Dr. Özgür Kartal - Revizyon labioplasti & hudoplasti - Ameliyattan 4 ay sonrası (2024)

Günaydın arkadaşlar . Sizler hangi yönetimle oldunuz benim Dolly yani barbi bebek yapmış yani minicik bir vulva kalmiş bu sorun olurmu diye korkmaya başladım . Be şekli konusunda konuşmamışsım amacım sadece fazlalıktan kurtulmaktı hiç böyle hayal etmemiştim. Nette okuduklarım korkutuyor beni çok kesilmesi de sorunmuş . Çok isteyerek ameliyatı oldum ama pişman olmak. Özellikle sizin bilgilerinize çok ihtiyacım var süreci çok net anlattığıbız için teşekkür ederim
H huzurum17 Tekrar selam ❤️ Bir ayı biraz geçti sizin, değil mi?
Bütün hissettikleriniz geçerli ve yalnız değilsiniz, sonuç iyi de olsa başlarda ‘şurası şöyle mi olmalıydı’ diye sorgulamak da normal, çünkü hem fiziksel hem zihinsel sağlık söz konusu.
İç dudaklar şu an iki parmak ucunuzla az da olsa tutabileceğiniz kadar, 1-2 milimlik uzunlukta var mı?

Bütün hissettikleriniz geçerli ve yalnız değilsiniz, sonuç iyi de olsa başlarda ‘şurası şöyle mi olmalıydı’ diye sorgulamak da normal, çünkü hem fiziksel hem zihinsel sağlık söz konusu.
İç dudaklar şu an iki parmak ucunuzla az da olsa tutabileceğiniz kadar, 1-2 milimlik uzunlukta var mı?
Merhaba siz memnun kalmadınız mı? Ayrıca cinsel ilişki yaşadınız mı operasyon sonrası deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim

Bu gerçekten can sıkıcı bir durum ancak henüz 2.5 ay oldu demişsiniz, doku iyileşmesi ortalama 4. ayda tamamlanıyor, biraz daha sabrederek gözlemlemekte fayda var diye düşünüyorum naçizane. Bir de zorlu süreçler ne olursa olsun, psikolojik bir boyutu da var, beden de böyle müdahaleleri pek sevmiyor diye öğrendim, siz zihinsel olarak rahat hissetseniz bile bedeniniz hâlâ iyileşme sürecinde aslında. Doktorunuza sordunuz mu bu konuyla ilgili, herhangi bir öneride bulundu mu?
Merhabalar hayır sormadım. Çekindim sizlerle iletişime geçmek bu süreci deneyimlerden tecrübeler edinmek istedim. Yazdıklarıniz beni çok rahatlatti çok teşekkür ederim 🌸🌾

Cevap için öncelikle çok teşekkür ederim. Evet 35 gün oldu. Aslında süreci böyle hiç tahmin etmemiştim amacım uzun olan kısımdan kurtulmak idi. Evet dediğiniz gibi az da olsa1.-2 milim uzunlukta. Şuan o kısımda ödem var çok az. Yani üst kısık hala normale dönmüş değil.sizin doktorunuz bu konuda uzmanlaştığı için size sormak istedim. Benim doktor da özel hastane ama ben ilk operasyonuyum ve bu beni korkutmaya başladı süreçte böyle olunca. Sezeryan dışındaki ilk ameliyatım kendimce çok araştırdım kesin kararım demiştim ama sanırım en büyük hata sonuç ne olacak beni ne bekliyor sorusunu sormamak oldu. Doktorum çok ilgiliydi bu yüzden daha çok güvendim sorgulamadım

X