10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

günaydın herkese moralim bozuk dün akşamdan beri ne buluyorsam yiyo gibiyim birazdan markete gidip cips çikolata ne bulursam alıp gelicem bende burdan kaybediyorum işte eşimle aramız bozuk duygusal açlığı abur cubur yiyerek doldurucam sanıyorum ama malesef herkese kolay gelsin...

bile bile kendine bunu neden yapıyosunki canım?
çık gez kendine gel ama yiyerek eline ne geçiyo?

sinirini yatıştırıcak başka bişey yapsan :26::26:

mesela aklınıza gelen bişey var mı

arkadaşlarınla buluşabilirsin, çıkıp gezebilirsin en kötü bi dondurma yersin, temizlik yapabilirsin bu durumlarda çok güzel temizlik yapılır,
eve arkadaşlarını çağırıp film izleyebilirsin tuzsuz yağsız mısır patlatıp yersin, kendine ufak tefek alışveriş yapabilirsin ama yemek yok, grubun yaptırımları var unutma canım

senin dediğin gibi ben en iisi kendimi dışarı atayım önce biraz avm biras ark iyi gelicektir bana da sizinde içinizi kararttım ama siz sakın yapmayın çok pişmanım çünkü yediklerimden offf yaa offf teşekkürler daisyc

günaydın kızlar
dün itibariyle cuma zayıflama yarışması 3. takımdan mezun oldumşu an yazdığım bir günlüğüm var ama vermem gereken bir 6 kilom daha varve bundan sonrasında aynı tempoda ilerleyip bu kilolardanda kurtulmak istiyorum....topiğinize benide dahil ederseniz sevinirim....

Yeme canım, daha kötü hissedersin, biraz gez gel biz burdayız:)

hoşgeldin canım, listeleri pzt güncelliyoruz pzt.seni de ekleyelim listemize..
sen de baya kilo vermişsin sanırım nasıl verdin anlatır mısın?

hoşgeldin canım, listeleri pzt güncelliyoruz pzt.seni de ekleyelim listemize..
sen de baya kilo vermişsin sanırım nasıl verdin anlatır mısın?

teşekkür ederim canım....hoşbuldum....evet 20 kg verdimyedi aylık bir sürede verdim bu kiloyu....çok kolay oldu diyemem ama azim ,irade ,motivasyon ve de inanmak işin sırrı diyebilirim....sonrasında kendimce uyguladığım beslenme düzeni 3 ana +3 ara öğün, su ve de zaman zaman aksatsamda sporla gitti kilocuklar

maşallah tebrik ediyorum canım, o zaman sen de bizim grubun örneklerinden biri oldun..
bol bol danışırız artık sana nası yapalım diye:)

ilk sorumu soruyorum beslenme düzenini biraz anlatır mısın?

maşallah tebrik ediyorum canım, o zaman sen de bizim grubun örneklerinden biri oldun..
bol bol danışırız artık sana nası yapalım diye:)

ilk sorumu soruyorum beslenme düzenini biraz anlatır mısın?

teşekkürler canımelimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tabiki....sonuçta hepimiz aynı sorun için uğraşıyoruz....

beslenme düzeninde çok çok farklı şeyler yaptım diyemem ....sadece öğünleri atlamamak bile çok önemli....ekmeği elimden geldiğince azalttım....aylar oldu beyaz ekmek yemeğeli....haftada bir gün ödül günü yaptım kendime.... vede calori takibi....bilmiyorum bunu uyguluyormusunuz ama calori takibi yapın derim kızlar....

ben de şu an ekmeği en aza indirdim sadece sabahları yiyorum ama öğünlerde birer dilim kepek ekm. filan yesemmi dedim az önce, bazen çok aç hissediyorum kendimi .

Kalori takibi aslından yapmıyorum ama sadece fazla yediğimi hissettiğim günler hesaplıyorum günlük almam gereken kaloriyi geçmiş miyim diye, ödül günümüz bizim de var . o gün yarın:) ama mesela ödül gününde de ben fazla bişey yemiyorum ama hamurişi falan yiyorum ama gün içinde dengelemeye çalışıyorum onu da.

ama spor hiç yapmıyorum ya en büyük kaybım ordan benim

slm kızlar
kahvaltı:yarım domates,biber,labne peyniri,salam,1 dilim kepek ekmeği,çay
öğle:tarhana çorbası
akşama 4 köfte yoğurt salata...
Bu arada bişey dicem kızlar netten kalori hesaplaması yapın yaşınıza kilonuza,yaptığınız spora göre,daha iyi ayarlarsınız yediklerinizi..
Ben yaptım günde 2400 kalori almam gerekiyomuşve bunu günde 2000 kaloriye düşürerek 3 ayda 9 kilo verebilirmişim ama ben o kadar bekleyememzaten benim 1 günde yediklerim 1000 kaloriyi geçmiyo
BLUEDENİZ sende hoşgeldin canım,öbür topikten tanışıyoduk

aramıza hoş geldin
kalan kilonuda bizlerle verirsn inş.

slmm
tartı işini naptın cnm

hoşgeldin canım, menün çok güzel, ben h.sonu nedeniyle kaçırmalara başladım ama napıyım yemekhanede bunlar vardı.
Sabah kepek ekm.sandviç
Öğlen biraz domates salatalık 2 parça beyaz peynir ve malesef birazcık patates kızartması yanında da ayran.

ben de kalori hesaplaması yaptım 1700 civarı almam gerekiyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…