Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

uzun zaman işlerimden dolayı yazamayacağım. Beni listenizden silebilirsiniz. Hegün 1,5 saat yürüyorum. En azından haftanın üç günü 30 dakika yürümek gerek. Sağlık için.

tamam tatlım işlerin hafiflediğinde tekrar bekleriz aramıza

çubuk kraker avatarındaki kızın fiziğine bayıldım akannehir
anam o ne güzellik öyle :1shok:

12,13,14 eylülde yürüyemedim
billur 12,13 eylülde yürüyemedi, 14 eylülde 50 dk yürüdüopuyorumnanaktan

ayy nerde bende öle fiziiik topraksuuu keşke olsaaaaaaaa:lepi:

cıbıkcıım bence de hatun harika ve acaip de gaz veriyor...

istersek ööle oluruz anacım hiç merak yapma...

biz yürümeye devam edelim...

ramazan sonrası akşam yemeklerimi de kestimmi temeeeeemmmkaydirigubbakcemile2

akrepciiiimm sen zaten incecik olmuşşsuuuuuuuuuunnn 25 kilo vermişsin maşallaaaah :1shok:
neler yaptınnn ne kadar sürede verdiinnn ayy bende verebilirmiyimmkiiiiiiiiidelikafadulden

akrepciiiimm sen zaten incecik olmuşşsuuuuuuuuuunnn 25 kilo vermişsin maşallaaaah :1shok:
neler yaptınnn ne kadar sürede verdiinnn ayy bende verebilirmiyimmkiiiiiiiiidelikafadulden

teşekkürler şekerim...

sen kaç kilosunki ben seni cıbık gibi hayal ediyorum neden kikaydirigubbakcemile3

ay verdimde ramazana akşamları yatana kadar homini gırtlak yapmaktan şiştim acıcık..

ama süpper bi formülüm var ramazan sonrası patlatcam bombayı ve incecik olcaz hepimiz..
bayramda yatılı misafirimi de atlatırsam hayırlısıyla buralardayı son hızla inşallah..

ayyyyyy hepimiz incecikmi olacağız sositososito
şimdiden sabırsızlanmaya başladım
nasıl bekliyeceğiz bayram sonunu lülülülülülü

akreciğim ne bu formül paylaşta bizde uygulayalım bende kilo
alıcam bu gidişle :sinifsinif: dediğin gibi yatana kadar boş durmuyto boğaz
bayramdan sonra toparlarız belkimmmm :kedi:​

hihihihi ben eskiden çıbıktım 56-57 kilo civarıydım ama şimdi rakamlar yer değiştirdi.75 falanım.hemen vermem lazım hiç bi kıyamfetim olmuyoooo
ne kadar zamanda versin sen 25 kiloyuuu bende vermek istiyoruuummm:gitme:

Kızlaaaaar bende geldim hihoyyyt, ramazandan sonra yürümeye başliciiim kaydirigubbakcemile2 , bir çoğunuzu forumlardan tanıyorum zaten, yakında bol bol paylaşımlarım olcak, benide o zaman tanımış olursunuz vereliniortak. Akrep33 seni elma diyeti topiğinde takip ediyordum :smiley-cool:, kaç kilosun şimdi çok merak ediyorum :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…