Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

evet hasretim aldım maalesef kilo yine ama vericem inşallah

23 eylül 40 dk

slm kızlar bugün sabah 1 den 7 ye kadar dışardaydım çok tempolu yürüdüm ve çarşı işlerimide hallettim çok rahatladım hızımı alamıyorum adeta yürürken inş. bırakmak yok birde ebru şallının plates cd sini aldım bakıcam birazdan oda çok sıkılaştırıyormuş aranızda yapan varmı plates nasıl etkili oluyormu ben ilk deneyeceğim sonucu yazarım a e olunn...

banucum tebrik ediyorum seni..

eeeee yürüyüş süreni yazmamışsın şeker

merhabalar, bayram bitti ve döndüm. birazda kilo aldım:kedi: akrepciğim kilo bilgimizi cuma günü mü bildireceğiz. yarından itibaren yürüyüşlerime döneceğim inşallah.
bu arada kilo cetvelini görünce çok şaşırdımakannehir çünk en son 54 kiloya kadar düşmüştün zannedersem ,çok kilo almışsın şeker. neyse canın sağolsun yine vereceğiz kilolaları yürüyüşle kaydirigubbakcemile5
bugün malesef yürüyemedim
Billur 60 dk yürüdü

Son düzenleme:
evet canım epey kilo aldım ama vericez hep birlikte yürüyerek

kilo bildirimleri cuma günü olsun ki bakalım ne kadar vericez haftada

ben de bu gruba katılmak istiyorummm..

65 kiloydum 69 oldum 70 73 derkenn 76yım şimdii

akşam dayanamadım sofraya oturdum,inş yarın bunu telafietcem ve her gün yürüyüşlere ben de başlamak istiyorum zaten haftada 3 gün de sporr..yürüyüş bandında yarım saat yürüyelim bakalım birazdan yazarımm off zayıflamam lazım...

banucum tebrik ediyorum seni..

eeeee yürüyüş süreni yazmamışsın şeker

dur kalkları saymazsak 2 saat yürümüşümdür tempolu olarak akrepcim evle çarşı arası yarım saat dönüş te var epey bi oldu sanırımen az 2 saat diylim bacaklarım acaip ağrıyor yorgunluktann tşk ler akrepcimm sende 4. takıma katılyosun galiba hoşgeldin bende ordayım hadi bakalım yansın yağlarrrrr...

evet banucum yansın yağlar...

hannecim işaretledim senide...hoşgeldin aramıza...

tşk ederim akrep dün akşam yürüyemedim uykuya yenik düştüm,bugün 30 dk. yürüdüm,bir 30 dk. daha yürümek istiyorum

bir hafta sonunda verdiğimiz kiloyumu yazıcaz ne yapıyoruz ?

yürüyüş dışında diyet falan?

hannecim cumaları kilomuzu yazıcaz birbirimize motive olur en azından verdiğimiz kiloyu gördükçe..
diyet olarak da benim formülüm var yasaksız bir şekilde...
sabah ve öğle yiyoruz ve de araları...
saat 15 den sonra yemek yemiyoruz..abartmadan meyve olabilir..mesela bir elma gibi...
çay meyve suyu serbest..
harika kilo verdiriyor...
ben pazardan bu yana başladım
bakalım yarın sabah tartılıp yazıcam buraya..inşallah vermişimdir..

slm akrepcim bugün 35 dk yürüdüm hergün düzenli yürüyeceğim.Sol dizimde bir acı hissediyorum inş. bişey yokytur tam düzeni tutturdum menisküs falan allah korusun korkum baya... a eolun...

inşallah kötü bişey yoktur banucum....
benim geçen yıl yürüyüşe başlamadaan önce vardı dizimin birinde ağrı..oturup kalkamıyordum..
yürüyüşlere ve kilo vermeye başladıktan sonra geçti çok şükür...
seninki de geçer inşallah...

kediruhlu hoşgeldin canım

kızlar ben bugün tartıldım 1 kilo vermişim...
bayramda şekerimi tatlımı çukulatamı bile yedim..sadece 15 ten sonra bişey yemedim..
sadece 1 porsiyon meyve...
ve sonuç 1 kilo
süpper bişey...
hemen çizelgemi değiştiriyorum

kediruhlu hoşgeldin canım

GÜNAYDIN akrep33, bende 90 ve üzerindekiler birlikte zayıflıyor grubundan,
Sabah işe gideceğimde servis güzergahından 25 dk.yürüyorum,
Sonra servisle iş yerine geliyorum.
Öğlen arkadaşımla 20 dk. kadar semt pazarlarında dolaşıyoruz.
>Akşam benim kendime göre yaptığım sopa ile hareketlerim var, onları yapıyorum.
Şimdilik bana yeter sanırım.opuyorumnanaktan

yurdusum hiç yapmamaktan iyidir tatlım...
hergün düzenli buraya yazarsan senide katarız yarışmamıza

slm kızlar dr a gittim dizimdeki ağrı için kıkırdak zedelenmesi dedi 1 ay koşu bandında yürüme dedi dışarıda olabilirmiş çok hızlı olmadan aksilik işte tam moduna girdim bide bu çıktı hyrsı napalım bugün 40 dakika kadar yürüdüm.. birde mekik çekicem yarım tam 30 ar la başlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…