- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
uzun zaman işlerimden dolayı yazamayacağım. Beni listenizden silebilirsiniz. Hegün 1,5 saat yürüyorum. En azından haftanın üç günü 30 dakika yürümek gerek. Sağlık için.
tamam tatlım işlerin hafiflediğinde tekrar bekleriz aramıza
çubuk kraker avatarındaki kızın fiziğine bayıldım akannehir
anam o ne güzellik öyle :1shok:
ayy nerde bende öle fiziiik topraksuuu keşke olsaaaaaaaa:lepi:
11 Eylül = 1.5 saat
14 Eylül = 1.5 saatalkisalkisalkis
ayy nerde bende öle fiziiik topraksuuu keşke olsaaaaaaaa:lepi:
cıbıkcıım bence de hatun harika ve acaip de gaz veriyor...
istersek ööle oluruz anacım hiç merak yapma...
biz yürümeye devam edelim...
ramazan sonrası akşam yemeklerimi de kestimmi temeeeeemmmkaydirigubbakcemile2
akrepciiiimm sen zaten incecik olmuşşsuuuuuuuuuunnn 25 kilo vermişsin maşallaaaah :1shok:
neler yaptınnn ne kadar sürede verdiinnn ayy bende verebilirmiyimmkiiiiiiiiidelikafadulden
teşekkürler şekerim...
sen kaç kilosunki ben seni cıbık gibi hayal ediyorum neden kikaydirigubbakcemile3
ay verdimde ramazana akşamları yatana kadar homini gırtlak yapmaktan şiştim acıcık..
ama süpper bi formülüm var ramazan sonrası patlatcam bombayı ve incecik olcaz hepimiz..
bayramda yatılı misafirimi de atlatırsam hayırlısıyla buralardayı son hızla inşallah..
teşekkürler şekerim...
sen kaç kilosunki ben seni cıbık gibi hayal ediyorum neden kikaydirigubbakcemile3
ay verdimde ramazana akşamları yatana kadar homini gırtlak yapmaktan şiştim acıcık..
ama süpper bi formülüm var ramazan sonrası patlatcam bombayı ve incecik olcaz hepimiz..
bayramda yatılı misafirimi de atlatırsam hayırlısıyla buralardayı son hızla inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?