Rica ederim canım, yardımcı olabilirsem ne mutlu
Sen nerelisin çalışıyomusun? mesaiye kaldım amirimin zoruyla onun için canım sıkılıyor burda
takılıyorum amire inat:)
Önlisanstan dikey geçiş yaptım canım okuyorum ama aynı zamanda iş arıyorumkastamonuluyum canım ya sen?
bende antepliyim cnm hem çalışıyorum hem okuyorum iktisat okuyorum ben.birde diyet yapıyorum ve çok ama çok geriliyorum şu anda çok açım
iş yerindeyim ve yicek hiç birşeyim yok
benden nısanın ortasında baslıcam dısarda yurumeye zayıflamaktan çok sıkılasmayı ıstıyorum acıkcası.. sıkılasayımki yüzmede bacak kaslarım beni çok yormasın
Önlisanstan dikey geçiş yaptım canım okuyorum ama aynı zamanda iş arıyorumkastamonuluyum canım ya sen?
Ay şekerim bu saatte ne işi ya :26: patronun olucak adam mesaiye bırakmayı biliyor bari yiyecek getirseymiş :26:
yiyecek geldi zaten ama bana yasak bol yağlı ve pişmemiş kabaklı yemek.pişmekten ağzı gözü dağılmış
pilav:) onları gördükçe diyette olduğuma şükrediyorum:)
Şekerim sen yine de biraz atıştır aç durman daha kötü ya.. Bu arada mesleğin nedir canım ne işinde çalışıyorsun..
Moralinizi bozmak istemem ama yürüyüş yaparak kilo veremezsiniz. Ancak sağlıklı yaşam için yapacağınız bir şey yürüyüş. Nabzını ve metabolizmanızı hızlandıracak şeyler yapmanız gerek. En azından yavaş tempoda koşu yapmalı.