara:türk kahvesi içerim yine

2lt su
spor yok

menün süper cnm
su ve sporunu yazmamışsn ama :26:
teşekkürler canım:13:

seninde menün süper olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…