Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akrepciğim sabırsızlıkla bekliyorum şeker formülü ,ben ramazanda kilo almadım ama veremedim delmaz:vercez kızlar tüm fazlalıklarımızı vercez....
şu orucumuz bitin hayırlısıyla..
yesem şişiyorum yemesem gündüz ayakta duramıyorum birde davetler gelenler ve süpper yemekler tabii yenmemesi gereken satlerde yemeler...
kilomu sormayın kızlar inanın tartıya çıkmıyorum..
ama bayram sabahı çıkıcam çünkü o gün start veriyorum..
defterime de yazıcam ve o kilodan geri sayıcam...inşallah hep birlikte...
formülümü komşuma söylemiştim..2 aydan fazladr uyguluyordu..kendisi 120 kilo civarındaydı...
2 hafta önce gördüm acaip vermiş hemen hemen 15 kilo gitmiş..ramazanda yavaşladım diyor ama sonrası devam diyor onu görünce ramazan sonrası ben de yapmaya karar verdim...
inanın çok basit..
bekleyin anacııımm:))
vercez kızlar tüm fazlalıklarımızı vercez....
şu orucumuz bitin hayırlısıyla..
yesem şişiyorum yemesem gündüz ayakta duramıyorum birde davetler gelenler ve süpper yemekler tabii yenmemesi gereken satlerde yemeler...
kilomu sormayın kızlar inanın tartıya çıkmıyorum..
ama bayram sabahı çıkıcam çünkü o gün start veriyorum..
defterime de yazıcam ve o kilodan geri sayıcam...inşallah hep birlikte...
formülümü komşuma söylemiştim..2 aydan fazladr uyguluyordu..kendisi 120 kilo civarındaydı...
2 hafta önce gördüm acaip vermiş hemen hemen 15 kilo gitmiş..ramazanda yavaşladım diyor ama sonrası devam diyor onu görünce ramazan sonrası ben de yapmaya karar verdim...
inanın çok basit..
bekleyin anacııımm:))
22 eylül 130 dk
ben acaip şişmişim yaaa kıyafetlere olmayınc anlamıştım zaten ama hiç önemli değil...vericem hemde çok rahat...
bayramda komşumla konuştum..4 ayda tam 20 kilo vermiş..her ay 5 kilo hemde yasaksız bir şekilde benim formülümle...
süper dimi...
ben de başladım bakalım..